Slotul Aztec Gold Megaways: cum joci cu peste 100.000 de șanse de câștig

767 0

Slotul Aztec Gold: Megaways e unul din cele mai spectaculoasă jocuri pe care le poți găsi în cazinoul online, cu o grafică excepțională și funcții bonus pe măsură. Jocul dispune inclusiv de o funcție Jackpot și în acest articol afli cum o poți declanșa.

JOACĂ ACUM Aztec Gold: Megaways la NetBet Casino cu cel mai bun bonus de bun venit

Aztec Gold: Megaways - ce trebuie să știi

Slotul Aztec Gold: Megaways este realizat de iSoftBet și prezintă 6 role, cu până la 7 simboluri pe fiecare dintre ele, ceea ce duce șannsele de câștig la un total de 117.649 de combinații posibil câștigătoare.

Slotul poate fi jucat de la mize mici, de 1 leu, dar poate genera câștiguri extrem de mari, bonusul maxim la o singură rotire fiind de 19.200 de ori suma mizată.

Slotul prezintă mai multe funcții speciale care îți pot crește câștigurile. Pe lângă simbolurile Wild, ai parte de funcția Câștiguri în Cascadă sau Aztec Gold Cash Respins, prin care obții rotiri gratuite cu premii multiplicate.

Jocul e inspirat, așa cum probabil bănuiai deja, din civilizația Aztecă, fiind doar unul dintre multele titluri care au această sursă de inspirație.

Producătorul a avut o mare atenție la detalii, iar jocul impresionează și din punct de vedere grafic sau al efectelor speciale.

Aztec Gold: Megaways - RTP și volatilitate

Jocul are un RTP (Return to player) de 95,99% și o volatilitate medie spre ridicată, ceea ce înseamnă că poți prinde și serii lungi pierzătoare, însă în momentul în care câștigi sunt șanse bune să ai parte de câștiguri mari.

Simbolurile de valoare mică sunt cele din jocurile de cărți (9-A). care au pietre prețioase incorporate.

Simbolurile cu valoare mare sunt vulturul, șarpele, jaguarul și Zeul Aztec - acesta îți aduce de 50 de ori suma mizată pentru 6 simboluri identice, fiind cel mai valoros simbol din jocul de bază.

Simbolul Wild înlocuiește orice semn pentru realizarea de combinații câștigătoare, cu excepția simbolului Scatter (Discul îl formă de Soare).

Aztec Gold: Megaways - funcțiile bonus

Jocul dispune de o funcție de câștiguri în cascadă pentru a te ajuta să obții premii mai mari. Cum funcționează? Combinațiile câștigătoare sunt elininate de pe rolele jocului, iar simbolurile respective sunt înlocuite cu altele care cad pe pozițiile rămase libere. Iar această funcție se repetă până în momentul în care nu mai realizezi câștiguri.

Principalul joc bonus al slotului Aztec Gold: Megaways e reprezentat însă de Aztec Gold Cash Respins.

Pentru a declanșa jocul bonus ai nevoie de 5 sau mai multe simboluri Scatter (Discuri în formă de Soare) pe rolele slotului.

Dacă prinzi 5 simboluri Scatter primești 3 re-rotiri gratuite, iar simbolurile respective sunt blocate pe rolele slotului. Fiecare scatter suplimentar resetează numărul rotirilor gratuite la 3, deci poți adăuga destul de multe re-rotiri în timpul funcției bonus.

În plus, fiecare simbol Scatter va avea asociată o valoare în bani sau unul din cele trei Jackpoturi disponibile.

Aztec Gold: Megaways cum câștigi Jackpotul

Cele trei Jackpoturi ale jocului sunt Mini - de 30 de ori miza, Major - de 100 de ori miza și Mega - de 1000 de ori miza.

E suficient ca în timpul re-rotirilor Aztec Gold să prinzi un scatter care are asociat unul dintre cele 3 jackpoturi pentru a-l câtiga.

În timpul funcției bonus ai o șansă suplimentară să-ți multiplici câștigurile. În momentul în care umpli o rolă pe toate pozițiile cu simboluri Scatter, se activează și un multiplicator pentru premiile de pe rola respectivă. Poți astfel să înmulțești câștigurile între de 3 ori și 7 ori

Jocul bonus din Aztec Gold: Megaways se încheie în momentul în care nu mai ai re-rotiri gratuite sau când toate rolele sunt acoperite cu simboluri Scatter. La final, în contul jucătorului ajung toate sumele de pe rolele jocului, fiind multiplicate acolo unde e cazul (toate pozițiile de pe o rolă sunt ocupate de simboluri scatter).

Aztec Gold: Megaways - unde îl poți juca

Slotul Aztec Gold: Megaways este cu adevărat spectaculos când vine vorba de câștiguri, dar e adevărat că nu e ușor să declanșezi funcția bonus, însă o singură rotire îți poate aduce premii foarte mari și poate transforma o sesiune pierzătoare în una cu profit important.

Nu sunt multe jocuri care să-ți ofere șansa ca la o singură rotire să multiplici miza de 19.200 de ori. Evident, e aproape imposibil să obții acest premiu maxim, dar nici nu e nevoie. Un jackpot de 1000 de ori miza reprezintă ceea ce ne-am dori oricând de la un video slot, în condițiile în care cel mai des funcțiile de tip Rotiri Gratuite de la alte jocuri returnează userilor între 50 și 200 de ori miza.

În România, slotul Aztec Gold: Megaways poate fi jucat legal în cazinoul NetBet, unde beneficiezi și de un bonus impresionant: poți dubla prima depunere până la 800 de lei și în plus ai parte și de 25 de rotiri gratuite.

DESCHIDE ACUM UN CONT LA NETBET ȘI JOACĂ AZTEC GOLD: MEGAWAYS CU CEL MAI BUN BONUS

Te-ar mai putea interesa și: