Sizzling Hot pe bani reali - Prima mea sesiune online fără a depune!

42,3k 3

Acest operator de gambling este primul care oferă posibilitatea de a juca online Sizzling Hot Deluxe pe bani reali. Adică acel popular joc cu șeptari pe care sunt convins că îl știți cu toții de prin baruri, cazinouri și case de pariuri unde speri să îți pice 5 șeptari, dar mai mult îți vin cireșe și șteluțe pe care ”rupi” dublajele în două. Operatorul respectiv oferă jocul original, deci nu vreo copie după acesta. Are exclusivitate de la Novomatic, dezvoltatorul jocului.

Așa că am profitat de ocazie pentru a îmi încerca norocul la Sizzling Hot, dar nu pe banii mei. Și asta pentru că acest cazino online oferă 200RON fără depozit dacă îți verifici identitatea contului.


CLICK AICI entru a vedea pas cu pas ce ai de făcut pentru a încasa cei 200RON gratuiți, nu mai reiau. Recomandăm să îți deschizi cont prin link-urile PariuriX pentru a putea primi asistență din partea noastră în cazul în care întâmpini probleme (cu retragerile, erori tehnice etc)! Pe tine nu te afectează cu nimic! Vezi că începând cu 25 iulie 2017 acest bonus este valabil doar la casino, el nu mai poate fi utilizat la pariuri sportive.

Deschide cont acum și joacă Sizzling Hot online cu 200RON din partea operatorului!

Bonus valabil în 2018!
 

Cum a decurs sesiunea mea de ”Sizzling Hot”?

Când intri pentru prima dată în joc poți alege ce sumă din cea disponibilă pe cont o investești în joc. Dar nu are prea mare importanță, că poți să te oprești în orice moment. Pentru că eu nu sunt mare fan ”păcănele”, am transferat doar 20RON pentru teste. Miza minimă este de 0,40RON și jocul este pe 5 linii (deci o miză minimă de 0,08RON / linie). Este același număr de linii ca și la jocul offline. Eu am ales să mă joc pe miza minimă. Dau prima mână, vin 3 pepeni, fac 4RON (mă rog, așa miză, așa câștiguri). 

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc! Păcănelele îți pot afecta viața socială, ai grijă! Dacă întâmpini probleme apelează la jocresponsabil.ro!


Nu dau dublaj și continui să joc. Urmează 10 mâini fără nimic, apoi mai primesc niște steluțe, cireșe, nimic consistent. Cobor pe la 17RON, după care în sfârșit vine o mână calumea plină de portocale așa cum se poate vedea mai jos. 


 

Bag în casă și continui să joc, dar am parte mai mult de steluțe și cireșe. Dau dublaje în ele dar mai mult mă enervez. Dacă te-ai jucat jocul acesta înainte, atunci știi cum sunt acele serii fabuloase cu vreo 6-7 roșii la rând, urmate de vreo 5 negre. Cam de așa ceva am dat eu acum.

 

Mai joc un pic, mai cobor, mai urc, după care dau iar de pepeni. De două ori câte 3.


Iar nu mai vine nimic, și când am ajuns la 40RON m-am oprit din jucat. Repet, nu sunt vreun mare împătimit de păcănele, a fost mai mult de teste. Acum am 220RON pe cont pe care probabil îi voi folosi mai mult la pariuri. Cert este că jocul este identic cu cel pe care îl cunoaștem cu toții, și chiar și dublajele au acel farmec aparte (de te umple de nervi când după 6 roșii dai o neagră și vine tot roșie).


CUM ÎNCASEZ ȘI EU CEI 200RON GRATUIȚI CA SĂ MĂ JOC?

Am mai spus și la începutul articolului dar am văzut că mulți nu ați înțeles:

  1. Deschizi un cont la această casă de pariuri online.
  2. Verifici identitatea contului trimițând o copie după un act de identitate și o dovadă a adresei (detalii aici
  3. După ce staff-ul agenției verifică contul, îl va credita automat cu suma de 200RON.
  4. Dacă alegi să și depui, atunci primești în plus instant 100% până la 800RON!

E foarte simplu. Recomandăm să îți deschizi cont prin link-urile PariuriX pentru a putea primi asistență din partea noastră în cazul în care întâmpini probleme (cu retragerile, erori tehnice etc)!

Apropo, pe lângă Sizzling Hot poți juca inclusiv Book of Ra și Lady Lucky's Charm.  PariuriX încurajează jucatul responsabil! Nu aloca mai mult de 10% din salariul lunar pentru jocuri de noroc, pentru că acestea pot afecta viața socială! Dacă ai probleme, apelează la jocresponsabil.ro!

Deschide cont acum și joacă Sizzling Hot online cu 200RON din partea operatorului!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Discutii