1. Home »
  2. Sloturi »
  3. Mituri despre sloturile online! Cât de adevărate sunt bănuielile jucătorilor

Mituri despre sloturile online! Cât de adevărate sunt bănuielile jucătorilor

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 10:47:00

image Mituri despre sloturile online! Cât de adevărate sunt bănuielile jucătorilor

Dacă ești un fan al cazinourilor online, iar sloturile sunt jocurile tale preferate, atunci cu siguranță ai deja câteva păreri formate despre modul în care funcționează acest jocuri.

Deschide cont și joacă la unul din cazinourile online recomandate!

Există zeci sau sute de ipoteze privind jocurile de cazinou, iar mulți jucători au transformat experiențele personale în veritabile "reguli" după care se ghidează când joacă online și pe care le transmit mai departe. Astfel au apărut veritabile mituri despre jocurile de păcănele, pe care vom încerca să le demontăm în acest articol.

Cum funcționează sloturile

Înainte de a face acest lucru, trebuie să explicăm pe înțelesul tuturor cum funcționează de fapt sloturile (online și cele fizice).

Indiferent de grafica jocului ales si de funcțiile specifice, toate sloturile au la bază un sistem care generează numere aleatoare (en. Random Number Generator - RNG), pe baza căruia e stabilit rezultatul fiecărei rotiri chiar din momentul în care jucătorul apasă butonul "Spin". Atunci când jucătorul alege să învârtă rolele jocului, sitemul de generare automată alege un număr pentru fiecare rolă a jocului, iar în funcție de acesta aparatul afișeaza simboluri pe rolele jocurilor.

Acest sistem face imposibilă orice tentativă a jucătorilor să "anticipeze" în vreun fel rezultatul unei rotiri. Fiecare "spin" e complet random.

Odată explicat acest sistem, va fi mult mai ușor să demontăm câteva crezuri ale jucătorilor de păcănele.

1. Sloturile care nu acordă câștiguri mult timp sunt "pregătite" să ofere o specială memorabilă

Mulți jucători investesc bani în anumite jocuri și continuă să o facă deși sunt deja mult pe minus. Motivul? Sunt convinși că jocul nu poate merge în pierdere la infinit și în scurt timp va compensa toate pierderile. Teoretic, acest lucru poate fi real, în condițiile în care toate jocurile au un RTP (return to player) care sare de 90%, deci returnează în principiu o mare parte din sumele încasate.

În realitate însă RTP-ul e calculat pentru perioade extrem de lungi și pentru foarte multe rotiri. Așa că nu există nicio regulă pe care să te bazezi. Poți la fel de bine să prinzi jackpotul de două ori în doar două rotiri cum poți prinde o serie aproape interminabilă de rotiri pierzătoare.

Deci nu face greșeala să începi să crești mizele când ești pe minus doar pentru că te aștepți să prinzi în sfârșit o specială pe care o aștepți de ceva timp.

2. Sloturile online sunt "aranjate"

Nu e niciun secret că la toate jocurile de cazinou casa are un avantaj, deci va obține întotdeauna profit pe termen lung. Totuși, asta nu înseamnă că jocurile de cazinou sunt măsluite astfel încât tu să-ți pierzi toți banii.

Cazinourile nu au nevoie să "aranjeze" jocurile pentru a ieși în profit, ba chiar au toate motivele să fie transparente și să te convingă că sunt curate. Toate cazinourile legale sunt strict reglementate în acest sens și nu ar risca să-și piardă licența “umblând” la jocuri.

Când te așezi la masa de joc trebuie să știi că avantajul va fi de partea casei și vei avea nevoie de noroc pentru a câștiga.

3. Un slot la care s-a câștigat recent Jackpotul nu va mai acorda câștiguri

Nimic mai fals. Chiar dacă Jackpotul reprezintă un câștig major și, în teorie, jocul care l-a acordat a produs o pierdere cazinoului, asta nu schimbă regula de bază: toate rotirile sunt aleatoare și deznodământul e decis în momentul rotirii, fără nicio legătură cu ce s-a întâmplat în urmă cu două minute sau acum două săptămâni.

Poți avea o serie incredibilă de câștiguri pe termen foarte scurt sau poți pierde pe linie, timp de zeci sau sute de rotiri.

4. Jackpotul e doar pentru cei care mizează mulți bani

Există anumite jocuri în care poți câștiga Jackpotul doar cu miza maximă, însă acest lucru e specificat foarte clar în regulile jocului. Dacă acest lucru nu e specificat, atunci poți sta liniștit: fie că mizezi 1 leu pe rotire, fie că mizezi 100 de lei, șansele de a câștiga Jackpotul sunt egale. Foarte mici, dar egale.

Cazinourile nu controlează cine câștigă Jackpotul, acest lucru fiind determinat tot aleator, prin sistemul de bază al jocurilor.

În final, când vine vorba de jocurile de cazinou, totul ține de noroc. Nu există nico strategie infailibilă și nici vreun mod demonstrat prin care să fii sigur de fiecare dată că vei câștiga. Cel mai bun sfat pe care ți-l putem da să privești jocurile de noroc ca pe o distracție și să nu investești niciodată mai mulți bani decât îți permiți să pierzi.

Deschide cont și joacă la unul din cazinourile online recomandate

Citește și:

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX