Slotul Jumanji de la Vlad Cazino! Cum deblochezi jocurile bonus

862 0

Slotul Jumanji realiazat de NetEnt e insipirat din filmul cu același nume care făcea senzație la mijlocul anilor 90. Cu o grafică spectaculoasă și disponibil pe toate platformele, jocul e extrem de apreciat, iar în acest articol vom vorbi despre funcțiile sale speciale.

JOACĂ SLOTUL JUMANJI LA VLAD CAZINO, CU UN BONUS SPECTACULOS

 

Jumanji - filmul clasic devenit joc de succes în cazinoul online

Jumanji este un slot construit pe 5 role și 36 de linii de câștig, cu o structură diferită de jocurile clasice de cazinou. Rolele jocului nu sunt egale, tabla de joc fiind în formă de romb, după cum urmează: rolele 1 și 5 au câte 3 simboluri, rolele 2 și 4 au câte 4 simboluri, iar rola 3 are 5 simboluri.

Jocul e realizat de NetEnt și dispune de mai multe funcții bonus care pot fi declanșate aleator la orice rotire.

Cea mai căutată funcție bonus a slotului e reprezentată însă de "jocul de masă" care se declanșează atunci când prinzi trei sau mai multe simboluri scatter.

Mini-jocurile bonus declanșabile aleator sunt următoarele:

  • Funcția Sticky Vines din slotul Jumanji

Primești re-rotiri gratuite, care îți pot crește câștigul. Toate simbolurile care se alipesc unei combinații câștigătoare sunt păstrate pe rolele jocului, în timp ce pe locurile rămase neocupate coboară alte simboluri. De fiecare dată când alipești măcar un simbol într-o combinație câștigătoare primemești o nouă re-rotire, fie până când acoperi întreaga "tablă", fie până când nu mai alipești niciun simbol câștigător.

  • Funcția Monsoon Wilds din slotul Jumanji

Una sau două din rolele jocului devin role Wild și te ajută să prinzi combinații câștigătoare spectaculoase.

  • Funcția Monkey Mayhem din slotul Jumanji

Această funcție îți garantează un câștig când este declanșata. Practic, poziția simbolurilor pe rolele sloturilor este schimbată pentru a realiza o combinație câștigătoare.

  • Funcția Wild Stampede din slotul Jumanji

Rinocerii trec în viteză peste rolele slotului, iar pe drumul lor transformă între 4 și 9 simboluri de pe tabla de joc în simboluri Wild. De fiecare dată când părinzi peste 6 simboluri Wild te poți pregăti pentru un câștig mare.

Funcția principală Bonus din slotul Jumanji

De fiecare dată când prinzi cel puțin trei simboluri Scatter, ești dus în jocul Bonus principal al slotului Jumanji. Vorbim despre un "joc de masă" în care ai parte de mai multe aruncări de zaruri (6 aruncări pentru 3 simboluri scatter, 7 aruncări pentru 4 simboluri scatter și 8 aruncări pentru 5 simboluri scatter).

În funcție de rezultat, poți prinde una din cele patru bonusuri cu rotiri gratuite, bonusul Mystery, aruncări suplimentare sau premii direct în bani.

Rotirile gratuite sunt prezente în cele 4 colțuri ale tablei de joc, iar când pionul aterizează pe una din cele două căsuțe dinaintea unui jocului bonus, vei declanșa jocul bonus respectiv. În plus, după ce activezi una din funcțiile bonus, locul ei pe tabla de joc e luat de o căsuță care are acordă rotiri suplimentare ale zarurilor.

  • Rotirile gratuite "Vines Free Spins"

Jucătorul primește 10 rotiri gratuite în care fiecare rotire e "jucată" pe principiul bonului Sticky Vines. Astfel, la fiecare combinație câștigătoare primești re-rotiri prin care poți adăuga noi simboluri identice pe liniile de câștig. În plus, pe parcursul celor 10 rotiri gratuite, simbolurile Wild devin Sticky, deci sunt păstrate pe rolele de câștig până la finalul bonusului.

  • Rotirile gratuite Monsoon

Primești șapte (7) rotiri gratuite și la fiecare rotire una sau două role devin wild. Acesta e un bonus care îți poate garanta câștiguri cu adevărat mari, însă ai nevoie și de puțin noroc.

  • Rotirile gratuite Monkey

Primești șase (6) rotiri gratuite pe parcursul cărora e declanșată funcția Monkey Mayhem. Asta înseamnă că la fiecare rotire ai garantat un câștig, deoarece piesele de pe rolele slotului se vor rearanja pentru a acorda cele mai bune combinații cu putință.

  • Rotirile gratuite Stampede

Primești cinci (5) rotiri gratuite, în care e activată funcția Wild Stampede. Acesta e cel mai profitabil bonus al jocului, motiv pentru care ai parte de doar 5 rotiri gratuite. Rinocerii îți vor aduce la fiecare rotire între patru și nouă simboluri Wild, iar câștigurile vor crește extrem de rapid.

Funcția Mystery reprezintă un joc care îți poate aduce fie rotiri gratuite (jocurile prezentate mai sus), premii direct în bani sau două aruncări de zar suplimentare în cercul Jumanji.

Tot în timpul acestui joc poți ateriza direct pe câștiguri direct în fise, care acordă până la 5 ori suma mizată sau pe pătrățele care acordă aruncări de zar suplimentare.

Unde joci slotul Jumanji legal în România

Cu atâtea funcții bonus, distracția e garantată în acest joc superb din punct de vedere grafic. Partea bună e că jocul e unul cu o volatilitate scăzută, deci te poți aștepta să prinzi destul de des jocurile bonus.

Jocul are un RTP (return to player) de 96.33% și poate fi jucat în România la Vlad Cazino, acolo unde primești și un bonus important de bun venit, prin pariurix.com.

JOACĂ ACUM SLOTUL JUMANJI LA VLAD CAZINO

Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai: