Jocuri de top. Zeus online, slotul cu până la 100 de rotiri gratuite și simboluri wild la "grămadă"

În rubrica "Jocuri de top" vom prezenta, periodic, cele mai apreciate jocuri din cazinourile online din România și la nivel mondial.

Deschide cont și joacă Zeus Online la cazinoul recomandat cu un pachet atractiv de bun venit!

zeus1.jpg

Analizăm acum slotul online Zeus, probabil cel mai de succes joc din portofoliul cunoscutei companii Williams Interactive (WMS). Extrem de apreciat de jucătorii de pretutindeni, slotul Zeus și-a făcut un nume inițial în cazinourile clasice, fiind ulterior "importat" și în mediul online, iar în prezent are inclusiv o variantă de mobil.

Lansat în cazinourile online în 2010, slotul Zeus rămâne și în prezent unul din cele mai jucate și reprezintă varianta preferată de cei care iubesc sloturile clasice. Mulți jucători consideră că slotul are o grafică "depășită", însă pe alții tocmai aspectul vintage îi atrage la slotul Zeus.

Jocul e inspirat din mitologia greacă, iar cel mai valoros simbol din joc e chiar "Zeus", care îți poate aduce de până la 500 de ori suma mizată pe o linie de câștig (dacă prinzi 5 simboluri consecutive pe o linie).

Succesul jocului a fost atât de mare de-a lungul timpului încât WMS a scos pe piață mai multe continuări, precum Great Zeus, Zeus II, Zeus III sau Zeus 1000, ultimele două variante putând fi găsite și în cazinourile online din România.

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de cazino! Dacă te confrunți cu probleme de joc apelează la jocresponsabil.ro!


Miza minimă și funcția specială a slotului Zeus

Slotul Zeus are un format clasic, cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de câștig, cu mize ce pleacă în cazinourile online autohtone de la 30 de bani (0,01 lei pe linia de câștig) și ajung până la 150 de lei pentru o rotire (5 lei pe linia de câștig). De menționat că în cazul slotului Zeus online nu poți miza decât pe numărul maxim de linii de câștig (30).

Spuneam mai sus că cel mai "puternic" simbol al acestui slot este "Zeus", care asemenea simbolului Wild (ce înlocuiește orice simbol, mai puțin scatter-ul) poate apărea stacked (la grămadă) pe orice rolă și poate genera astfel câștiguri extrem de mari. Un avantaj este reprezentat de faptul că poți câștiga și dacă prinzi doar două simboluri Zeus în secvență câștigătoare (de la stânga la dreapta), iar asta se poate dovedi un mare plus pentru bugetul tău pe termen lung.

Pentru că simbolurile Zeus și Wild sunt stacked (pot acoperi întreaga rolă de câștig), teoretic poți prinde un ecran întreg cu simboluri Zeus (să ocupe toate cele 15 poziții), ceea ce înseamnă că ai atinge câștigul maxim la o singură rotire, adică de 15.000 de ori miza pe o singură linie (500 x 30). Dacă joci, să spunem, 3 lei la ficare rotire (0,1 lei pe fiecare dintre cele 30 de linii), ai câștiga 1500 de lei.

zeus-2.jpg

Următoarele simboluri, în ordinea valorii, sunt: calul înaripat (Pegas), care poate aduce până la 400 de ori miza pe o linie, barca și casca (de 350 de ori miza pe o linie), harpa și vasul (de 250 de ori miza pe o linie). În toate cazurile vorbim despre situații în care prinzi 5 simboluri identice de la stânga la dreapta, pe o linie de câștig.

Totuși, cel mai căutat simbol rămâne, ca în cazul tuturor "păcănelelor", Scatterul, care declanșează funcția specială a jocului - free spins, dacă apare de cel puțin trei ori pe cele cinci role.


Până la 100 de rotiri gratuite în slotul Zeus

Trei simbolul Scatter oferă 10 rotiri gratuite (free spins), la patru simboluri primești 25 de rotiri gratuite, iar dacă ești cu adevărat norocos și prinzi 5 simboluri Scatter, primești nu mai puțin de 100 de rotiri gratuite. Mai mult, funcția specială poate fi redeclanșată în timpul rotirilor gratuite, ceea ce își poate aduce un câștig spectaculos.

Trebuie să menționăm că, în peste 90% din cazuri, vei prinde doar 3 simboluri scatter (10 rotiri gratuite), dar asta nu înseamnă că nu poți obține un câștig important și așa. Prin câștiguri însemnate ne referim la câștiguri ce se apropie sau depășesc de 100 de ori miza initială.

zeus-mobil-1.jpg


Unde joci slotul Zeus în România

Câștigul jucătorului la slotul Zeus online e de 95,97%, ceea ce se înscrie în media obișnuită a jocurilor de acest tip.

În România, slotul poate fi jucat acest cazino online, unde te poți bucura de Zeus online atât pe desktop, cât și pe mobil.

Prin pariurix.com, ai parte de cea mai bună ofertă disponibile în acest moment (verifică aici bonusul și deschide un cont astăzi).

Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai:

În articolele de pe pariurix.com îţi vom oferi în viitor un ghid complet al jocurilor de cazinou şi îţi vom prezenta tactici şi strategii care, implementate corect, îţi pot mări pe termen lung şansa de a obţine bani.

Deschide cont și joacă Zeus Online la cazinoul recomandat!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!