Merry Xmas online, cel mai simplu slot video pe care îl poți juca în această iarnă! Cum se obține câștigul maxim și funcția specială

Sloturile tematice sunt tot mai populare în cazinoul online, iar în acest an poți pregăti Crăciunul cu o varietate de jocuri dedicate acestei sărbători.

Slotul online Merry Xmas este perfect pentru cei care vor să-și petreacă timpul plăcut, fără să riște să piardă sume foarte mari. Evident, cum riscurile sunt mai mici, și câștigurile vor scădea proporțional, însă asta nu înseamnă că nu poți face și profit jucând acest slot produs de Play 'N Go.

Deschide cont și joacă Merry Xmas în cazinoul online recomandat!Marele avantaj al slotului Merry Xmas online: câștiguri pentru 3 simboluri consecutive oriunde pe liniile de mizare


Jocul are 5 coloane, 3 rânduri și 15 linii de câștig, dar prezintă un avantaj rar întâlnit la alte jocuri de tip păcănele. Slotul Merry Xmas acordă câștiguri pe cele 15 linii de câștig în ambele direcții (de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga), dar și dacă cel puțin trei simboluri consecutive sunt pe cele trei role din centru (foto jos). Practic, trebuie doar să prinzi 3 simboluri consecutive pe una din cele 15 linii de mizare și ai un câștig asigurat.

Spuneam că jocul e recomandat celor care vor să petreacă cât mai mult timp în cazinou fără să riște să-și "curețe" bugetul foarte rapid, iar acest lucru e reflectat și de variantele de mizare disponibile.  Jucătorul are opțiunea de a miza între 0,15 lei și 18,75 lei la o singură rotire și poate chiar să scadă numărul liniilor pe care mizează (poate miza si pe o singură linie).

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de cazino! Dacă te confrunți cu probleme de joc apelează la jocresponsabil.ro!

 

Wild-urile îți multiplică premiile în Merry Xmas

Jocul are 7 simboluri de bază - în ordine crescătoare, acadea, vin fiert, lumânări, clopoței, glob de pom, ren și Moș Crăciun (care își poate aduce până la 2500 de fise pentru cinci simboluri identice pe o linie de câștig, la miza minimă de o fisă).


Tabelul câștigurilor în slotul Merry Xmas

Totuși, câștigul maxim pe o singură linie de câștig este de 12,500 de fise (tot la miza mimimă) deoarece jocul dispune de o altă funcție mai rar întâlnită: simbolul joker (wild), care poate apărea doar pe a treia rolă și, pe lângă faptul că înlocuiește orice simbol, va și multiplica premiile pe liniile câștigătoare de la 2 până la 5 ori (în funcție de semnul afișat). Astfel, dacă prinzi 4 simboluri Moș Crăciun, plus simbolul joker X5 ai un câștig de 12,500 de fise. 

Bonus pick and win

Dacă iubești specialele de tip rotiri gratuite, atunci jocul acesta nu e pentru tine, însă slotul Merry Xmas are o funcție bonus care poate fi declanșată de apariția simbolurilor special (cadouri) pe rolele 1,3 și 5.

În momentul în care prinzi cele trei cadouri, ai opțiunea de a alege pe care îl vei "desface" și ai oportuniteatea de a câștiga până la 150 de ori miza totală.  Nu e cel mai spectaculos joc în ceea ce privește bonusurile, îmsă este foarte simplu și vei descoperi imediat cât ai câștigat.


Funcția "Joc de noroc", de evitatJocul dispune și de o funcție "Joc de noroc" (Gamble), pe care o întâlnim mai des la video poker. De fiecare dată când realizezi un câștig ai posibilitatea de a-l dubla succesiv dacă ghicești suita următoarei cărți (roșu / negru). Îți recomandăm totuși să eviți această funcție dacă vrei să-ți prelungești cât mai mult distanța și să ai șanse să și câștigi ceva.

Jocul are un câștig al jocătorului (payout) pe termen lung de 95,79%, însă în calcul nu intră și funcția joc de noroc, unde de fiecare dată ai șanse de 50% să-ți dublezi premiul sau să pierzi totul. Practic, de fiecare dată când folosești această funcție gamble îi dai cazinoului încă o șansă să-ți ia banii. Chiar dacă poate părea tentant să dublezi un câștig dintr-un singur click, pe termen lung vei ieși în pierdere.

Unde joci slotul Merry Xmas în România

Slotul Merry Xmas este disponibil și în România și îl poți juca la acest cazino online licențiat, unde vei beneficia și de un bonus de bun venit consistent dacă îți deschizi astăzi un cont prin pariurix.com.

Află care sunt cele mai bune cazinouri online din România!

Slotul Merry Xmas, pe scurt

Producător  
Role/rânduri 5/3
Linii de miză 15
Miză 0.15-18,75
Rotiri Gratuite NU
Joc Bonus DA
Multiplicatori DA
Câștig maxim pe o linie miza x 2500

În rubrica Casino Online a site-ului vei găsi detalii despre cele mai cunoscute și jucate sloturi online.

 

 Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai:

Deschide cont și joacă Merry Xmas în cazinoul online recomandat!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!