Iubești sportul și jocurile de cazinou? 3 sloturi cu teme sportive pe care nu trebuie să le ratezi

Află care sunt cele mai atractive sloturi (păcănele) cu teme sportive din cazinourile online.

Dacă iubești sportul și în același timp ai drept hobby jocurile de noroc, ai toate șansele să îmbini cele două pasiuni prin sloturile cu teme sportive puse la dispoziție de cazinorile online licențiate în România.

Vremurile în care prin păcănele înțelegeam doar clasicele jocuri cu fructe sau șeptari au trecut, iar în era online producătorii de sloturi video fac tot posibilul să-și atragă clienții cu jocuri din toate domeniile.

 Îți prezentăm trei sloturi cu teme sportive extrem de apreciate, pe care le poți juca inclusiv gratuit în cazinourile online din România.

Joacă acum la cazinoul recomandat cu un super bonus de bun venit!
 

1. Slotul online cu fotbal Football Star

Fotbalul e "sportul rege" și era de așteptat ca multe din sloturile cu teme sportive să îi fie dedicate. Realizat de Mircogaming, Football Star e un slot cu 5 role, 3 rânduri și 243 de linii de câștig, ceea ce înseamnă că vei câștiga de fiecare dată când vei prinde cel puțin 3 simboluri identice de la stânga la dreapta, indiferent de poziția simbolurilor respective pe role. Pe lângă numărul maxim de linii de câștig pentru un slot (5x3), jocul prezintă și o altă funcție extrem de apreciată, similară celei din mult mai celebrul slot Gonzo's Quest. Simbolurile câștigătoare explodează și sunt eliminate de pe role, fiind înlocuite cu altele în urma unei avalanșe.

football-star-slot.jpg

Funcția specială a jocului e reprezentată de acordarea rotirilor gratuite (free spins), la apariția a 3 sau mai multe simboluri scatter (3 simboluri scatter acordă 15 rotiri gratuite, 4 - 20 de rotiri, 5 - 25 de rotiri). În timpul rotirilor gratuite intervine un alt element bonus - multiplicatorul, care poate înmulți câștigurile de până la 10 ori. Multiplicatorul crește după fiecare câștig realizat în timpul unei rotiri gratuite.

 Pe lângă această specială, slotul mai prezintă un avantaj pentru jucători și anume "stacked wilds", adică simboluri wild stivuite pe rolele 3, 4 și 5. Rola 3 are 18 simboluri wild stivuite, rola 4 - 25 de simboluri wlid, iar rola 5 - 3 simboluri wild. Practic, atunci când realizezi cu ajutorul simbolurilor wild, sunt șanse foarte mari ca acestea să fie înlocuite tot de simboluri wild. Evident, cele mai mari șanse sunt ca acestea să apară pe rolele 3 sau 4.

 Un alt mini-bonus este "Striking Wild" și e acordat în mod aleatoriu. Din când în când, rola 3 va deveni wild și în acel moment vei avea un câștig asigurat. Totuși, în aceste cazuri câștigul nu e unul ieșit din comun.

Slotul Football Star poate fi jucat la acest cazino online, unde vei beneficia de un bonus de bun venit consistent, dacă îți deschizi astăzi un cont prin pariurix.com.

 

2. Slotul online cu box Fistcuffs

Slotul Fistcuffs are la bază un meci de box jucat la începutul secolului trecut și este jocul din această listă în care am descoperit cea mai mare atenție la detalii.

fistcuffs3.jpg

Realizat de NetEnt, jocul încearcă si reușește să ne introducă în atmosfera unui meci de box "vintage", iar funcția specială e cu adevărat inedită.

Slotul online Fistcuffs are 5 role, 3 rânduri și 10 linii de mizare cu câștiguri în ambele direcții. Jocul nu prezintă jocuri bonus sau rotiri gratuite, devenite clasice în ultimii ani, ci o funcțe specială total diferită. E vorba de "Boxing Feature", care se declanșează în momentul în care cele două personaje principale ale jocului (doi pugiliști) se "întâlnesc" pe rolele 2,3 și 4. 

