Jocuri de top. Crystal Queen, slotul perfect dacă te-ai săturat de păcănelele clasice

1,1k 0

În rubrica "Jocuri de top" vom prezenta, periodic, cele mai apreciate jocuri din cazinourile online din România și la nivel mondial.

Joacă acum Crystal Queen în cazinoul online recomandat de PariuriX!


Astăzi discutăm despre Crystal Queen, un slot online realizat de QuickSpin, care reprezintă varianta perfectă dacă te-ai săturat de formatul obișnuit al "păcănelelor".


Fiecare câștig te ajută să câștigi și mai mult în slotul Crystal Queen

Lansat în vara lui 2015, jocul Crystal Queen e cu adevărat inovator și te va cuceri rapid cu o funcție pe care nu o mai prea  întâlnim la alte sloturi.

Inițial, jocul are un format clasic, cu 5 coloane, 3 rânduri și 20 de linii de mizare fixe, însă fiecare câștig realizat își va crește numărul de coloane, rânduri și linii de câștig.

cristal-queen-3.jpg

Astfel, dacă prinzi o combinație câștigătoare după prima "rotire", un nou rând va fi deblocat, simbolurile câștigătoare vor exploda și vor fi înlocuite cu altele în urma unei "avalanșe". Vei avea astfel 12 linii de câștig în plus și vei ajunge la 5 coloane, 4 rânduri și 32 de linii de miză. Dacă realizezi și acum încă un câltig, se deblochează un nou rând și ajungi la 5 coloane, 5 rânduri și 44 de linii de miză.  Iar un nou câștig te va duce la ultimul nivel, cu 5 coloane, 6 rânduri și 56 de linii de miză. Totul, la același nivel de mizare ales.

Iar ca lucrurile să fie și mai interesante, la fiecare câștig crește și multiplicatorul inițial (x1), iar la ultimul nivel câștigurile vor fi înmulțite de 5 ori.

Funcția e asemănătoare cu cea din alt slot foarte la modă, Gonzo's Quest, numai că, pe lângă faptul că simbolurile câștigătoare dispar și sunt înlocuite cu altele, acest joc adaugă în plus și noi linii de câștig.

Jocul are nouă simboluri obișnuite, care oferă câștiguri conform tabelului de mai jos (câștigurile sunt afișate pentru miza minimă de 1 leu pe rotire și la primul nivel de multiplicare x1).

simboluri.jpg


Câștiguri "sălbatice" cu Wild-uri și spreading Wilds

În realizarea câștigurilor vei fi ajutat și de simbolurile wild prezente în mai toate jocurile de tip păcănele. Numai că cei de la QuickSpin au inovat și la acest capitol. Pe lângă simbolurile WILD obișnuite, te vei lovi și de așa zisele simbuluri "spreading Wild", care se poate extinde în oricare dintre cele 8 căsuțe adiacente, dar care va oferi maxim 5 simboluri suplimentare (minim 1). Practic, un simbol spreading Wild se poate transforma în cel mai bun caz în 6 simboluri wild obișnuite, ceea ce în mod evident se traduce într-un câștig spectaculos.  Acest simbol poate să apară oricând și de oricâte ori pe liniile de mizare.
castiguri1.jpg

  • Simbolurile Spreading Wild apar pe coloanele 1,2 și 3 în jocul de bază și pe coloanele 2,3 și 4 în timpul rotirilor gratuite.


Funcția bonus "Free Spins" face diferența în Crystal Queen

Câștigurile cu adevărat însemnate vor fi însă realizate în momentul în care vei declanșa funcția specială a jocului, rotirile gratuite.

cristal-queen-4.jpg

Rotirile gratuite sunt acordate în momentul în care apar trei simboluri Scatter (bijuterie cu rubin) în zonele active ale jocului. Atenție: dacă apar trei simboluri și unul dintre ele este încă în zona "înghețată" a jocului (în partea superioară), rotirile gratuite nu vor fi declanșate. Partea bună e însă că jocurile vor porni automat dacă reușești să deblochezi și zonele superioare (prin câștiguri succesive).

speciala.jpg

Primești astfel 10 rotiri gratuite și, spre deosebire de alte jocuri, funcția nu poate fi redeclanșată în timpul rotirilor gratuite, dar nu vei avea motive să regreți deoarece vei primi un ajutor însemnat pentru a realiza câștiguri mari. Toate cele 56 de linii de câștig vor fi activate din prima (se va schimba doar multiplicatorul - x1, x2, x3 sau x5 - în funcție de câte câștiguri consecutive realizezi) și câștigurile vor fi acordate în ambele direcții (în jocul de bază sunt acordate câștiguri doar de la stânga la dreapta). Se va întâmpla deci foarte des ca în timpul rotirilor gratuite să câștigi de până la 100 de ori suma mizată și chiar mai mult.


Slotul Crystal Queen, pe scurt

Role/rânduri

5x3 - 5x6
Linii de miză 20-56
Miza 1-500 lei
Rotiri gratuite Da - 10 free spins
Funcție bonus Spreading Wild, Câștiguri în cascadă


Unde poți juca slotul Crystal Queen în România și câștigul jucătorului

În concluzie, Crystal Queen poate fi jocul perfect dacă te-ai săturat de formatul clasic și ești dispus să încerci ceva nou.

Jocul are un câștig teoretic al jucătorului (payout) de 96.16%, iar în România poate fi jucat la acest cazino online, unde slotul Crystal Queen e disponibil atât pe desktop cât și pe dispozitivele mobile, într-o versiune optimizată. Dacă deschizi un cont acum vei primi și un bonus foarte atractiv de bun venit: 100% până la 1,000RON! Acest cazino oferă peste 330 de sloturi video care de care mai diversificate, așa că dacă te plictisești de Crystal Queen poți încerca oricând un alt joc din ofertă. Vezi că respectivul site organizează periodic diferite turnee și are mereu promoții tentante, așa că merită să arunci o privire. 

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de cazino! Acestea trebuiesc tratate ca o distracție, și nu ca un mod de a face bani! Dacă te confrunți cu probleme de joc apelează la jocresponsabil.ro! 

cca.jpg

În slotul Crystal Queen poți câștiga la o singură rotire de până la de 850 de ori miza inițială. Jocul e unul  cu variație medie, ceea ce înseamnă că în comparație cu alte sloturi nu te poți aștepta la câștiguri uriașe, dar în același timp șansele să-ți consumi bugetul în doar câteva minute sunt relativ mici. Dacă preferi un joc cu o variație mare, îți recomandăm slotul Guns N' Roses, realizat de NetEnt.

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!
 

 Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai:

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi