1. Home »
  2. Sloturi »
  3. Funcția autoplay (joc automat) la sloturile online. Cum o folosești și de ce unii jucători de păcănele o consideră utilă

Funcția autoplay (joc automat) la sloturile online. Cum o folosești și de ce unii jucători de păcănele o consideră utilă

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 10:47:00

image Funcția autoplay (joc automat) la sloturile online. Cum o folosești și de ce unii jucători de păcănele o consideră utilă

Sloturile au devenit încet și sigur cele mai populare jocuri disponibile în cazinourile online, iar producătorii fac tot posibilul să le ofere jucătorilor o experiență cât mai plăcută. Una din funcțiile prezente aproape fără excepție la păcănelele online este cea a "jocului automat" sau "autoplay". Află cât este de utilă și în ce situații ai putea să o folosești.

Așa cum o sugerează și denumirea, funcția autoplay reprezintă abilitatea aparatului de a rula automat, fără intervenția jucătorului. Imediat după ce o activezi slotul va "apăsa" butonul start/spin (rotire) în mod repetat până la îndeplinirea unei condiții stabilite în prealabil. Tocmai datorită faptului că este o funcție tot mai căutată de jucători, butonul de activare este în general foarte vizibil, în apropierea butonului de start.

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!


Opțiuni disponibile în modul autoplay la sloturi online

Înainte să declașezi funcția "joc automat" sau "autoplay" va trebui să setezi în primul rând miza la care se vor efectua rotirile respective, cât și numărul rotirilor automate (în general 5, 10, 25, 50, 75 și 100). Ia în calcul faptul că rotirile din modul "joc automat" nu sunt gratuite și vei plăti pentru fiecare în parte, ca pentru rotirile obișnuite. Astfel, setează cu atenție miza și asigura-te că nu îți vei consuma bugetul pentru câteva rotiri.

Mai nou, jucătorii au tot mai multe opțiuni pe care le pot activa în momentul în care apelează la rotirile automate, iar majoritatea sunt extrem de utile. Astfel poți "programa" ca rotirile automate să se oprească în momentul în care câștigi un bonus sau declanșezi o funcție specială (de exemplu free spins), dar și atunci când obții un câștig ce depășește o sumă stabilită în prealabil sau dacă bugetul tău scade sub un anumit nivel.

joc-automat-1b.jpg

În multe cazuri, funcția autoplay se va opri oricum automat dacă aparatul a declanșat o funcție bonus care necesită o opțiune din partea jucătorului.


Nu folosi funcția autoplay la casino online dacă...

E important să știi că funcția autoplay grăbește destul de mult viteza de joc la sloturile online, iar asta reprezintă marele avantaj în opinia multor jucători. Totuși, dacă îți place să te joci la păcănele și pentru a te bucura de grafica slotului și de animațiile tot mai spectaculoase, această opțiune nu te va avantaja prea mult, deoarece va reduce la minimum timpul petrecut între rotiri.

De asemenea, mulți jucători preferă să varieze destul de mult mizele în timpul jocului. Unii reduc miza în momentul în care au o serie pierzătoare mai lungă, iar bugetul se reduce considerabil, și cresc miza atunci când sunt pe plus și au mai multe câștiguri consecutive. Există și jucători care variază mizele de la o rotire la alte, în funcție de cât de norocoși se simt sau ca o strategie. Dacă intri în această categorie, funcția autoplay nu te va ajuta, în mod evident, deloc, deoarece vei fi nevoit să o anulezi extrem de des.


Vei folosi autoplay la păcănele dacă...

În categoria jucătorilor care folosesc funcția autoplay intră în primul rând cei care își doresc să folosească computerul în paralel și pentru altceva și o pot face urmărind într-o altă fereastră cum decurge jocul în cazinoul online.

joc-automat-2a.jpg

Poți apela la modul joc automat și în cazul în care ai beneficiat de un bonus și trebuie să îndeplinești cât mai rapid condițiile de rulare. Să spunem că din bonusul respecitv ai câștigat o sumă importantă jucând blackjack și ruletă, două jocuri în care condițiile de rulare sunt mult mai mari decât la sloturi (în general sloturile contează 100% către cerința de bonus, în timp ce jocurile de masă maxim 10%), și trebuie să rulezi bonusul de 40 sau 50 de ori înainte de a putea face o retragere. Sloturile vor reprezenta opțiunea cea mai rapidă. Iar dacă nu ești un pasionat al acestor jocuri, poți folosi funcția autoplay, care așa cum spuneam mai sus reduce la minimum timpul "pierdut" între rotiri și în momentul acordării unui câștig.

Un alt caz în care poți apela la rotirile automate este acela în care "vânezi" un jackpot progresiv și vrei să prinzi cât mai multe rotiri într-o perioadă relativ scurtă de timp.


Te va ajuta funcția autoplay să câștigi mai mult la sloturi?

Cu siguranță, nu. Modul autoplay reprezintă doar o alternativă la modul clasic de a te juca la sloturi și nu îți modifică în niciun fel șansele de câștig, chiar dacă vei auzi și păreri diferite. Mulți jucători de păcănele dezvoltă fel de fel de superstiții, iar unii se vor declara convinși că au câștigat mai mult folosind funcția joc automat sau jucând clasic, însă îți garantăm că aceste crezuri nu se bazează pe nimic concret.

Decide astfel dacă vei folosi funcția autoplay la sloturi online doar în funcție de necesitățile tale și de modul în care ești obișnuit să te joci.

În articolele de pe pariurix.com îţi vom oferi în viitor un ghid complet al jocurilor de cazinou şi îţi vom prezenta tactici şi strategii care, implementate corect, îţi pot mări pe termen lung şansa de a obţine bani.

JOACĂ LA CAZINO ONLINE CU UN SUPER PACHET DE BUN VENIT!

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX