Jocuri de top! Slotul Scrolls of Ra HD, alternativa online perfectă pentru pasionații de Book of Ra

În rubrica "Jocuri de top" vom prezenta, periodic, cele mai apreciate jocuri din cazinourile online din România și la nivel mondial.

Astăzi analizăm jocul Scrolls of Ra HD, realizat de iSoftBet și care reprezintă în opinia noastră o alternativă perfectă pentru unul dintre cele mai cunoscute jocuri de tip păcănele din istorie, Book of Ra.

Slotul Scrolls of Ra HD are 5 role, 3 rânduri, 20 de linii de miză și e bazat pe simboluri din Egiptul Antic, ce plătesc între 25 și 5000 de fise pe o singură linie, conform tabelului de mai jos. Cu o varietate foarte mare a opțiunilor de pariere, jocul e unul pentru orice buget.  Pe lângă cele 10 simboluri obișnuite, slotul prezintă și patru simboluri speciale: Wild, Scatter, Bonus Pergament și Bonus Ra.

Deschide cont și joacă Scrolls of Ra în cazinoul online recomandat!


Wild-ul îți aduce rotiri gratuite în Scrolls of Ra HD

Două sau mai multe simboluri scatter apărute pe cele 5 role acordă un premiu instant, între 200 (2 simboluri Scatter) și 2500 de fise (5 simboluri Scatter), în timp ce simbolul Wild înlocuiește orice semn în afară de Bonus și Scatter, iar în plus poate acorda și rotiri gratuite.

Dacă un simbol Wild apare pe mijlocul rolei 2, 3 sau 4, atunci acest simbol Wild se extinde pe toată rola și acordă 5 rotiri gratuite (free spins) suplimentare, pe parcursul cărora rola în cauză rămâne ocupată de simbolurile wild.


 

Bonus Ra și Bonus Pergament în Scrolls of Ra HD

Jocul are o grafică spectaculoasă, însă nu efectele speciale reprezintă punctul forte al acestui joc, ci cele două jocuri bonus care îți pot aduce câștiguri amețitoare.

Primul bonus este declanșat de apariția a trei simboluri Bonus RA (simbolul poate apărea pe oricare dintre cele 5 role), moment în care ești dus în "Camera cu bogății", unde trebuie să alegi 3 din cele 25 de comori disponibile. Fiecare comoară acordă în mod aleatoriu un anumit număr de fise, iar câștigurile sunt determinate în funcție de nivelul pariului la rotirea care a declanșat jocul bonus.


Cel mai profitabil joc bonus e însă Bonus Pergament, fiind declanșat de apariția a trei simboluri "Pergament" pe rolele 1,3 și 5 (doar pe aceste role apare simbolul). În momentul declanșarii funcției speciale, trebuie să alegi unul din cele 3 pergamente afișate, premiul cel mare fiind de 10.000 de fise.

Slotul Scrolls of Ra HD pe scurt

Producător iSoftBet
Role/rânduri 5/3
Linii de miză 20
Miză 1-100 fise
Rotiri Gratuite DA
Joc Bonus DA (2)
Multiplicatori NU
Câștig maxim pe o linie 5,000 fise
Jackpot NU

 

Unde joci Scrolls of Ra HD în România și câștigul jucătorului

La slotul Scrolls of Ra HD câștigul jucătorului (payout-ul) e de 95.71%. Jocul e unul cu variație mică spre medie, ceea ce înseamnă că va acorda câștiguri mai des, cu o valoare mai mică. Este deci recomandat celor care vor să-și întindă bugetul pe o perioadă cât mai lungă și care nu încearcă să dea lovitura peste noapte jucând păcănele, mai ales că jocul nu dispune de un jackpot progresiv.

Slotul poate fi jucat legal în România la acest cazino online, unde vei beneficia și de un bonus de bun venit consistent dacă îți deschizi astăzi un cont prin pariurix.com.

Deschide cont și joacă Scrolls of Ra în cazinoul online recomandat!

 Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!