Straight Wild (apare doar pe rola 3) și Diagonal Wild (apare pe rolele 2 sau 4) oferă simboluri Wild suplimentare într-un mod inedit și adaugă o re-rotire gratuită, în timpul căreia poți prinde simboluri wild stivuite pe rolele 1 și 5, ceea ce te-ar apropia cu siguranță de câștigul maxim la o singură rotire (100.000 de fise).

fistcuffs2.jpg

Funcția bonus e declanșată relativ des, însă și câștigurile sunt mai mici decât la jocurile care oferă rotiri gratuite, de exemplu. Cu mize ce variază între 1 leu și 1000 de lei, putem spune că acest joc e unul pentru orice buget, iar faptul că are o variație mică ne face să-l recomandăm jucătorilor care preferă să se distreze cât mai mult, fără să aștepte neapărat un câștig foarte mare.

Slotul Fistcuffs poate fi jucat la acest cazino online, unde vei beneficia de un bonus de bun venit consistent, dacă îți deschizi astăzi un cont prin pariurix.com.

 

3. Slotul online Football Champions Cup

Realizat de NetEnt în cinstea Campionatului European din 2016, slotul Football Champions Cup a rămas și după competiția din Franța unul din cele mai apreciate jocuri cu teme sportive.

football-champions-cup.jpg

Slotul are 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de miză fixe și te va surprinde din start cu o funcție care nu va modifica în niciun fel șansele de câștig, dar ce va fi cu siguranță apreciată de cei superstițioși. Vei avea posibilitatea să alegi cu ce echipă "joci" dintre cele 24 de naționale europene care au fost prezente la Euro 2016. Astfel, dacă ești convins că germanii câștigă întotdeauna la fotbal îi poți alege sau te poți baza pe jucătorii României.

 

Rotiri gratuite și un turneu pentru câștigarea Euro

Dacă în cazul slotului Fistcuffs spuneam că funcțiile speciale "clasice" lipsesc, în cazul Football Champions Cup ești în locul potrivit dacă iubești rotirile gratuite sau jocurile bonus. Trei simboluri scatter declanșează rotirile gratuite (free spins). Primești inițial 6 rotiri gratuie și poți câștiga, pe rând, până la 24.

Rotirile gratuite sunt oferite într-un mod ingenios. Ești plasat într-un turneu eliminatoriu și trebuie practic să-ți învingi adversarul direct pentru a trece în runda următoare (poți juca maxim 4 runde). "Meciul" e decis de numărul de simboluri wild "marcatoare" prinzi. Dacă la sfârșitul rundei ai mai multe simbouri wild decât adversarul, ești declarat câștigător și treci la următoarea rundă primind alte 6 rotiri gratuite și un premiu în bani. Poți câștiga miza inițială x20, x100 sau x500, în funcție de cât de departe ajungi. Evident, va fi foarte greu să ajungi la ultima rundă, care ți-ar aduce de 500 de ori miza în cazul unei victorii. Totuși aceste sume se adaugă oricum celor realizate în timpul rotirilor gratuite, deci odată ce declanșezi funcția free spins te poți aștepta la un câștig frumușel.

 

Câștiguri din penalty

bonus-champions.jpg

Jocul are și o funcție bonus de tipul "pick and win", realizată însă spectaculos. 3, 4 sau 5 simboluri bonus declanșează o serie de lovituri de departajare, unde fiecare gol și penalty aparat îți aduc premii. Jocul bonus constă în 5 runde (5 penalty-uri executate de tine și 5 în care trebuie să aperi), iar la fiecare ai de ales între patru opțiuni (un colț al porții, sus sau jos). Fiecare gol îți aduce un câștig în fise, iar fiecare șut apărat oferă un multiplicator pentru câștigurile realizate.

Jocul are aceleași regului indiferent câte simboluri bonus au dus la declanșarea sa, însă ceea ce se schimbă sunt multiplicatorii.

3 simboluri bonus îți oferă posibilitatea de a "debloca" multiplicatori între x1 și x12

4 simboluri bonus îți oferă posibilitatea de a "debloca" multiplicatori între x3 și x14

5 simboluri bonus îți oferă posibilitatea de a "debloca" multiplicatori între x5 și x16

Totuși, cel mai des vei prinde doar 3 simboluri bonus.

bonus-champions-3.jpg

În România, slotul Football Champions Cup poate fi jucat la cazinoul Unibet sau la cazinoul Betano (click pe linkuri pentru a beneficia de cel mai bun bonus de bun venit disponibil).

Joacă acum la cazinoul recomandat cu un super bonus de bun venit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!