Extra Stars - jocul EGT cu șeptari, wild-uri și jackpoturi!

994 0

EGT este un furnizor de jocuri cunoscut în special pentru nenumăratele sloturi cu șeptari menite să rivalizeze cu Sizzling Hot de la Novomatic. Unul dintre cele mai apropiate jocuri de acest gen din potofoliul EGT este fără îndoială Extra Stars, slot care conține toate simbolurile prezente și în Sizzling Hot cum ar fi șeptari, struguri, portocale, prune, cireșe, lămâi sau pepeni. Extra Stars vine chiar și cu ceva în plus: simboluri WILD + sistem de 4 jackpoturi!

Joacă acum Extra Stars cu un bonus de bun venit de până la 2,000RON!

 

Caracteristicile jocului Extra Stars

Extra Stars are o grafică destul de simplă, cu un background roșu cu steluțe, și o fereastră principală unde se întâmplă toată acțiunea. Însă jocul nu conține simboluri dinamice, și nici nu are o coloană sonoră prea impresionantă. În schimb slotul video Extra Stars iese în evidență prin ceea ce oferă. Dotat cu 3 coloane și 5 role, Extra Stars are un număr fix de 10 linii de câștig. Miza minimă este de doar 0.02RON/ linie, deci de 0.20RON / mână, astfel încât este un joc perfect pentru jucătorii cu un buget redus care nu vor să se aventureze pe mize foarte mari.

 

Tabel de câștiguri în jocul Extra Stars

Cea mai valoroasă linie pe care o poți prinde în joc este cea de șeptari, care îți va aduce un câștig de 100 de ori valoarea mizei. Urmează liniile de banane (50x), pepeni (20x), prune (15x),struguri (20x) și cireșe (10x). Câștigurile poate nu par mari la prima vedere, însă trebuie luat în considerare faptul că există și un simbol WILD reprezentat printr-o steluță ce poate înlocui orice alt simbol de pe ecran. Astfel sunt șanse mult mai mari să prinzi linii decât în alte jocuri.

Mai mult decât atât, dacă simbolul de Steluță apare pe rolele 2, 3 și 4, el transformă toată rola în Wild-uri și îți aduce și o rotire adițională gratuită a celorlalte role.

În jocul Extra Stars ai și posibilitatea de a dubla câștigul unei mâini prin parierea pe roșu / negru. Nu există un număr maxim de ori prin care poți încerca să dublezi o mână, însă poți paria doar pe câștiguri ce sunt de maxim 35 de ori mai mari ca valoarea mizei. Dacă de exemplu joci pe miza minimă de 0.20RON, poți încerca să dublezi câștiguri de maxim 7  RON.

 

Jackpoturi Extra Stars – 4 premii puse în joc

În timp ce te joci jocul Extra Stars poate fi declanșat oricând și aleatoriu jocul bonus în cadrul căruia vei câștiga unul din cele 4 jackpoturi puse în joc:

  • Nivelul 1 – jackpotul cel mai mic, care de regulă e de câteva zeci de RON. Acesta este reprezentat prin trefla neagră.
  • Nivelul 2 – jackpot de câteva sute de RON, reprezentat de rombul roșu.
  • Nivelul 3 – jackpot de câteva zeci de mii de RON, reprezentat de inima roșie
  • Nivelul 4  - jackpotul cel mai mare, care poate ajunge la câteva sute de mii de RON. Acesta este reprezentat de inima neagră.

În cadrul jocului bonus te așteaptă 12 cărți de joc, cu fața în jos – câte 3 din fiecare categorie (treflă, romb, inimă roșie, inimă neagră). Tu va trebui să alegi cărți până când vei nimeri 3 cu același simbol, iar în momentul în care ai 3 identice vei câștiga jackpot-ul corespunzător.

 

Unde joci legal Extra Stars?

Slotul Extra Stars poate fi găsit la Netbet Casino, unul dintre cazinourile online licențiate recomandate de PariuriX! Acesta întâmpină jucătorii noi cu un bonus de bun venit de până la 2,000RON + 30 de runde gratuite în 40 Super Hot, un slot video care de asemenea este furnizat de către EGT.

Joacă acum Extra Stars cu un bonus de bun venit de până la 2,000RON!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult