Super Flip, slotul video în care te așteaptă 20 de FREESPINS la Unibet Casino

956 0

Slotul Super Flip, realizat de Play’n GO, este un joc dedicat fanilor jocurilor clasice din cazinoul online. Totuși, Super Flip are o grafică adaptată prezentului și două funcții bonus de generație noua.

Joacă slotul SUPER FLIP în cazinoul Unibet, cu un bonus de bun venit spectaculos și 20 de rotiri gratuite


Super Flip - funcțiile speciale ale slotului

Slotul Super Flip e construit pe cinci role, trei rânduri și 20 de linii de câștig, iar jocul e perfect pentru cei care nu vor să se complice foarte mult în cazinoul online. Nu vei gasi simboluri spectaculoase sau funcții bonus greu declanșabile. Câștigurile sunt acordate atunci când prinzi cel puțin trei simboluri identice pe o linie de câștig, de la stânga la dreapta.

Simbolurile cu valoare mare sunt Diamantul albastru, Steaua aurie, potcoava, trifoiul cu patru foi și căpșuna, în timp ce simbolurile cu valoare mică sunt "clasicele" elemente din jocurile de cărți: inima roșie, pica, trefla și rombul.

În plus, în joc e prezent și simbolul WILD, care înlocuiește orice simbol (cu excepția simbolului Scatter) pentru realizarea de combinații câștigătoare.

Re-rotirile Super Flip

O primă funcție bonus a jocului e cea SuperFlip respin (rerotire), care se declanșează de fiecare dată când pe primele două role ai simboluri identice, dar nu ai realizat niciun câștig (nu s-au conectat cu vreun simbol identic pe a treia rolă). În acel moment ai parte de o rerotire, cu primele două role blocate. Este, practic, o a doua șansă pentru a realiza un câștig important și de cele mai multe ori vei prinde măcar pe a treia rolă simboluri identice, pentru un premiu consistent.

Funcția gamble în Super Flip

Acest slot prezintă și o funcție întâlnită la mai multe sloturi: gamble. După fiecare câștig ai șansa să-l multiplici succesiv, dacă nimerești corect culoarea sau semnul unei cărți de joc.

Dacă ghicești culoarea (roșu - negru), premiul tău se va dubla, iar dacă ghicești suita (treflă, inimă roșie, pică, romb), premiul va deveni de patru ori mai mare. Evident, dacă faci o alegere greșită, pierzi câștigul acumulat până în acel moment.

Poți citi mai multe despre funcția GAMBLE în acest articol, însă recomandarea noastră este să nu abuzezi de ea.

Rotirile grautuite în slotul SUPER FLIP

Principala funcție bonus a jocului e reprezentată de rotirile gratuite (FREE SPINS), pe care le activezi de fiecare dată când prinzi trei simboluri Scatter pe rolele de joc. Simbolurile Scatter sunt denumite chiar Super Flip, iar acestea îți aduc 15 rotiri gratuite.

În momentul în care declanșezi rotirile gratuite, rolele jocului se inversează (Rola 5 devine rola 1) și, conform regulamentului, șansele tale de a realiza câștiguri importante sunt crescute, în condițiile în care vei observa că în general, în timpul jocului de bază pe ultimele role apar mai multe simboluri de valoare mare.

În timpul rotirilor gratuite poți redeclanșa funcția bonus, dacă prinzi din nou trei simboluri Scatter și poți ajunge astfel până la 90 de free spins. Acest lucru nu se va întâmpla foarte des, însă atunci când reușești să reactivezi rotirile gratuite, câștigurile vor crește exponențial.

Slotul Super Flip are un RTP (return to player) de 96,53% și are o volatilitate medie, ceea ce înseamnă că există un echilibru între câștigurile mari și cele mici, iar frecvența cu care vei declanșa rotirile gratuite e una acceptabilă.

Super Flip: 20 de rotiri bonus în cazinoul Unibet

Poți juca slotul Super Flip în cazinoul Unibet, acolo unde vei beneficia și de o ofertă specială. Primești cadou 20 de runde gratuite în Super Flip, după prima depunere, iar în plus beneficiezi și de bonusul de bun-venit obișnuit.

Ai parte de un bonus de 100% la prima depunere până în 1000 de lei. Bosunul poate fi folosit la orice joc în cazinoul Unibet, dar trebuie să verifici regulile pentru a afla cerințele de rulaj necesare pentru fiecare caz în parte. Accesează aici regulile complete ale ofertei!

Joacă slotul SUPER FLIP în cazinoul Unibet, cu un bonus de bun venit spectaculos și 20 de rotiri gratuite

 

Te-ar mai putea interesa și: