Warlords - Crystals of Power, slotul cu cea mai tare variantă de mobil pe care îl poți juca în această iarnă. Cum prinzi rotirile gratuite

Află totul despre slotul cu una dintre cele mai bune variante de mobil disponibil în cazinourile online licențiate din România.

Deschide cont și joacă acum Warlords - Crystals of Power!

warlords-mobil1.png

Producătorii de sloturi online au dezvoltat extrem de mult în ultimii ani variantele de mobil, însă ceea ce a realizat cei de la NetEnt cu jocul Warlords - Crystals of Power este cu adevărat spectaculos.

Lansat în finalul lui 2016, slotul Warlords impresionează prin grafica de excepție și funcțiile bonus care pot fi declanșate la fiecare rotire și îți pot aduce câștiguri spectaculoare. Iar varianta de mobil a jocului este fără egal și îți va oferi o experiență memorabilă, fie că joci de pe smartphone sau tabletă.

Slotul Warlords este centrat în jurul a trei personaje - The Barbarian (Barbarul), The Priestess (Preoteasa) și The Samurai (Samuraiul) - care te duc cu gândul la jocurile de tip fantasy. Simbolurile aferente celor trei personaje principale sunt și cele mai valoroase din joc și pot ocupa toate cele trei rânduri ale unei role (simboluri stivuite).

warlords-personaje.jpg

Slotul are un format clasic în ceea ce privește liniile de câștig - are 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de mizare fixe (nu poți juca mai puțin de 30 de linii), dar e cu adevarat inovator când vine vorba de funcțiile bonus.

În ceea ce privește opțiunile de mizare, jocul e cu siguranță unul pentru orice buget. Mizele încep de la 0,75 lei și ajung până la 750 de lei pentru o singură rotire.


Wild-uri la pachet în Warlords - Crystals of Power

Ca în mai toate jocurile de tip păcănele, simboul wild înlocuiește orice simbol, mai puțin scatter-ul, iar în Warlords - Crystals of Power există și trei funcții bonus ce pot fi declanșate instant la fiecare rotire prin care cele trei personaje îți oferă simboluri wild suplimentare, prin care poți realiza un câștig notabil.

Funcția "Random Overlay Wild" e declanșată aleatoriu fiind 3 variante posibile:

  • Barbarian Hammer, care acordă 4 simboluri wild sub formă de pătrat, între rolele 1 și 4;
  • Priestess Arrow, care acordă între 2 și 5 simboluri wild împrăștiate, oriunde pe rolele de la 1 la 4;
  • Samurai Sword, care acordă tot între 2 și 5 simboluri wild în diagonală, între rolele 1 și 4;

hammer2.jpg

Cum declanșezi rotirile gratuite (free spins) în Warlords

Câștigurile spectaculoase le vei realiza însă în timpul rotirilor gratuite, iar în Warlords ai acces al trei tipuri de joc bonus, în timpul cărora poți beneficia de ajutor suplimentar.

Rotirile gratuite sunt declanșate ca și la alte jocuri de apariția a 3 simboluri scatter, însă în Warlords ai trei simboluri scatter diferite (albastru, roșu și verde), iar fiecare declanșează un joc diferit.

warlords-2.jpg

Simbolurile scatter apar doar pe rolele 2,3 și 4, iar când prinzi măcar două simboluri scatter (indiferent de culoare) primești o re-rotire (re-spin) în care dacă mai apare încă măcar un simbol scatter se declanșează jocurile gratuite. Partea bună este că la rerotire simbolurile pot apărea pe oricare rolă (1-5) și poți prinde mai mult de un singur simbol. De fapt se întâmplă destul de des să prinzi mai mult de un simbol scatter la re-rotire și vei înțelege cum te ajută acest lucru când vom vorbi de fiecare joc bonus în parte.

Iar veștile bune nu se opresc aici: dacă nu prinzi al treilea simbol scatter nici în timpul re-rotirii atunci mai ai o ultimă șansă denumită sugestiv Final Chance. În Final Chance jocul alege random o poziție de pe cele cinci role și ai șansa fie să "descoperi" un simbol scatter, fie să obții un câștig instant ce variază între de 3 ori sau de 100 de ori valoarea mizei.

  • Dacă prinzi două sau trei simboluri scatter de culori diferite, atunci se declanșează funcția Battele, unde jocul va alege în mod random să coloreze toate simbulorile scatter în aceeași culoare, care va determina și tipul de free spins primit.

 

3 variante pentru free spins în Warlords - Crystals of Power

warl-free.jpg

Cele trei jocuri bonus cu rotiri gratuite sunt:

1. Barbarian Free Spins - declanșat de apariția a cel puțin 3 simboluri scatter albastre. Fiecare simbol scatter îți oferă 3 rotiri gratuite, deci vei porni cu minim 9 rotiri gratuite, iar în timpul jocul fiecare simbol scatter albastru îți adaugă încă trei rotiri gratuite. Astfel, se va întâmpla destul de des să ajungi la zeci de roturi gratuite, iar câștigul să fie impresionant.

war-mult.jpg

2. Pirestess Free Spins - declanșat de apariția a cel puțin 3 simboluri scatter verzi. Vei primi 7 rotiri gratuite, cu un multiplicator decis de numărul de simboluri scatter apărute. Și în acest caz simbolurile apărute în timpul rotirilor îți oferă ajutor crescând multiplicatorul (+1 pentru fiecare simbol).

war-mult.jpg

3. Samurai Free Spins - declanșat de apariția a cel puțin 3 simboluri scatter roșii și acordă 5 rotiri gratuite. Deși numărul de free spins e cel mai mic din cele trei variante de joc bonus, varianta "Samurai Free Spins" se poate dovedi cea mai profitabilă. De ce? Simbolurile scatter prinse în momentul declanșării funcției și cele apărute în timpul rotirilor gratuite se transformă în simboluri Wild și sunt sticky (rămân blocate în poziția respectivă pe toată durata rotirilor gratuite). Îți amintim că în momentul declanșarii rotirilor ai parte de acel re-spin care poate adăuga oricâte simboluri scatter pe rolele 1-5, astfel încât poți prinde chiar cinci simboluri wild pe o linie de câștig, ceea ce înseamnă din start că vei avea asigurat câștigul maxim pe respectiva linie (300 de fise la nivelul 1 de pariere) la fiecare din cele 5 rotiri gratuite.

Câștigul jucătorului în slotul Warlords și unde îl poți juca

În plus, câștigul jucătorului (payout-ul) în slotul Warlords - Crystals of Power este unul foarte bun pentru sloturile online: 96,89%.

În România, slotul poate fi jucat acest cazino online, unde te poți bucura de Warlords - Crystals of Power atât pe desktop, cât și pe mobil. Prin pariurix.com, ai parte de cea mai bună ofertă disponibile în acest moment (verifică aici bonusul și deschide un cont astăzi).

Deschide cont și joacă acum Warlords - Crystals of Power!

warlords-mobil-2.jpg

În articolele de pe pariurix.com îţi vom oferi în viitor un ghid complet al jocurilor de cazinou şi îţi vom prezenta tactici şi strategii care, implementate corect, îţi pot mări pe termen lung şansa de a obţine bani.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!