Slotul Narcos: unde îl poți juca și care sunt funcțiile bonus

912 0

Serialul Narcos a devenit un fenomen global, iar producătorii de sloturi s-au mișcat rapid și au transformat povestea temutului Pablo Escobar într-un joc care va atrage inevitabil atenția jucătorilor din cazinourile online.

Joacă AICI slotul Narcos, cu un bonus de bun venit generos.

Realizat de NetEnt, slotul Narcos are la bază serialul produs de Netflix și ne-a atras atenția grație funcțiilor speciale. Poate fi jucat pe desktop, tabletă sau mobil, iar grafica te introduce în atmosfera anilor 90.

Funcțiile bonus din slotul Narcos

Jocul are 5 role și 243 de linii de câștig, iar simbolurile cu valoare mare de câștig sunt inspirate din serialul Narcos. Jocul pare unul clasic la prima vedere, dar impresionează prin funcțiile bonus.

Funcția Locked-Up (închis) și Golden Locked-Up

Această funcție e declanșată în timpul joculi de bază și se comportă ca un joc bonus. Se declanșează în momentul în care prinzi cel puțin 3 simboluri Locked-up ce îl prezintă pe Pablo Escobar pe același rând. În momentul în care jocul bonus e declanșat și totodată câștigi un premiu în bani între x1 și x10 miza efectuată la acea rotire.

Înițial ai parte de trei rotiri gratuite, unde pe ecran apar simboluri Locked-Up (Pablo Escobar) și Golden Locked-Up (O servietă aurie), iar atunci când un simbol Locked-Up aterizează aterizează pe role și formează o nouă combinație câștigătoare (3 sau mai multe simboluri alipite) câștigi din nou până la de 10 ori suma mizată.  În plus, totalul rotirilor gratuite rămase se resetează la trei, deci ai din nou 3 șanse să alipești un alt simbol câștigător.

Dacă pe role apare un simbol Golden Locked-up (servieta aurie), ai parte de un alt bonus, alers aleator, dintre următoarele variante:

  • - Multiplicator X2 sau X3 - valoarea fiselor asociate combinațiilor câștigătoare e înmulțită de două sau trei ori.
  • - Simboluri Upgrade - în timpul acestei funcții poți beneficia de creșteri succesive ale valorilor mizei pentru combinațiile câștigătoare alipite simbolului Golden Locked Up. De fiecare dată când activezi funcția poți beneficia de la 7 până la 15 upgrade-uri.
  • - Valoare mare de start (Big Starting Value) - Simbolul Servieta aurie (Golden Locked-up) primește o valoare mai mare.

Funcția Drive-by din slotul Narcos

Vorbim aici tot despre un joc bonus ce poate fi activat în timpul jocului principal și care se poate activa aleator la orice rotire a rolelor. Când se activează funcția Drive-by în slotul Narcos un gangster aflat într-o mașină în viteză începe să mitralieze rolele, iar simbolurile premium sunt transformate în simboluri WILD, astfel ai șanse mari să realizezi combinații cu câștiguri imense, în condițiile în care Wild-urile înlocuiesc orice simbol.

Funcția Wilduri plimbătoare (Walking Wilds)

E o funcție folosită de NetEnt și în alte jocuri, iar regulile sunt destul de simple. Atunci când un simbol wild e "prins" într-o combinație câștigătoare, acesta e păstrat pe tablă și la fiecare rotire suplimentară se mută cu câte o poziție spre stânga, până dispare de pe ecran. Dacă noi wilduri apar pe rolele slotului atunci funcția se prelungește până în momentul în care pe rolele slotului nu se mai află nicun simbol wild.

Rotirile gratuite (Free Spins) în slotul Narcos

Aceasta este cea mai căutată funcție bonus a jocului, dar vei realiza rapid că nu se declanșează atât de ușor. În momentul în care prinzi trei simboluri scatter pe rolele 1, 3 și 5 primești 10 rotiri gratuite și intri în funcția specială, prezentată sub forma unui schimb de focuri. Pe parcursul rotirilor gratuite, la fiecare rotire poți beneficia de ajutor pentru câștiguri suplimentare pentru că se pot declanșa mini funcțiile bonus Wilduri plimbătoare sau Drive-by.

În timpul rotirilor gratuite ai șansa unor câștiguri spectaculoase, de peste 1000 de ori miza.

Unde joci slotul Narcos de la NetEnt

Slotul Narcos are un RTP de 96,23% și e unul cu volatilitate destul de mare, așa că va fi greu să prinzi rotirile gratuite, dar se va întâmpla destul de des să declanșezi funcția Locked-Up, unde poți avea parte de asemenea de câștiguri destul de mari (de 100 sau 200 de ori miza).

În România, slotul poate fi jucat legal în Vlad Cazino, iar aici poți beneficia și de un bonus de bun venit.

Te-ar mai putea interesa și:

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi