Slotul Fruit Shop din cazinoul Betano! Fructele îți aduc rotiri gratuite

776 0

Slotul Fruit Shop realizat de NetEnt este un joc lansat în 2013, care însă rămâne extrem de popular și astăzi în ciuda faptului că nu dispune de funcții bonus elaborate. Fruit Shop e dovada că nu e nevoie de simboluri Scatter și alte înflorituri pentru ca un slot să urce rapid în preferințele fanilor.

JOACĂ ACUM SLOTUL FRUIT SHOP LA BETANO CAZINO CU PACHETUL DE BUN VENIT DE 100% LA PRIMA DEPUNERE

 

Fruit Shop - jocul în care câștigi rotiri gratuite fără simbolul Scatter

Slotul Fruit Shop este un joc construit pe cinci role și 15 linii de câștig, potrivit pentru orice buget, în condițiile în care miza minimă pentru o rotire e de doar 0,75 lei.

Cireșele reprezintă cel mai valoros simbol din joc, în condițiile în care cinci astfel de simboluri pe o linie de câștig returnează jucătorului nu mai puțin de 2000 de fise. Printre simbolurile cu valoare mare se mai numără pepenii roșii, prunele, lămâile și portocalele, în timp ce simbolurile de valoare mică sunt clasicele cărți de joc de la 10 la A. În plus, jocul dispune și de un simbol Wild - sub forma logo-ului jocului - care apare doar pe rolele centrale (2, 3 și 4). Simbolul Wild înlocuiește orice simbol din joc și în plus dublează potul când e prins într-o combinație câștigătoare.

Câștigurile sunt realizate de fiecare dată când prinzi minim trei simboluri identice pe o linie de câștig, cu excepția cireșelor care plătesc și atunci când apar într-o combinație de doar două simboluri consecutive.

Partea interesantă în acest joc e că poți declanșa rotirile gratuite după fiecare câștig, iar odată declanșată această funcție devine mai ușor să adaugi rotiri gratuite suplimentare.

Rotirile gratuite în Fruit Shop

Regulile jocului nu sunt deloc complicate: pentru a declanșa rotiri gratuite trebuie să prinzi o combinație câștigătoare în care sunt implicate simboluri de valoare mare (fructe).

Două simboluri cireșe prinse îți garantează minim două rotiri gratuite din start, în condițiile în care vor "acoperi" două sau trei linii de câștig. Cu cât prinzi mai multe simboluri identice pe o linie de câștig, cu atât primești mai multe rotiri gratuite, după cum urmează. Trei fructe identice pe o linie de câștig acordă o rotire gratuită, patru fructe identice pe o linie de câștig acordă două rotiri gratuite, în timp ce cinci fructe identice pe o linie de câștig acordă cinci rotiri gratuite.

În timpul rotirilor gratuite, fiecare câștig este dublat din start, iar partea excelentă e că simbolul Wild își păstrează factorul de multiplicare, deci câștigurile realizate cu ajutorul Wild-ului vor avea un factor de multiplicare X4.

În plus, fiecare câștig din timpul rotirilor gratuite adaugă noi rotiri gratuite la total, iar în acest caz contează și câștigurile cu simboluri de valoare mică (10, J, Q, K, A). Astfel, rotirile gratuite primite inițial pot reprezenta doar începutul pentru o rundă bonus extrem de profitabilă.

Cum joci slotul Fruit Shop legal în România

Slotul Fruit Shop are un RTP (return to player) de 96,71% și poate fi jucat pe toate dispozitivele (pc, mobil, tabletă). Poți găsi acest joc în Betano Cazino, unde ai parte și de un bonus de bun venit impresionant: la prima depunere ai parte de dublarea banilor până la 999 lei.

Deschide acum un cont la cazinoul Betano și joacă slotul Fruit Shop

Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai: