Jocuri gratis în cazinoul online. Tot ce trebuie să știi

793 0

Dacă ești pasionat de jocurile de cazinou, dar nu vrei să riști bani reali atunci când le joci, ai oricând varianta să încerci variantele demo puse la dispoziție de producători.

În acest articol vei afla tot ce trebuie să știi despre cum să joci sloturi online gratis, fără să le descarci pe telefon și fără să depui vreun ban.

Distrează-te gratuit în cazinoul online

Spre deosebire de cazinourile stradale, unde atunci când intri nu ai cum să te așezi pur și simplu la aparate fără să cheltuiești vreun ban, în cazinourile online ai varianta să "testezi" gratuit jocurile, fără să fii nevoit să depui și, în cele mai multe cazuri, fără să ca măcar să-ți creezi un cont de jucător.

Verifică lista cazinourilor licențiate din România, iar apoi poți încerca singur jocurile în varianta demo, cu bani virtuali (play money).

Este o metodă perfectă pentru a te distra gratuit și pentru a descoperi funcțiile speciale ale fiecărui joc.

În plus, pentru că majoritatea jocurilor de generație nouă funcționează cu standardul HTML5, nici nu e nevoie să descarci vreo aplicație în telefon. Poți astfel să joci jocuri de cazinou gratuit, fără să le downloadezi, direct de pe telefonul mobil sau tabletă.

DESCHIDE CONT LA UN CAZINOU LICENȚIAT DIN LISTA PARIURIX ȘI JOACĂ GRATUIT SLOTURILE PREFERATE

Cum să joci sloturi gratuit

E extrem de simplu să joci gratuit jocurile tale favorite, fie că ai deschis sau nu un cont la unul din cazinourile online licențiate în România.

Tot ce trebuie să faci e să deschizi jocul ales în varianta demo. Vei observa că ai deja în cont o sumă de bani virtuali (de cele mai multe ori sumele sunt foarte mari, astfel încât să poți alege orice miză dorești), iar apoi trebuie doar sa stabilești miza și să apeși butonul de start (spin, rotire, etc).

Pe rolele de joc vor apărea simboluri, iar ulterior când se opresc vei descoperi dacă ai înregistrat vreun câștig, dacă ai declanșat funcția specială sau dacă ai pierdut miza și trebuie să o iei de la capăt. Exact ca la sloturile pe bani reali, marea diferență fiind că nu riști nimic. Însă nici nu vei putea păstra eventualele câștiguri.

Sloturile în varianta demo au toate funcțiile active, exact ca cele pe bani reali, deci nu vei simți din acest punct de vedere nicio diferență.

Și regula e valabilă și pentru celelalte jocuri de cazinou - Ruletă, Blackjack sau Baccarat.

Singurele jocuri de cazinou pe care nu le poți testa gratuit sunt cele cu dealeri live și e ușor să înțelegem de ce. Aceste mese presupun costuri crescute și niciun cazinou nu și-ar permite să le opereze doar pentru "distracția" jucătorilor, fără să existe mize reale.

Sfaturi pentru jucătorii de sloturi începători

Dacă ești tentat să încerci sloturile oferite gratuit de cazinouri, treci înainte și prin această scurtă listă de sfaturi pentru începători. Abia apoi te poți gândi să încerci jocurile pe bani reali.

1. Citește instrucțiunile

Sloturile sunt extrem de ușor de jucat și de aici și popularitatea lor, dar chiar și așa e bine să știi în ce te bagi. Fiecare joc are particularitățile sale și e bine să te informezi înainte să mizezi. Vei afla cum se declanșează funcțiile bonus ale jocului sau câte rotiri gratuite primești în funcție de câte simboluri scatter prinzi la o rotire.

2. Învață când să te oprești

Dacă vrei să joci tot mai des sloturi e bine să-ți stabilești de la început niște limite. Chiar dacă joci pe bani virtuali, setarea unor limite te poate ajuta să fii disciplinat în momentul în care încep să joci pe bani reali.

E cel mai important să știi când să te oprești, fie că ai câștigat o sumă importantă, fie că ești pe minus. Orice jucător cu experiență știe că e extrem de ușor să transformi o sesiune câștigătoare în una pierzătoare, dacă nu te oprești la timp.

3. Caută cele mai bune jocuri

Posibilitatea de a juca gratuit majoritatea sloturilor din oferta unui cazinou e senzațională deoarece așa ai șansa să descoperi care slot ți se potrivește mai bine și dacă un joc anume îți poate aduce câștiguri satisfăcătoare.

Poți testa sute de jocuri pentru a le descoperi pe cele care te distrează cel mai mult.

4. Caută bonusurile cu rotiri gratuite

Există și varianta de a juca gratis, dar să câștigi bani reali. Multe cazinouri oferă bonusuri de înregistrare în rotiri gratuite la diverse jocuri. Astfel, poți juca sloturi gratuit și să păstrezi eventualele câștiguri. Nu vorbim cu siguranță despre sume mari, în general fiind vorba de câteva zeci de rotiri gratuite, la mize mici, însă ar putea reprezeta un început.

În general, câștigurile realizate astfel vin sub forma unor bonusuri și nu pot fi retrase direct, însă o poți face mai târziu, dacă îndeplinești condițiile de rulaj impuse de fiecare cazinou în parte.

DESCHIDE CONT LA UN CAZINOU LICENȚIAT DIN LISTA PARIURIX ȘI JOACĂ GRATUIT SLOTURILE PREFERATE

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi