Jocuri de top! Gemix, un slot cu format unic în care distracția e garantată

În rubrica "Jocuri de top" vom prezenta, periodic, cele mai apreciate jocuri din cazinourile online din România și la nivel mondial.

Astăzi analizăm slotul online Gemix realizat de Play 'N Go și care te va duce mai degrabă cu gândul la un joc arcade, de tipul Candy Crush decât la un joc de noroc pe care îl poți găsi într-un cazinou online.

Slotul nu are clasicele role sau linii de câștig, ci se joacă pe o "tablă" 7x7, pe care apar pietre prețioase, ce pot acorda premii între 0,10 șu 1000 de fise (sume calculate pentru miza de 1 fisa), conform tabelului de mai jos.

Joacă acum jocul Gemix cu un bonus atractiv de bun venit!Câștiguri acordate pentru pariul de 1 leu

Dacă ai jucat vreun joc din seria Bejeweld, Candy Crush sau alte jocuri în care trebuie să aduni mai multe simboluri similare pentru a le face să dispară de pe tabla de joc, atunci ai prins deja mecanismul jocului. În Gemix trebuie să prinzi cel puțin 5 simboluri identice alipite (pe verticală și/sau orizontală), moment în care acestea vor dispărea și vor acorda un câștig, locul lor pe tablă fiind luat de alte simboluri. Poți astfel să realizezi câștiguri în cascadă, iar o astfel de serie poate duce și la declanșarea funcțiilor bonus.


Funcția specială în Gemix: Încărcare Cristal și Super încărcare

În Slotul Gemix nu vei întâlni nici "rotiri gratuite", nici bonusuri clasice de tipul pick and win. Asta nu înseamnă însă că nu există nicio funcție specială.

Dacă reușești să realizezi câștiguri prin conectarea a cel puțin 20 de simboluri, atunci contorul de încărcare din dreapta ecranului va deveni plini și va acorda în mod aleatoriu o funcție specială, prin care vei realiza unul sau mai multe câștiguri suplimentare.

Funcțiile sunt:

  • Fulger în lanț (Chain lightning) -Se realizează o legătură între două colțuri ale tablei de joc, iar cristalele din zona de acțiune a fulgerului se colorează identic, ceea ce înseamnă că ai șanse mari la un câștig important.
  • Rază de lumină (Light Beam) - Este ales în mod aleatoriu un cristal de pe tabla de joc, iar din el pleacă o rază de lumină pe orizontală și pe verticală, colorând toate simbolurile respective în aceeași culoare
  • Deformare Cristal (Crystal Warp) - Un simbol este ales aleatoriu, iar toate simbolurile de acest fel sunt transformate instant în cristalul care apare de celelmai multe ori pe tabla de joc
  • Explozie Nova (Novablast) - Un simbol este ales aleatoriu și explodează alături de multe simboluri din jurul său. Se creează astfel o "gaură" imensă pe tablă, aceasta fiind astupată cu alte cristale.

Cele trei lumi Gemix cu simboluri Wild speciale

Câștigurile cu adevărat mari sunt însă generate în momentul în care contorul de încărcare cristal este super încărcat, adică funcția a fost declanșată de o serie de 40 sau mai multe simboluri identice, moment în care toate câștigurile sunt multiplicate cu 3.

Vei fi introdus și mai mult în atmosfera unui joc arcade de faptul că pe tabla de joc va apărea și un tipar secundar după "completarea" căruia vei trece la un nivel următor. Jocul are trei "Lumi" a câte trei nivele. Completezi un nivel de fiecare dată când "așezi" 5 sau mai multe cristale identice pe tiparul ce apare sub cristalele respective. 

Fiecare lume în parte acordă un simbol wild specific, ce poate apărea în mod aleatoriu după o rotire necâștigătoare. Astfel, în Lumea 1 simbolul Wild e reprezentat de lampa de miner și după orice rotire necâștigătoare poți primi până șa 10 lămpi de miner pe tabla de joc. În Lumea 2, simbolul Wild e reprezentat de Acadea, iar acesta apare pe diagonală și poate acoperi până la 13 simboluri. În Lumea 3, simbolul Wild e reprezentat de Cartea de vrăji și este Sticky, ceea ce înseamnă că rămâne blocat pe poziția respectivă până nu se vor mai realiza câștiguri. În total poți prinde până la 8 simboluri Wild sticky în Lumea 3.


Unde poți juca slotul Gemix legal în România

Slotul Gemix are un câștig al jucătorului (payout) de 96.75%, iar variația scăzută îl face perfect pentru jucătorii cu un buget mic. Este adevărat câ vei prinde mai rar câștiguri cu adevărat mari, însă dacă îți place să joci sloturi pentru a-ți petrece în mod plăcut timpul, fără să vânezi neapărat un câștig uriaș și fără să riști o sumă importantă de bani, slotul Gemix e varianta perfectă pentru tine.

Cu o grafică foarte bună și o variantă de mobil la fel de eficienta ca cea pentru desktop, poți juca Gemix ore întregi, fără să trebuiască să depui foarte mulți bani.

În România, slotul Gemix poate fi jucat la acest cazino online licențiat, unde vei beneficia și de un bonus de bun venit consistent dacă îți deschizi astăzi un cont prin pariurix.com.

Joacă acum jocul Gemix cu un bonus atractiv de bun venit!

Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!