Blood Suckers: slotul perfect pentru Halloween! Cum obții câștigul maxim

1,6k 0

Halloween se apropie și avem o recomandare pentru pasionații de sloturi online: un joc gândit parcă special pentru sărbătoarea care se bucură de tot mai multă atenție și în România.

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ BLOOD SUCKERS LA CAZINOUL RECOMANDAT!

Dacă ești fan Halloween sau al stilului horror, atunci află că poți găsi în cazinoul online un joc perfect pentru tine. Este vorba de slotul Blood Suckers, pe care îl vom prezenta în detaliu în acest articol.

În ce constă jocul de cazino Blood Suckers

Slotul online Blood Suckers e realizat de NetEnt, una din cele mai apreciate firme de profil care are ca tematică vampirii și legenda lui Dracula.

Cu o grafică spectaculoasă, așa cum se înâmplă la majoritatea jocurilor lansate de NetEnt, Blood Suckers e un joc de păcănele online cu 25 de linii de câștig și o structură "clasică": 5 role și 3 rânduri.

RTP excelent pentru Blood Suckers

Jocul e considerat unul cu volatilitate mică, deci e perfect pentru jucătorii care vor să se distreze cât mai mult în cazinoul online, fără să depună sume mari. Câștigurile vor veni mult mai des, chiar dacă în general vor fi mai mici. Totuși, asta nu înseamnă că nu vei putea prinde speciale cu câștiguri care să-ți multiplice de peste 100 de ori miza.

Recomandăm slotul Blood Suckers și dintr-un alt motiv: are un Return to Player (RTP) excelent, de 98%, adică se situează în zona de top pentru jocurile de tip păcănele. RTP reprezintă procentul din sumele totale mizate care se întorc la jucători (DETALII AICI).

Media sloturilor în general este de sub 97%, de aceea consideărm că acest slot e unul dintre cele mai "prietenoase" cu jucătorii.

Un alt plus al acestui joc este că versiunea de mobil funcționează impecabil și fără problem, fiind un joc adaptat perfect celor care preferă să joace de pe telefon.

Funcțiile bonus la slotul Blood Suckers

Dacă majoritatea jocurilor au o singură funcție bonus, fie că vorbim de rotiri gratuite sau bonusuri de tip "alege și câștigă", acest slot își ține jucătorii aproape cu două funcții "speciale".

Runda BONUS se declanșează automat atunci cand trei sau mai multe simboluri bonus formeaza o combinatie castigatoare de la stanga la dreapta (obligatoriu pe primele trei role).

În acest moment începe jocul Bonus, unde ai de ales dintre 12 sicrie ce îți pot aduce câștiguri importante. De fiecare dată când alegi un sicriu în care se află un vampir pe care îl omori, vei obține un câștig în bani. Poți alege oricâte sicrie, până în momentul în care deschizi unul gol, în care nu se află niciun vampir. În acel moment runda bonus de încheie și păstrezi toate câștigurile acumulate.

Sună bine, nu? Totuși, cea mai dorită "specială" a jocului Blood Suckers e reprezentată de declanșarea rotirilor gratuite. Primești rotiri gratuite în momentul în care prinzi cel puțin trei simboluri SCATTER. La trei simboluri scatter primești 10 rotiri gratuite. Fiecare simbol scatter suplimentar aduce încă 10 rotiri, deci poți obține maxim 30 de rotiri gratuite.

  • În timpul rotirilor gratuite, toate câștigurile sunt multiplicate cu 3!

Simbolul WILD este și el prezent în acest joc și înlocuiește orice semn, cu excepția simbolurilor BONUS și SCATTER, pentru a forma combinatii câștigătoare.

Câștigul maxim pe o line în slotul Blood Suckers

Câștigul maxim în slotul Blood Suckers la o singură rotire e generat de prinderea a 5 simboluri Wild pe o linie de câștig, caz în care ai obține nu mai puțin de 7500 de fise, adică de 300 de ori suma mizată. Astfel cu o miză de 2 lei, poți câștiga 600 de lei la o singură rotire.

Totuși, acest lucru se va întâmpla rar sau deloc. Cel mai profitabil simbol "normal" este cel care înfățișează pe Vlad Tepeș și care aduce 500 de fise (cinci simboluri câștigătoare), adică de 20 de ori suma mizată.

Pentru că vorbim despre un slot cu volatilitate scăzută, se va întâmpla des să obții câștiguri apropiate de suma mizată, însă vestea bună e că vei avea șansa să declanșezi funcțiile bonus mai des.

Tabelul câștigurilor în Blood Suckers

Iată lista complete cu câștiguri ale slotului Blood Suckers.

Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai: