Jocuri de top! Wheel of Fortune Triple Extreme Spin, slotul în care învârți și câștigi. Câștigul maxim și funcțiile bonus

În rubrica "Jocuri de top" vom prezenta, periodic, cele mai apreciate jocuri din cazinourile online din România și la nivel mondial.

Joacă acum Wheel of Fortune Triple Extreme Spin!

castig.jpg

Astăzi discutăm despre Wheel of Fortune Triple Extreme Spin, un slot online realizat de IGT, în care "roata norocului" îți poate aduce câștiguri spectaculoase.

Slotul Wheel of Fortune Triple Extreme Spin are un format atipic, cu cinci role de dimensiuni diferite, de câte 3,4,5,4, respectiv 3 rânduri. Jocul prezintă funcția Multiway Xtra, adică are 720 de linii de câștig și acordă premii în ambele direcții (de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga), pentru oricare trei simboluri identice consecutive. Cele 720 de linii de câștig îți oferă garanția că vei câștiga de fiecare dată când prinzi cel puțin trei simboluri consecutive indiferent de poziția simbolurilor pe role (vezi foto jos).

exemplu-castig.jpg
Secvență câștigătoare de la dreapta la stânga, pe 4 linii de miză pentru simbolul "Banane" (1x2x2) și pe o linie pentru simbolul "Cireșe" (1x1x1). Simbolul Wild ajută la realizarea câștigurilor în ambele cazuri


Câștigul maxim în slotul Wheel of Fortune Triple Extreme Spin

Slotul are o miză fixă de 50 de fise la fiecare rotire, cu valori ce variază între 2,5 și 500 de lei. Simbolurile obișnuite (fructele) și chiar cele premium (Mașină sport, Bijuterie și Yacht) oferă plăți relativ mici pe liniile de câștig - de exemplu 5 simboluri identice "Banane" returnează doar 50 de fise, adică miza inițială, iar 5 simboulri Yacht plătesc 1000 de fise, adică de 20 de ori miza inițială - însă lucrurile devin interesante dacă prinzi trei sau mai multe simboluri "Wheel of Fortune" consecutive, cu un câștig maxim de 10.000 de fise. Vezi mai jos tabelul complet al plăților.

wheel-2.jpg


Fără rotiri gratuite, dar cu două bonusuri spectaculoase

Câștigurile mari pot fi însă atinse când reușești să declanșezi una din cele două funcții bonus ale jocului.

Slotul Wheel of Fortune nu oferă rotiri gratuite (free spins) ca alte păcănele, însă compensează prin alte două "speciale" care îți pot aduce câștiguri însemnate.

Bonusul MINI ROATĂ se declanșează de fiecare dată când prinzi cel puțin 3 simboluri scatter pe cele 5 role și aici vei putea câștiga între 50 și 3850 de fise. Practic, câștigul maxim în acest bonus este de 77 de ori miza, însă de cele mai multe ori "mini roata" îți va oferi un câștig moderat, între de 5 și 10 ori miza.

Cea mai importantă funcție bonus a jocului este Triple Extreme Spin, care se declanșează în momentul în care "prinzi" cel puțin 3 simboluri BONUS. Simbolurile bonus apar doar pe rolele 2, 3 și 4, însă ai șansa să prinzi inclusiv două simboluri pe aceeași rolă, ceea ce face să poți prinde până la 6 simboluri de acest tip.

În momentul declanșării funcției Bonus Triple Extreme Spin ai de ales între 12 plicuri în care stau ascunși "indicatori" în trei culori (Roșii, albaștri și galbeni), aferenți celor trei "Roți ale norocului" care îți vor determina câștigul.
 

roti.jpg

  • Roata albastră acordă câștiguri între 30 și 1000 de fise
  • Roata roșie acordă câștiguri între 100 și 5000 de fise
  • Roata galbenă acordă multiplicatori între X2 și X10

În funcție de ce indicatori vei "descoperi" în plicurile alese (ai între 3 și 6 alegeri, în funcție de câte simboluri bonus au dus la declanșarea secvenței), aceștia se vor activa pe cele trei roți și vor indica câte un premiu.

vv3.jpg

Astfel, cu 4 alegeri poți prinde de exemplu 1000 de fise de pe roata albastră, 5000 de fise de pe roata roșie și multiplicatorii X5 și x10 de pe roata galbenă, ceea ce ar însemna un câștig "monstruos" de 300.000 de fise, adică un jackpot spectaculos chiar și la miza minimă.

Obiectiv vorbind, cel mai des vei prinde doar 3 simboluri bonus și câștiguri cifrate în jurul a 1000-2000 de fise.

cc3.jpg

Unde joci Wheel of Fortune online în România

Slotul online Wheel of Fortune Triple Extreme Spin are un câștig al jucătorului de aproximativ 96% și îți recomandăm să îl joci doar dacă dispui de un buget mare, deoarce este un joc cu variație mare.

În România, slotul Wheel of Fortune Triple Extreme Spin este disponibil la acest cazino online licențiat, unde te poți bucura și de un bonus de bun venit consistent, dacă îți deschizi astăzi un cont prin pariurix.com.
 

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!
 

 Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!