Jocuri de top. Gonzo's Quest, slotul 3D cu câștiguri în avalanșă și o grafică de excepție

În rubrica "Jocuri de top" vom prezenta, periodic, cele mai apreciate jocuri din cazinourile online din România și la nivel mondial. Astăzi discutăm despre Gonzo's Quest, un slot inovator realizat de NetEnt, care iese din tiparul păcănelelor clasice și se bucură de mult succes inclusiv în cazinourile online din România.

Joacă acum slotul Gonzo's Quest cu un bonus de bun venit de până la 500RON!

gonzo-main.jpg
 

În ce constă jocul de cazino Gonzo's Quest?

Inspirat din călătoriile celebrului conchistador spaniol Gonzalo Pizzaro, jocul ne plasează în secolul al XVI-lea, în America de Sud, unde "Gonzo" pleacă în căutarea faimosului El Dorado.

Lansat în 2010, Gonzo's Quest este unul din primele sloturi 3D și rămâne și acum unul dintre cele mai de succes jocuri din portofoliul NetEnt, impresionând inclusiv prin atenția oferită detaliilor și elementelor grafice.

Mizele în cazinourile online din România încep de la 1 leu (0.05 bani pe linia de câștig) și ajung până la 200 de lei (2 lei pe linia de câștig) pentru fiecare rotire.  


Gonzo's Quest și premiile în avalanșă

Gonzo's Quest e un slot cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de câștig, dar spre deosebire de alte sloturi, nu poți alege să mizezi pe mai puține linii.

Jocul se diferențiază din start față de păcănelele clasice prin funcția avalanșă (Avalanche). Practic, cele cinci role nu se învârt, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, ci sunt completate după ce simbolurile "cad" pe ele.

alunecare1.jpg

În momentul în care avem o linie de miză câștigătoare, va începe o "avalanșă", adică simbolurile din combinația câștigătoare explodează și dispar, locurile rămase libere fiind completate cu alte simboluri în urma avalanșei. Iar această funcție continuă până în momentul în care jucătorul nu mai prinde vreo linie câștigătoare.

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

În momentul declanșării funcției "Avalanche", în joc intră și factorul de multiplicare (x1, x2, x3, x5 - în cazul jocurilor normale). Astfel, dacă prinzi o serie de trei avalanșe câștigătoare, toate câștigurile ulterioare vor fi înmulțite de 5 ori, iar acest factor de multiplicare e menținut până în momentul în care nu vor mai fi înregistrate câștiguri.

În mod evident, dacă ajungi la cel mai mare nivel de multiplicare poți câștiga enorm fără să fie nevoie să ajung în runda bonus. Însă lucrurile devin cu adevărat interesante când prinzi trei simboluri "scatter" și declanșează secvența bonus, numită "Free Falls".


Tabelul câștigurilor în Gonzo's Quest:

gonzo-3.jpgRotirile gratuite sunt de fapt căderi libere (free falls)

Clasicele rotiri gratuite (free spins) sunt înlocuite în Gonzo's Quest de "căderile libere" (Free Falls) și funcția e declanșată de fiecare dată când prinzi 3 simboluri Free Fall (scatter) pe o linie câștigătoare, începând cu prima rolă din stânga. Când se întâmplă acest lucru, primești 10 căderi libere (rotiri gratuite).

 De menționat că spre deosebire de jocurile clasice, în acest slot simbolul scatter poate apărea doar pe primele 3 role, iar jocurile gratuite sunt primite doar dacă cele 3 simboluri sunt aranjate corect pe una din cele 20 de linii câștigătoare. Pot exista astfel situații frustrante în care să prinzi 3 simboluri "Free Fall", dar acestea să nu fie aranjate pe o linie câștigătoare și să nu primești cele 10 căderi libere.


Simbolul Wild ține loc și de scatter!

Totuși, primești ceva ajutor prin care să declanșezi funcția bonus prin simplul fapt că în Gonzo's Quest simbolul Wild ține loc și de scatter (Free Fall), ceea ce nu se întâmplă în alte jocuri.

gonzo-2.jpg
De menționat că simbolul wild în acest joc poate ăpărea doar pe rolele 2,3 și 4, deci poți teoretic declanșa funcția bonus cu un simbol scatter pe prima rolă, urmat de două simboluri wild (rolele 2 și 3).

Distracția începe cu adevărat când ajungi în funcția bonus, cu cele 10 de căderi libere. Aici, factorul de multiplicare este din start înmulțit cu 3 față de jocul de bază - x3, x6, x9 și x15 - iar câștigurile pot deveni monstruoase.  În plus, funcția Free Falls poate fi reactivată în timpul căderilor libere, dacă prinzi alte trei simboluri scatter în succesiunea corectă. Iar câștigurile pot ajunge la un nivel spectaculos.

gonzo-1.jpg

Câștigul jucătorului și unde poți juca slotul Gonzo's Quest în România

Câștigul jucătorului (payout-ul) în slotul Gonzo's Quest este ușor peste medie, 95,97%.

În România, slotul poate fi jucat acest cazino online, unde te poți bucura de Gonzo's Quest online atât pe desktop, cât și pe mobil. Prin pariurix.com, ai parte de cea mai bună ofertă disponibile în acest moment (verifică aici bonusul și deschide un cont astăzi).

Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!