Wild Blood, slotul în care poți primi 30 de runde gratuite la Vlad Cazino

330 0

Slotul Wild Blood e realizat de Play'N Go și are ca tematică vampirii. Jocurile bonus îl fac extrem de atractiv pentru o gamă largă de jucători, mai ales că poți câștiga sume importante atât prin rotirile gratuite, cât și prin funcția "pick and win".

JOACĂ ACUM SLOTUL WILD BLOOD LA VLAD CAZINO CU BONUSUL DE100% până la 999 de lei


 

Slotul Wild Blood: funcțiile de bază

Jocul e structurat pe 5 role și 15 linii de câștig, iar tematica pare inspirată din cunoscutul serial True Blood. În România, poți juca legal slotul Wild Blood în Vlad Cazino, acolo unde ai parte și de 30 de runde gratuite în momentul deschiderii contului. Despre asta vom vorbi însă mai târziu.

Cel mai valoros simbol al jocului este Jokerul (Wild), care înlocuiește toate simbolurile, cu excepția celor Bonus și Scatter. 5 simboluri Joker pe o linie de câștig returnează nu mai puțin de 2500 de fise, adică de peste 150 de ori suma mizată la fiecare rotire.

Modul în care se joacă slotul Wild Blood e clasic: stabilești miza, iar apoi apeși butonul rotire pentru a învârti rolele și a afla dacă ai câștigat ceva.

De fiecare dată când prinzi o combinație câștigătoare, ai acces și la funcția Gamble a jocului, unde își poți multiplica premiul în bani. Poți ghici fie culoarea următoarei cărți, fie suita acesteia (romb, inimă roșie, pică, treflă). În prima situație dublezi câștigul, iar în a doua primeștide patru ori suma câștigată deja. În orice moment poți decide să colectezi banii avuți.

Funcțiile bonus din Wild Blod

Jocul dispune de funcții bonus complexe, ceea ce asigură o distracție continuă. La fiecare rotire poți declanșa una din funcțiile speciale pe care le vom prezenta în ceea ce urmează.

  • Re-rotiri Wild Blood

Declanșezi această funcție în momentul în care pe rola centrală prinzi un simblol wild expandat (pe toate cele trei rânduri), iar pe rolele 2 și 4 ai două medalioane (argintiu și auriu). Primești 5 re-rotiri gratuite, pe perioada cărora simbolul wild expandat rămâne blocat pe rola 3.

În timpul re-rotirlor poți declanșa din nou funcția, dacă pe rolele 2 si 4 prinzi din nou cele două medalioane, caz în care mai primești două rotiri gratuite.

  • Bonusul Pick The Blood (Culege sângele)

Se activează când pe rolele 1, 3 și 5 prinzi trei simboluri bonus (eprubete cu sânge). Aici ai de ales dintre șapte eprubete, care îți pot aduce premii direct în bani sau rotiri gratuite. Runda bonus se încheie când apeși pe o eprubetă care explodează.

Rotirile gratuie primite în timpul rundei Pick The Blood pornesc cu un multiplicator x2 pentru orice câștig. Dacă în timpul FREE SPINS prinzi două sau mai multe simboluri scatter, atunci multiplicatorul poate crește până la X5 (crește de fiecare dată cu 1, când prinzi minim două simboluri scatter).

  • Rotiri Gratuite (Free Spins) Wild Blood

Dacă în timpul rotirilor gratuite prinzi din nou trei eprubete cu sânge, funcția bonus se redeclanșează și poți găsi și mai multe rotiri gratuite, până la un maxim de 50, ceea ce e cu adevărat fabulos, adăugând și multiplicatorul care mai mult ca sigur va ajunge la X5.

În plus, orice simbol wild apărut pe rola 3 se extinde și îți crește șansele de câștig.

Jocul dispunde și de un simbol scatter clasic (Wild Blood), care în timpul rotirilor normale oferă doar câștiguri în bani (nu declanșează Free Spins ca în cazul altor jocuri). Cinci simboluri scatter prinse la o rotire returnează de 50 de ori suma mizată, dar aceste situații vor fi destul de rare. Cel mai des vei prinde două simboluri Scatter, care dublează suma mizată.

Cum joci slotul Wild Blood cu un bonus spectaculos

Slotul Wild Blood are un RTP (Return To Player de 96%), ceea ce îl plaseasză în medie, poate puțin sub standard, dar cu siguranță suficient de mult încât să poți face profituri importante în zilele norocoase.

Vlad Cazino găzduiește acest joc atractiv și oferă jucătorilor un bonus special, dincolo de deja clasicul bonus de bun venit de 100% pentru prima depunere până la 999 de lei. Practic, dacă depui 500 de lei la deschiderea contului primești încă 500 de lei pe care îi poți folosi la jocurile disponibile. În plus, Vlad Cazino le oferă noilor jucători și 30 de rotiri gratuite în slotul Wild Blood, urmând ca toți banii câștigați în timpul lor să îți revină în balanță.

JOACĂ ACUM SLOTUL WILD BLOOD LA VLAD CAZINO CU BONUSUL DE100% până la 999 de lei

 

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi