1. Home »
  2. Sloturi »
  3. Există o strategie pentru a câștiga la sloturi online? Detalii la care trebuie să fii atent

Există o strategie pentru a câștiga la sloturi online? Detalii la care trebuie să fii atent

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 10:45:00

image Există o strategie pentru a câștiga la sloturi online? Detalii la care trebuie să fii atent

Cum pot câștiga la sloturi? Asta e întrebarea pe care orice jucător de păcănele și-o pune la un moment dat, însă răspunsul simplu nu ar fi pe placul său.

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ÎN CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!

Adevărul e că norocul este factorul care joacă rolul decisiv în determinarea rezultalui unei rotiri la slotul preferat sau într-o sesiune de joc în cazinoul online.

Totuși, există mici sfaturi care te pot ajuta atunci când joci și pe care orice jucător de sloturi online trebuie să le ia în calcul.

Despre aceste ajustări vom vorbi în acest articol. Nu îți putem garata că vei câștiga și cu siguranță nu o vei face de fiecare dată când joci, dar își poți crește șansele pe termen lung.

Așadar, iată la ce trebuie să fii atent atunci când te decizi să joci la păcănele în cazinoul online.

1. Volatilitatea. Alege slotul potrivit pentru tine

Volatilitatea este un atribut al sloturilor pe care aproape niciun jucător nu îl ia în calcul. Cei mai mulți își bazează alegerile în zona de sloturi din cazinoul online în funcție de cu totul alte aspecte. Aleg fie jocuri cu personaje cunoscute sau în funcție de cât de spectaculoase li se par funcțiile bonus. Prea puțini iau în calcul volatilitatea.

  • Câștiguri mici și dese versus câștiguri mari, dar rare

Pe scurt, volatilitatea unui slot determină cât de des va acorda câștiguri jocul propriu-zis și cât de mari vor fi câștigurile acordate. Un joc cu volatilitate mare îți poate consuma bugetul extrem de rapid, fără să acorde câștiguri. Totuși, în momentul în care un astfel de slot intră în funcția bonus, ai toate șansele să câștigi sume importante. Problema e că funcția bonus e mult mai creu sau mult mai costisitor de declanșat.

Un slot cu volatilitate mică va acorda câștiguri mult mai des, fie că vorbim de rotirile clasice, fie că vorbim de funcția bonus (care va fi si mai usor de declanșat). Există însă și aici o problema: câștigurile vor fi în general mult mai mici. Totuși, cu un astfel de joc ai șanse mari să-ți prelungești distracția în cazinou și să poți juca mai mult timp fără să fii nevoit să depui din nou bani.

Există și varianta de mijloc: volatilitate medie, unde există un echilibru între cele două cazuri expuse mai sus.

Pentru a simplifica:

  • La un slot cu volatilitate mică poți juca cu un buget mai mic și vei obține în special câștiguri mici (Ai însă șansa și în aceste cazuri să obții bonusuri impresionante);
  • La un slot cu volatilitate mare ai nevoie de un buget mai mare, însă nici așa câștigul nu va fi garantat. Poți la fel de bine să-ți pierzi toți banii extrem de rapid sau să obții un profit spectaculos, la o singură rotire;

2. Alege jocurile cu RTP crescut

Ce înseamnă RTP? E prescurtarea englezescului Return to player. Adică procentul returnat de fiecare joc în parte jucătorilor. Nu e un secret că jocurile de noroc reprezintă o afacere, iar fiecare slot are un procent predeterminat care pe termen lung aduce profit cazinoului.

Concret, un joc cu RTP 96% va returna jucătorilor pe termen lung 96% din banii mizați, iar cazinoul va face un profit de 4%. Acest procent e luat în calcul însă pentru milioane și milioane de rotiri, deci nu înseamnă, de exemplu, că atunci când vei juca 100 de lei la un slot cu RTP 96%, tu vei păstra de fiecare dată 96 de lei, iar 4 vor reveni cazinoului. În realitate poți să pierzi toți banii sau poți să-i multiplici de mai multe ori într-o sesiune de câteva minute.

RTP (suma returnată jucătorilor) este o informație pe care o poți găsi la orice slot online, daca citești regulile de joc.

Procentul variază în general între 90% și 98%, iar pentru jucători e bine să aleagă cu un RTP cât mai apropiat de 100%.

Caută deci jocurile cu un RTP de peste 97% pentru a-ți crește șansele pe termen lung.

3. Bonusurile în cazinoul online

Toate cazinourile încearcă să-și fidelizeze jucătorii prin bonusuri consistente, însă sfatul nostru este să citești întotdeauna și în ce condiții poți retrage sumele primite. Pentru a-ți crește șansele de câștig la sloturi e obligatoriu să ai parte de o ofertă de bonusuri pe placul tău, astfel încât să fii nevoit să depui bani cât mai rar.

Nu alege neapărat sumele cele mai mari, ci mai degrabă sumele pe care le poți "elibera" cât mai rapid. Toate bonusurile oferite de cazinourile online sunt supuse unor condiții de eliberare. De exemplu: trebuie să mizezi suma primită de 20 de ori. În acest exemplu, dacă ai primi 100 de lei bonus, ar trebui să joci 2000 de lei pentru a putea retrage suma primită și eventualele câștiguri.

Din acest punct de vedere, ar fi mult mai eficient pentru tine să primești un bonus mai mic, să zicem 50 de lei, dar pe care trebuie să-l mizezi de doar 4 ori. Astfel, după mize de 200 de lei ai avea șansa să retragi tot ce ai câștigat.

Joacă la cazinoul recomandat cu un super bonus de bun venit!

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX