Jocuri de top! Mega Fortune, slotul care te poate transforma în milionar în euro. Cum se câștigă jackpotul și cum declanșezi funcția specială

În rubrica "Jocuri de top" vom prezenta, periodic, cele mai apreciate jocuri din cazinourile online din România și la nivel mondial.

Astăzi analizăm jocul Mega Fortune, un slot video realizat de NetEnt recomandat celor care vor să-și încerce norocul pentru câștigarea unor sume cu adevărat spectaculoase. În ultimele luni, acest slot a oferit mai multe jackpot-uri amețitoare (fiecare în valoare de 4 milioane de euro sau mai mult) și încă deține recordul pentru cel mai mare premiu acordat în istoria sloturilor online.

Joacă acum Mega Fortune în cazinoul online recomandat de PariuriX!

  • Slotul Mega Fortune a oferit, la începutul lui 2013, cel mai mare Jackpot din istoria sloturilor online, în valoare de 17,86 milioane de euro! Marele premiu a fost câștigat tot de un finlandez care a plasat miza minimă , 25 de cenți

Jocul are un format clasic, cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de miză fixe, iar mizele variază, la cazinourile online din România, între 1,25 lei și 200 de lei. Astfel, te poți bucura de slotul Mega Fortune indiferent de buget.
Jocul are și o versiune optimizată pentru dispozitivele mobile.Slotul Mega Fortune are opt simboluri de bază, cele mai valoroase fiind limuzina albă (5 simboluri identice plătesc 1000 de fise), teancul de bani (5 simboluri identice plătesc 1000 de fise) și ceasul de lux (300 de fise pentru 5 simboluri identice pe o linie de miză), plus alte trei simboluri speciale "Bonus", "Scatter" și "Wild".

Wild-ul înlocuiește orice simbol, cu excepția simbolurilor Scatter și Bonus, iar dacă prinzi cinci simboluri wild pe o linie de câștig primești cel mai mare premiu posibil pe o linie de câștig: 10.000 de fise la primul nivel de pariere (40.000 de fise la nivelul maxim de pariere).

Tabelul câștigurilor pentru simbolurile de bază
 


Rotiri gratuite "fără număr" în Mega Fortune, plus multiplicatori


Dacă prinzi trei sau mai multe simboluri scatter pe cele 5 role atunci vei declanșa funcția specială "Free spins" sau rotirile gratuite, unde poți beneficia și de un multiplicator (premiile câștigate să fie înmulțite de până la 5 ori).
Trebuie inițial să selectezi unul dintre simbolurile apărute pe role și vei afla câte rotiri gratuite ai câștigat și posibilul multiplicator al premiilor.

Vestea excelentă este că în timpul funcției speciale vei câștiga rotiri gratuite suplimentare de fiecare dată când vei prinde minim două simboluri scatter, folosind același principiu: alegi unul dintre simboluri și primești între 1 și 10 rotiri gratuite sau crești multiplicatorul.

Astfel, cu puțin noroc poți ajunge la serii de zeci de rotiri gratuite, ceea ce îți va garanta un câștig notabil.

Slotul Mega Fortune pe scurt

 

Producător NetEnt
Role/rânduri 5/3
Linii de miză 25
Miză 1,25-200 lei
Rotiri Gratuite DA
Joc Bonus DA
Multiplicatori DA
Câștig maxim pe o linie miza x 10.000
Jackpot DA


Cum se câștigă Jackpotul în slotul Mega Fortune

A doua funcție specială a jocului este cea BONUS, care se declanșează în momentul în care prinzi cel puțin 3 simboluri "Bonus" de la stânga la dreapta, pe o linie de câștig activă.

 

  • Pe lângă jackpotul principal, Mega Jackpot, slotul Mega Fortune mai oferă două jackpoturi mult mai mici ca valoare, dar la care, cel puțin teoretic, jucătorii au acces mai ușor. Este vorba de Rapid Jackpot și Major Jackpot.

Odată ajuns în jocul bonus, ai acces la o "roată a norocului" ce constă în trei roți ce se învârt independent. Jucătorul trebuie să oprească inițial prima roată, unde poate fie să câștige un premiu instant, fie să fie trimis spre a doua roată (simbolul săgeată). Aici va opri din nou roata și are acces inclusiv la Rapid Jackpot (cel mai mic din cele trei).

Dacă ești suficient de norocos să prindă din nou simbolul săgeată, atunci ajungi la a treia și ultima roată, unde poți să câștigi un premiu important, prinzi Major Jackpot sau, în cazul în care prinzi iar simbolul săgeată, să ajungi la Mega Jackpot.
Evident, ai nevoie de foarte mult noroc să ajungi la ultimul nivel, însă avem deja destule exemple de oameni care și-au schimbat viețile peste noapte câștigând marele premiu. De menționat aici că momentul în care decizi să "oprești" cele trei roți nu influențează în vreun fel deznodământul, acesta fiind hotărât de un generator de numere aleatorii.

Trebuie să știi însă că jackpotul progresiv e câștigat foarte rar în astfel de jocuri și nu ar trebui să-și faci un scop din a-l "prinde". Nimeni nu îți poate garanta că tu vei fi norocosul câștigător, indiferent cât de mult timp vei juca sau câți bani vei cheltui, iar ideal este ca jocurile de cazino să rămână un hobby.


Câștigul jucătorului și unde poți juca slotul Mega Fortune în România

La slotul Mega Fortune câștigul jucătorului (payout-ul) e de 96,6%, în care este inclusă și suma din fiecare rotire care ajunge în cele trei jackpot-uri (Câte 1% din miză ajunge la fiecare dintre cele 3 jackpoturi).

Slotul poate fi jucat legal în România la acest cazino online, unde vei beneficia și de un bonus de bun venit consistent dacă îți deschizi astăzi un cont prin pariurix.com.

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

 

Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!