1. Home »
  2. Sloturi »
  3. Cum și unde poți juca sloturi gratis și ce avantaje ai

Cum și unde poți juca sloturi gratis și ce avantaje ai

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 10:42:00

image Cum și unde poți juca sloturi gratis și ce avantaje ai

Sloturile online sunt fără îndoială cele mai dinamice jocuri puse la dispoziție de cazinouri și popularitatea lor e în continuă creștere. Funcțiile speciale, grafica elaborată, coloana sonoră sau câștigurile mari pe care le pot genera fac ca mulți dintre pasionații jocurilor de noroc să se îndrepte către sloturi, iar partea cu adevărat interesantă e că aceste jocuri pot fi extrem de distractive și când le joci gratuit, fără o miză în bani.


Evident, atunci când joci pe bani reali apare o componentă suplimentară, care face sloturile și mai atractive, însă în acest articol vom vorbi despre modurile în care poți juca sloturi online gratis.
 

JOACĂ ACUM SLOTURI GRATIS, FĂRĂ SĂ FII NEVOIT SĂ DEPUI BANI


De ce ne plac atât de mult sloturile online?

Sloturile atrag milioane de jucători de diferite vârste și provenind din medii diverse și nu e greu de înțeles de ce dacă ai accesat măcar odată această categorie a cazinourilor online licențiate (LINK). Avem la dispoziție sute de opțiuni, iar fiecare joc în parte are o tematică diferită și oferă funcții speciale extrem de atractive, de la jocuri bonus complicate, la rotiri gratuite sau jackpoturi uriașe.
 


Producătorii de sloturi (păcănele) au devenit din ce în ce mai inventivi în ultimii ani, iar aceste jocuri impresionează pur și simplu din punct de vedere grafic, fiind perfect adaptate prezentului, cu versiuni pentru tabletă sau mobil extrem de performante. Și efectele sonore sunt la cel mai înalt nivel, la ani lumină distanță față de ceea ce prezentau aceste jocuri în primii ani după trecerea online.
 

La toate acestea se adaugă șansa de a câștiga sume mari cu mize relativ mici, nu puține fiind jocurile care îți oferă șansa să câștigi de peste 1000 de ori miza la o singură rotire. Și nu vorbim aici despre jackpoturile de milioane de lei sau euro de care anumite jocuri dispun, ci despre premii ce pot fi câștigate grație funcțiilor speciale mult mai ușor declanșaible.


Unde poți juca sloturi gratis și ce avantaje ai


Partea bună e că poți avea parte de întreaga distracție și fără să mizezi banii tăi, ci jucând sloturi gratis, în variantele demo oferite de cazinouri. Unele cazinouri licențiate în România oferă acest beneficiu jucătorilor săi, iar în multe situații nici nu trebuie să-ți deschizi un cont pentru acest lucru. O variantă foarte bună este Cazinoul Betano, unde în secțiunile Vegas și Cazinou poți alege să le joci gratis.
 


Iar această variantă prezintă și multe avantaje pentru jucători. În primul rând riscul e zero și tot ce contează e distracția. Jocurile de noroc ar trebui să reprezinte un simplu hobby pentru toată lumea și nu o variantă de a face bani, iar atunci când joci sloturi gratis nu riști să pierzi nimic, ci doar profiți de jocurile oferite în versiunea demo. Poți juca orice slot aproape nelimitat și îi poți descoperi toate funcțiile bonus fără să pierzi bani. Sloturile funcționează identic în varianta gratuită și în cea pe bani reali, deci nu vei avea parte de o experiență diferită.


Această vartiantă e opțiunea perfectă petnru cei care caută să se distreze fără să parieze, peste variantele disponibile în piață care doar simulează jocuri de cazinou. În plus, ai varianta să experimentezi sute de jocuri fără costuri și să afli în acest fel care ți se potrivește mai bine și unde ai putea să câștigi mai ușor, dacă te vei decide la un moment dat să joci pe bani reali. Poți încerca sloturi de la diferiți producători și cu siguranță vei observa diferențe majore, atât din punct de vedere grafic, cât și din cel al funcțiilor speciale oferite. Iar cea mai bună variantă e să o faci fără costuri, înante de a pune banii tăi în joc.


Pe măsură ce capeți experiență îți poți face o listă de jocuri care ți se potrivesc mai mult atât în ceea ce privește tema, cât și modul în care poți genera câștiguri mari. Varianta gratuită reprezintă și o soluție extrem de utilă pentru a te decide la ce cazinou să îți deschizi cont. Vei afla astfel unde găsești jocurile preferate și vei putea alege și în funcție de asta. Degeaba deschizi cont la cazinoul care oferă cel mai mare bonus de bun venit, dacă jocurile din ofertă nu sunt pe placul tău sau nu sunt suficient de variante.
 


În mod sigur astfel vei căpăta experiență și îți va fi mult mai ușor să faci diferența între un slot cu variație mare și unul cu variație mică sau vei descoperi cât de ușor e să declanșezi funcția bonus la un joc anume, în condițiile în care acest aspect diferă mult de la un joc la altul. Sunt sloturi în care funcția bonus e extrem de atractivă la prima vedere, dar declanșarea ei se face atât de greu încât îndepărtează mulți jucători. În schimb, poți găsi jocuri în care funcția specială se declanșează constant, chiar dacă premiile obținute nu vor fi la fel de mari.


În concluzie, opțiunea de a juca sloturi gratis e una extrem de utilă și îți recomandăm să verifici lista cazinourilor recomandate unde poți juca majoritatea jocurilor fără să depui vreun ban sau chiar și fără să deschizi un cont. Iar când ești pregătit să faci trecerea la jocuri pe bani reali, atunci îți recomandăm să deschizi un cont la Betano Casino deoarece vei beneficia de dublarea primei depuneri în limita a 500RON!

JOACĂ ACUM SLOTURI GRATIS, FĂRĂ SĂ FII NEVOIT SĂ DEPUI BANI

 

Te-ar mai putea interesa și:

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX