1. Home »
  2. Sloturi »
  3. Secrets of Christmas, slotul în care desfaci cadouri și găsești wilduri și rotiri gratuite

Secrets of Christmas, slotul în care desfaci cadouri și găsești wilduri și rotiri gratuite

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2022-12-24 06:20:00

image Secrets of Christmas, slotul în care desfaci cadouri și găsești wilduri și rotiri gratuite

Am intrat în sezonul cadourilor și Crăciunul se apropie cu pași mari, iar sloturile tematice sunt tot mai căutate. Dacă vrei să inti în atmosfera Crăciunului în cazinoul online îți recomandăm slotul Secrets of Christmas, realizat de NetEnt.

Joacă ACUM Secrets of Christmas într-un cazinou licențiat, cu un pachet special de bun venit

 

Așteaptă Crăciunul cu rotiri gratuite și role wild

 

Slotul Secrets of Christmas are 5 role și 25 de linii de câștig, iar grafica se asigură că vei simți din plin spiritul sărbătorilor, grație efectelor speciale și a coloanei sonore.

Principalele simboluri din Secrets of Christmas sunt decorațiuni de brad sau simboluri formate din crenguțe de brad.

Moș Crăciun este simbolul WILD, care înlocuiește orice alt simbol pentru a crea combinații câștigătoare, în timp ce simbolul Scatter e reprezentat de jucării.

Cel mai valoros simbol din joc e reprezentat de un clopoțel care își poate aduce până la 1250 de fise pe o singură linie de câștig (5 simboluri identice).

Rotiri gratuite și disctracția începe. Funcția specială a jocului

Jocul Secrets of Christmas are o mecanică relativ clasică până în momentul în care declanșezi rotirile gratuite.

Acest lucru se întâmplă atunci când prinzi minim 3 simboluri Scatter și primești 10 rotiri gratuite. Nu contează dacă prinzi trei, patru sau cinci simboluri scatter. Vei primi întotdeauna 10 rotiri gratuite.

Totuși, există un motiv important pentru care îți vei dori să prinzi cât mai multe simboluri scatter.

Înainte să pornești rotirile gratuite ești dus într-o cameră plină cu cadouri de unde vei alege un număr egal de cadouri cu simbolurile scatter prinse în momentul declanșării rotirilor gratuite.

Aici, fiecare cadou îți aduce bonusuri suplimentare pentru rotirile gratuite. Sunt trei zone din care alegi câte unul sau doua cadouri, pe rând, dintr-un total de 20 de cadouri.

Iată ce bonusuri poți prinde: Rola 2 Wild sau/și Rola 4 Wild (pe rola in cauza apare un Moș Crăciun imens, iar toate simbolurile sunt wild), simbol Wild suplimentar (Clopoțelul și/sau Lumânarea devin simboluri wild suplimentare), Multiplicatori (x1 sau x2) prin care crești valoarea câștigurilor în timpul rotirilor gratuite și rotiri gratuite (Free Spins) suplimentare (două, trei, patru, cinci sau zece rotiri suplimentare).

De cele mai multe ori vei prinde doar trei simboluri Scatter, dar nu ai de ce să fii dezamăgit. Imaginează-ți că cele trei simboluri Scatter îți aduc următoarele "cadouri": rola 2 wild, simbol suplimentar Wild (lumânare) și multiplicator x2 (Deci vei ajunge la un total de x3).

Vei avea astfel 10 rotiri gratuite premium și îți garantăm că și câștigul va fi pe măsură.

Din experiență, îți putem spune că nu e deloc imposibil să prinzi 4 simboluri scatter, deci ai și mai multe șanse să declanșezi o funcție bonus spectaculoasă.

Situația ideală este să prinzi 5 simboluri scatter și să ai parte de următoarele cinci bonusuri: rola 2 wild, rola 4 wild, cinci rotiri gratuite, 10 rotiri gratuite și multiplicator X2. Vei avea deci 25 de rotiri gratuite, cu șanse uriașe să prinzi câștiguri memorabile la fiecare dintre ele. Dar ai nevoie de foarte mult noroc să prinzi 5 simboluri scatter și apoi să alegi fix cadourile cu cele mai bune bonusuri.

Unde poți juca slotul Secrets of Christmas

Slotul Secrets of Christmas e unul cu volatilitate medie, deci teoretic poate fi jucat atât de cei care dispun de un buget mic, cât și de jucătorii pe mize mari. Jocul are un RTP (return to player) de 96,72% și îți recomandăm să îl joci exclusiv în cazinourile licențiate în România.

În acest cazinou îl poți juca gratuit pentru a te obșnui cu funcțiile sale, iar ulterior poți trece pe bani reali, cu un bonus special primit prin PariuriX.com.

Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai:

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX