Slotul Age of The Gods și cel mai tare bonus al momentului: 500 de rotiri gratuite

814 0

Slotul Age of the Gods e unul din cele mai interesante jocuri pe care le poți întâlni în cazinourile online, având o multitudine de funcții bonus pe care le poți declanșa la orice rotire.

Citește acest articol și află cele mai importante detalii despre Age of the Gods, dar și cum poți câștiga Jackpotul pus la bătaie.

JOACĂ ACUM AGE OF THE GODS LA CAZINOUL BETANO ȘI PROFITĂ DE BONUSUL SPECTACULOS

Slotul Age of the Gods și jocurile bonus

Age of the Gods este un slot lansat în 2016 de Playtech, care a devenit rapid unul din favoritele pasionaților de jocuri de cazinou grație funcțiilor sale bonus multiple.

Cu o structură clasică: 5 role și 20 de linii de câștig, Age of the Gods este inspirat din Mitologia greacă, iar personajele principale sunt Zeii din Legendele Olimpului. Dispune de o grafică detaliată și efecte sonore care nu te vor lăsa să te plictisești.

Jocul propune și un Jackpot progresiv, care poate aduce câștiguri uriașe - în acest moment Jackpotul a ajuns la peste 700.000 de lei în Cazinoul Betano.

Dar cel mai des te vei "lovi" de funcția bonus a jocului, care reprezintă unul din marile atuuri ale acestui slot.

Pentru a declanșa jocul bonus trebuie să prinzi trei simboluri Scatter, iar ulterior ești pus să alegi simboluri de pe un panou cu fise aurii. Îți faci alegerile, iar în momentul în care dezvălui trei Zei de același fel treci la pasul următor: rotirile gratuite.

Poți prinde patru tipuri de rotiri gratuite diferite, fiecare cu avantajele sale.

  • Rotirile gratuite Atena sunt declanșate când dezvălui trei fise cu chipul Atenei. Primești 9 rotiri gratuite și fiecare rotire dispune de un multiplicator garantat între X2 și X5.
  • Rotirile gratuite Zeus sunt declanșate când dezvălui trei fise cu chipul lui Zeus. Primești tot 9 rotiri gratuite, însă jocul se desfășoară diferit. La fiecare 3 rotiri îți crești multiplicatorul cu X1 și în plus primești un ajutor suplimentar pentru a realiza câștiguri: simbolul WILD este blocat în centrul celei de-a treia role a jocului.
  • Rotirile gratuite Poseidon sunt declanșate când dezvălui trei fise cu chipul lui Poseidon în timpului jocului bonus. Primești 9 rotiri gratuite, iar acesta e un joc bonus extrem de profitabil. La fiecare rotire, Poseidon își folosește tridentul și transformă 5 simboluri de pe rolele jocului în simboluri wild. Câștigurile sunt însemnate.
  • Rotirile gratuite Hercule sunt declanșate când dezvălui trei fise cu chiplul lui Hercule și pot fi extrem de profitabile. În acest caz primești 9 rotiri gratuite, iar rola a 3-a este fixă, având pe ea simbolul lui Hercule stivuit și WILD.

Partea excelentă e că vei declanșa destul de des rotirile gratuite în Age of the Gods.

Jackpotul Age of the Gods

Cum spuneam, jocul dispune și de un Jackpot Progresiv care pornește întotdeauna de la minim 400.000 de lei. În acest moment Jackpotul din Cazinoul Betano a sărit de 700.000 de lei, iar aproape 1% din fiecare rotire jucată la acest slot se adaugă la Jackpot. Astfel, sumele cresc cu viteză.

Cum poți câștiga Jackpotul? Orice rotire poate declanșa în mod aleator jocul Jackpot, de unde vei alege fise aurii, exact ca în jocul Bonus.

Poți câștiga aici unul din cele patru Jackpoturi disponibile - Power, Extra Power, Super Power și Ultimate Power (cel mai mare Jackpot).

Jocul Jackpot se declanșează aleator, dar e important de știut că șansele tale sunt mai mari cu cât suma jucată la fiecare rotire e mai mare. Astfel, producătorii jocului vor să se asigure că cei care investesc cei mai mulți bani în joc au șanse mai mari la marele Jackpot.

500 de rotiri gratuite la slotul Age of the Gods

Am păstrat veștile bune pentru final. Dacă deschizi un cont la Betano prin PariuriX primești garantat rotiri gratuite în jocul Age of Gods și, în funcție de suma depusă poți ajunge până la 500 de rotiri gratuite.

În plus, ai parte și de o dublare a primei sume depuse, până la 500 de lei.

Pentru a primi 500 de rotiri gratuite trebuie să depui 500 de lei și vei avea astfel în cont 1000 de lei + câștigurile din cele 500 de rotiri gratuite la Age of Gods.

DESCHIDE ACUM UN CONT LA CAZINOUL BETANO

Termeni și condiții - până la 500 de rotiri gratuite

    Numărul de rotiri gratuite diferă în funcție de suma depusă:

  •         100 de runde gratuite pentru o depunere de 100RON - 199,99RON
  •         200 de runde gratuite pentru o depunere de 200 - 499,99RON
  •         500 de runde gratuite pentru o depunere de minim 500RON

    Fiecare rotire gratuită are o valoare de 0.20 RON.

    Rotirile Gratuite vor fi transferate în contul de joc al participantului în termen de 24 de ore de la realizarea depunerii financiare. Perioada de 24 de ore este definită ca perioada de la ora 02:00 a.m. până la ora 01:59 a.m. a zilei următoare, prin raportare la ora României.

    Rotirile Gratuite sunt valabile și vor putea fi utilizate în termen de 7 zile de la data acordării, numai pentru video slotul Age of Gods.

    Rotirile Gratuite nu au cerințe de rulare, iar câștigurile provenite din utilizarea acestora vor fi transferate în contul de joc al participantului ca bani reali.

    Oferta este valabilă până la data de 15.04.2020