Slotul Guns N' Roses - ce îl face special și la ce cazinouri îl poți găsi în România

Industria cazinourilor online își desemnează în fiecare an, în unul dintre cele mai importante și așteptate evenimente, "EGR Operator Awards", considerate de mulți "Premile Oscar" ale industriei jocurilor de noroc.

Una din cele mai urmărite catogorii este întotdeauna cea în care este premiat  "Jocul anului", iar în 2016 câștigător a fost desemnat slotul Guns N' Roses, realizat de NetEnt. Privit în momentul anunțării celor 13 nominalizări drept mare favorit jocul bazat pe personajele celebrei trupe rock a confirmat așteptările și a obținut marele premiu în gala ținută pe 28 noiembrie la Londra. Chiar și acum în 2020, după patru ani de la câștigarea acestei importante distincții, jocul Guns N' Roses rămâne unul dintre cele mai interesante sloturi disponibile la cazinourile online licențiate în România.

Joacă acum Guns N' Roses în cazinoul online recomandat!

premii3.jpg

Lansat la începutul lui 2016 slotul online Guns N' Roses a devenit în timp record cel mai de succes joc tematic al companiei NetEnt, conform datelor oferite de producător, reușind să profite din plin de faima formației aflată în activitate de mai bine de 30 de ani.

Slotul are un format clasic, cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de mizare fixe (nu poți miza mai puține linii), fiind disponibil atât pe desktop, cât și în variantele de mobil sau tabletă. Mizele în casinourile din România încep de la 1 leu și ajung până amețitoarea sumă de 1000 de lei pentru o singură rotire.

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de cazino! Dacă te confrunți cu probleme de joc apelează la jocresponsabil.ro!


Asculți Guns N' Roses și... câștigi

Jocul include și un playlist cu cinci dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei Guns N' Roses (Welcome To The Jungle, Sweet Child O' Mine, Paradise City, November Rain și Chinese Democracy), iar jucătorul are posibilitatea de a alege ce melodie să asculte în orice moment al jocului. Evident, nu vorbim despre o funcție care să cântărească foarte mult atunci când decizi dacă să joci sau nu acest slot, însă atenția acordată detaliilor de producător e de apreciat.

guns-n-roses-slot-playlist.jpg


Bonusuri, bonusuri, bonusuri, în ritm de rock

Guns N' Roses impresionează în special prin numeroasele funcții bonus, fiind greu să găsești un slot care să ofere mai multe "mini-jocuri" prin care îți poți spori câștigurile. Ne referim aici la rotiri gratuite, runde bonus, "speciale" acordate în mod aleatoriu, simboluri wild expansibile sau multiplicatori de câștig.

Cel mai frecvent de vei "întâlni" cu simbolurile wild expansibile, care pot apărea aletoriu pe cele cinci role, iar în momentul în care o vor face se vor "extinde" pe toată rola și vor înlocui orice simbol din joc cu excepția celui "Bonus".

Lucrurile încep să fie cu adevărat interesante când pornești unul dintre cele trei jocuri acordate în mod aleatoriu la slotul Guns N Roses.

  • LEGENDS SPINS - primești 3 rotiri gratuite, în care la prima rotire beneficiezi de un simbol Stacked Wild (care ocupă toate cele 3 poziții pe rolă), plasat pe rola 3. La a doua rotire primești două simboluri Stacked Wild, pe rolele 1 și 5, iar a treia rotire gratuită ar trebui să fie teoretic cea mai profitabilă, în condițiile în care primești tot două simbolori Stacked Wild, dar acestea sunt plasate pe rolele 2 și 4;
  • MULTIPLICATOR SOLO - o funcție prin care câștigul obținut în rotirea în care se acordă acest bonus poate fi înmulțit de până la 10 ori (multiplicatorul e între x4 și x10). Acest multiplicator apare pe rola 4 și valoarea sa e determinată de numărul de simboluri câștigătoare ce trec prin dreptul poziției evidențiate pe rola respectivă;
  • APPETITE FOR DESTRUCTION WILD - Acesta este cel mai așteptat joc bonus acordat în mod aleatoriu și constă în apariția unui simbol Wild în formă de cruce ce se poate opri în întregime sau parțial pe rolele 2-4. În plus, simbolurile wild obișnuite pot să apară oriune între rolele 1 și 5 și cu puțin noroc acest joc bonus îți poate aduce un câștig spectaculos.

slot12.jpg


Cum deblochezi funcțiile cu adevărat speciale în Guns N' Roses

Credeați că asta e tot? Nici pe departe. Adevăratele funcții bonus în acest slot sunt declanșate atunci când prinzi trei simboluri "BONUS" pe rolele 1, 3 și 5. În acest caz poți activa una din următoarele 3 funcții: Câștig instant în fise, Encore Free Spins și jocul bonus Crowd Pleaser.

Câștigul instant în fise variază între de 10 ori și de 30 de ori miza totală (ex. la o miză de 3 lei poți câștiga între 30 și 90 de lei), însă ținta ta ar trebui să fie activarea celorlalte două jocuri bonus.

Encore Free Spins îi oferă jucătorului 10 rotiri gratuite, cu un plus extrem de important. La fiecare rotire gratuită, un membru al trupei va apărea pe una din rolele 2, 3 sau 4 și va juca rolul unui simbol wild expandat (va ocupa toată rola), iar simbolul corespunzător acelui membru al trupei va acționa ca un wild în momentul în care apare pe celelalte patru role. Din experiență vă putem spune că această funcție e una foarte profitabilă, chiar dacă e declanșată în general destul de greu.

guns-1.jpg

Crowd Pleaser Bonus Game reprezintă un joc te tipul "pick and win" (alege și câștigă) și mulți jucători îl consideră cel mai profitabil din cele oferite de slotul Guns N' Roses.

Jocul e structurat pe 3 niveluri, trecerea la un nivel superior fiind condiționată de realizarea unui câștig minim, astfel: 60 de fise petru trecerea la nivelul 2, 300 de fise pentru trecerea la nivelul 3, unde poți beneficia de dublarea premiului, dacă ajungi la 800 de fise.

În timpul jocului trebuie să alegi dintre diverse instrumente necesare unei formații rock și ai câte trei alegeri pe nivel. Fiecare alegere îți va aduce un câștig în fise, dar îți poate oferi suplimentar fie un simbol Free Spins, fie încă o alegere. Dacă strângi trei simboluri Free Spins, declanșezi și funcția rotiri gratuite (10 rotiri).


Câștigul jucătorului și unde poți juca slotul Guns N' Roses

Câștigul jucătorului în slotul Guns N' Roses e de 96,98%, ceea ce reprezintă un procent obișnuit pentru jocurile NetEnt. Slotul este unul cu o variație destul de mare, ceea ce înseamnă că poți avea serii pierzătoare lungi, dar în același timp poți prinde sesiuni cu câștiguri cu adevărat importante.

guns-foto.jpg

În România, slotul poate fi jucat acest cazino online, dar și la alte cazinouri licențiate. Prin pariurix.com, ai parte de cea mai bună ofertă disponibile în acest moment (verifică aici bonusul și deschide un cont astăzi).

Joacă acum Guns N' Roses în cazinoul online recomandat cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!