Jocuri de top. Montezuma online sau cum să câștigi enorm din rotiri gratuite, fără să "lovești" jackpotul

În rubrica "Jocuri de top" vom prezenta, periodic, cele mai apreciate jocuri din cazinourile online din România și la nivel mondial.

Joacă acum Montezuma online cu un bonus atractiv de bun venit!montezuma-mare.jpg

Astăzi discutăm despre Montezuma, un slot care demonstrează că păcănelele care au avut succes în cazinourile clasice pot ajunge hit-uri și în mediul online și în care pot fi atinse câștiguri impresionante fără ca în discuție să fie un jackpot progresiv.


Montezuma online - de la succesul din Las Vegas, la o variantă de mobil sclipitoare

Slotul online Montezuma este realizat de Williams Interactive și a apărut și în cazinourile online din 2014, după ce a avut parte de un succes imens în cele din Las Vegas. La prima vedere, Montezuma pare un joc de tip păcănele clasic, cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de câștig, însă funcția bonus îl face cu adevărat special. Slotul e inspirat din Imperiul Aztec, cu numele preluat de la legendarul conducător aztec Montezuma, plus numeroase simboluri ale civilizației incluse în joc.

Mizele la casinourile online din România încep de la 30 de bani (0,01 lei pe linie, fiind obligatoriu să mizezi pe toate cele 30 de linii de câștig) și ajung până la 60 de lei (2 lei pe line).

Jocul e optimizat pentru mobil, varianta pentru tabletă și smartphone fiind chiar mai bună decât cea desktop, care are un aspect ce te duce cu gândul la aparatele clasice și nu la jocurile de generație nouă care au cucerit utilizatorii online. Varianta de mobil arată și se mișcă excelent, ceea ce reprezintă un plus important față de alte sloturi.


Funcția specială în slotul Montezuma și simbolul wild

mont2.jpg

Simbolul wild în acest slot e reprezentat de un Templu Aztec și poate apărea "stacked" (stivut) pe rolele 2, 3 și 4, însă îți garantăm că nu acesta va fi cel mai așteptat simbol când te vei juca Montezuma online.

Spuneam că funcția bonus a jocului e cea cu adevărat specială și care îți poate rotunji considerabil veniturile și vei înțelege imediat de ce. Rotirile gratuite (free spins) sunt declanșate de apariția a cel puțin trei simbouluri Scatter (Roți aurii). În acest moment, o roată bonus va determina câte rotiri gratuite ai câștigat, între 3 și 25. Idealul e să prinzi 10, 15 sau 25 de rotiri gratuite, însă chiar dacă acest lucru nu se întâmplă, nu dispera pentru că există posibilitatea să mai primești (măcar) o șansă.


Mai multe rotiri gratuite cu multiplicator...

montezuma-bonus-1.jpg

Fiecare rotire gratuită va avea și un multiplicator determinat tot de roata bonus (x2, x3, x5 sau x10), care îți va înmulți eventualele câștiguri. Dar asta nu e tot. Dacă în timpul rotirilor gratuite mai prinzi alte două simboluri scatter (e destul de comun în timpul jocului să prinzi două simbouluri scatter) vei câștiga rotiri gratuite suplimentare, cu factorul de multiplicare apărut în momentul în care ai prins cele două simboluri scatter.

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA

Să spunem de exemplu că ai câștigat inițial 8 rotiri gratuite, iar în timpul acestora ai prins două simboluri scatter cu factor de multiplicare x5. Roata bonus îți acordă din nou între 3 și 25 de rotiri gratuite, toate cu factorul de multiplicare x5. Iar de acum poți fi sigur că vei avea un câștig însemnat, fiind posibil să primești jocuri gratuite suplimentare. Nu e neobișnuit ca în slotul Montezuma să prinzi serii de peste 40 rotiri gratuite, având astfel șansa unui câștig frumușel.


Ce înseamnă "bonus garantat" și unde poate fi jucat slotul Montezuma în România

Dar dacă norocul nu îți surâde e bine de știut că funcția rotiri gratuite are un câștig garantat, reprezentând de 300 de ori miza pe o linie (10 x pariul total). Astfel, dacă de exemplu prinzi doar 5 rotiri gratuite la o miză totală de 5 lei și rămâi cu mâna goală după încheierea funcției bonus, vei încasa garantat 50 de lei (dacă în timpul rotirilor gratuite ai câștigat mai puțin sau deloc).

slot-montezuma.jpg

Câștigul jucătorului (payout-ul) în slotul Montezuma este unul decent, de 95,86%, însă te poți aștepta și la serii pierzătoare destul de lungi, tocmai pentru că funcția Free Spins poate fi atât de profitabilă.

În România, jocul poate fi găsit în mai multe cazinouri online, iar prin pariurix.com poți obține și un bonus consistent dacă își deschizi acum un cont. Poți alege CAZINOUL NETBET și  CAZINOUL UNIBET, unde te poți bucura de slotul Montezuma online atât pe desktop, cât și pe mobil. Click pe linkuri pentru cele mai bune oferte disponibile în acest moment. Un avantaj la aceste cazinouri este că poți testa jocul Montezuma gratuit după deschiderea contului și să mizezi bani reali abia după ce îi "prinzi" mecanismele.

În articolele de pe pariurix.com îţi vom oferi în viitor un ghid complet al jocurilor de cazinou şi îţi vom prezenta tactici şi strategii care, implementate corect, îţi pot mări pe termen lung şansa de a obţine bani.

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!