Slotul Legend of the Golder Monkey 2020 - toate funcțiile speciale

170 0

Slotul Legend of the Golden Monkey  este realizat de Yggdrasil și vine cu o multitudine de funcții speciale care pot duce la câștiguri mari dintr-o singură rotire. Funcția căutată de toți jucătorii e cea a rotirilor gratuite, care vine și ea cu mai multe variante extrem de atractive.

În acest articol vei găsi tot ce trebuie să știi despre slotul Legend of the Golden Monkey: unde îl poți juca și cum profiți cel mai mult de bonusurile oferit.

DESCHIDE ACUM UN CONT LA NETBET ȘI JOACĂ LEGEND OF THE GOLDEN MONKEY CU CEL MAI BUN BONUS

Ce trebuie să știi despre slotul Legend of the Golden Monkey

Legend of the Golden Monkey este un slot cu o structură clasică la prima vedere: are 5 role și trei rânduri, deci o grilă cu 15 simboluri, însă Yggdrasil propune două elemente importante din start: câștiguri All Ways, deci e suficient să prinzi 3 simboluri consecutive pe role pentru a înregistra un câștig, plus câștiguri Both Ways, ceea ce înseamnă că vei câștiga în ambele direcții - de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga, de fiecare dată când prinzi cel puțin trei simboluri identice.

Pe lângă asta, jucătorii pot prinde simboluri wild sticky, simboluri wild pe mai multe rotiri, o "comoară" care oferă câștiguri direct în bani, funcția Monkey King, plus mult doritele Rotiri Gratuite, unde poți alege dintre trei opțiuni.

Vorbim despre un joc care are multe argumente pentru a ne ține în priză la fiecare rotire, cu șansa de a câștiga sume frumoase.

Jocul e insiprat din Mitologia Chineză, cu Sun Wukong personaj principal. Simbolurile jocului au evident un aer asiatic și includ coroane, pergamente, scuturi, cupe, poțiuni magice și cazane.

Funcția Monkey King

În folclorul chinezesc, Regele Maimuță era cunoscut pentru faptul că se putea metamorfoza în diferite obiecte sau animale, iar de aici și inspirația pentru funcția Monkey King a jocului, care se poate declanșa aleator la orice rotire.

Monkey King apare în timpul jocului și transformă un simbol de pe rolele jocului în alte simboluri pentru a forma combinații cât mai avantajoase pentru jucători, cu șanse mari de câștig.

În jocul de bază, slotul Legend of the Golden Monkey oferă două simboluri wild: Sticky Wild și Count Down Wild.

Simbolurile Sticky Wild apar pe rolele 2 și 4 și rămân pe poziție atâta timp cât înregistrezi câștiguri. După o rotire cu o combinație câștigătoare, simbolul wild e păstrat pe poziție, iar acest lucru se repetă până în momentul în care nu înregistrezi un câștig.

Simboluril Count Down Wild apar doar pe rola centrală și rămân pe poziție încă trei rotiri, pe lângă rotirea inițială. Dacă mai prinzi un simbol wild similar, totalul se resetează la 3.

Tot în jocul de bază beneficiezi și de simbolul comoară, care oferă câștiguri instant în bani. Acest simbol apare doar pe ultima rolă, dar poate fi generat inclusiv în timpul Monkey King. Câștigurile oferite nu vor fi colosale, însă vorbim despre poturi care returnează de până la 50 de ori suma mizată.

Rotirile Gratuite în slotul Legend of the Golden Monkey

Aici lucrurile devin cu adevărat interesante. Simbolul Free Spins poate apărea oriunde pe cele 5 role și ai nevoie de trei simboluri pentru a declanșa rotirile gratuite.

Patru simboluri declanșează rotirile gratuite și oferă și un bonus de 1000 de fise (de 50 de ori suma mizată), iar cinci simboluri Free Spins declanșează rotirile gratuite și oferă un bonus de 5000 de fise (de 250 de ori suma mizată).

Cel mai des vei prinde însă 3 simboluri Free Spins și vei avea de ales între trei variante de bonus (valabile și pentru 4 sau 5 simboluri Free Spins).

Funcția Rotiri Gratuite - Incremental Wilds (Simboluri Wild adăugate)

Dacă alegi această variantă primești 6 rotiri gratuite, în care la fiecare rotire primești un simbol wild Sticky suplimentar la fiecare rotire, pe rolele 2 sau 4. Începi cu un simbol wild pe role, iar la a șasea rotire gratuită vei avea rolele 2 și 4 pline de simboluri wild și nu e greu să-și imaginezi cât de mai pot fi câștigurile, mai ales că vorbim despre un slot care acordă câștiguri în ambele direcții.

Funcția Rotiri Gratuite - Simboluri wild stivuite

Stacked Wild oferă 8 rotiri gratuite, iar în timpul lor simbolurile wild prinse pe rolele 2 și 4 vor fi blocate pe poziție pe toată durata rotirilor, indiferent că înregistrezi un câștig sau nu. În plus, pe rola 3 beneficiezi de un simbol Wild triplu, care poate acoperi integral rola din mijloc - acest simbol nu e sticky, dar în momentul în care îl prinzi și dacă ai deja simboluri sticky pe rolele 2 și 4 poți obține un câștig colosal.

Funcția Rotiri Gratuite - Starting Wild

Primești 10 rotiri gratuite, ceea ce sună bine, dar ajutorul din partea slotului pentru a realiza câștiguri e mai mic. Începi cu un simbol Wild blocat în centrul rolei 3 pe toată durata rotirilor gratuite și ulterior poți prinde simboluri Sticky Wild pe rolele 2 și 4.

Unde joci slotul Legend of the Golden Monkey legal, cu cel mai bun bonus.

Jocul e disponibil pe desktop și pe dispozitive mobile și în România poate fi jucat legal la NetBet Casino, unde primești și un bonus de bun venit important.

Slotul e unul cu volatilitate crescută, deci ar fi recomandat să ai un buget consistent dacă vrei să-l joci, pentru că poți prinde serii lungi fără câștiguri notabile, dar și câștiguri foarte mari atunci când declanșezi funcția specială.

DESCHIDE ACUM UN CONT LA NETBET ȘI JOACĂ AZTEC GOLD: MEGAWAYS CU CEL MAI BUN BONUS