1. Home »
  2. Sloturi »
  3. Cinci jocuri cu RTP de 98% de la Vlad Cazino. Variantele cu cele mai mari șanse de câștig

Cinci jocuri cu RTP de 98% de la Vlad Cazino. Variantele cu cele mai mari șanse de câștig

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-05 06:20:00

image Cinci jocuri cu RTP de 98% de la Vlad Cazino. Variantele cu cele mai mari șanse de câștig

Jucătorii avansați de sloturi online știu că pentru a-ți crește șansele de câștig e important să alegi un joc cu un pay-out (RTP) cât mai apropiat de 100%, astfel încât marja cazinoului să fie cât mai mică.

În acest articol vă prezentăm cinci sloturi cu un RTP spectacolos, de 98%, pe care le puteți juca la Vlad Cazino.

Deschide acum un cont și poți începe să joci sloturile cu pay-out de 98% cu un super bonus de bun venit!

Ce înseamnă RTP

În primul rând e bine de știut ce înțelegem prin RTP și de ce acest element e important atunci când jucăm într-un cazinou online. RTP e prescurtarea de la englezescul Return To Player, adică suma returnată de un anumit aparat pe termen lung jucătorilor.

Toate jocurile de cazinou au o marjă în favoarea casei, iar această marjă (RTP) diferă de la joc la joc. Într-un joc cu marjă de 100% șansele de câștig ale jucătoruli în raport cu cazinoul ar fi de 50-50. Nu e un secret că cazinourile reprezintă o afacere, care presupune și costuri ridicate, deci o marjă de 100% ar face imposibilă funcționarea cazinourilor pe termen lung. Din acest motiv toate jocurile prezintă un mic avantaj în favoarea casei.

Un joc cu un RTP (Return to player) de 95%, prezintă o marjă de 5% în favoarea cazinoului. Mai simplu spus, din 100 de lei mizați la acel joc, 5 lei vor rămâne cazinoului, iar 95 se vor întoarce sub formă de câștiguri către jucători. Asta nu înseamnă că de fiecare dată când joci la cazinou și vei miza 100 de lei, vei încheia sesiunea cu 95 de lei în cont. Aceste procente sunt luate în calcul și se echilibrează după milioane de rotiri, iar așa devine posibil ca un jucător să obțină un jackpot fabulos într-o anumită sesiune sau în același timp să aibă parte de serii pierzătoare lungi, fără să obțină vreun venit.

Vorbim în definitiv despre jocuri “de noroc”.

Acestea fiind spuse, e clar că un joc cu un RTP mai mare îți oferă șanse mai mari de câștig, chiar dacă diferențele de procente nu sunt mari (95%, 96%, 97%).

Sloturi cu RTP 98% de la Vlad Cazino

Am ales deci 5 sloturi care promit să fie foarte profitabile pentru jucători prin prisma RTP-ului foarte ridicat, de 98%. Toate jocurile din această listă pot fi găsite pe cazinoul licențiat Vlad Cazino, într-o ofertă specială. Jocurile în cauză au în general RTP-uri mai mici, dar Vlad Cazino le-a adăugat în ofertă într-o formulă îmbunătățită.

Slotul Twin Spin 98 de la Vlad Cazino

Jocul Twin Spin este un slot cu cinci role și 243 de linii de câștig și are ca sursă de inspirație sloturie clasice, apărute inițial în cazinourile fizice. Totuși, designul este unul futurist și e clar că vorbim de un joc de generație nouă.

Simbolurile jocului sunt cele cu care suntem deja familiarizați în cazinouri: A, K, Q, J, 10, 9, plus simbolurile cu valoare mare: Diamante, șeptarii norocoși, BAR, clopoței și cireșe.

Cel mai valoros simbol din joc este diamantul, iar o combinație de 5 diamante pe liniile de câștig îți returnează 1000 de fise.

În jocul Twin Spin nu există rotiri gratuite sau alt joc bonus, așa cum suntem obișnuiți din alte sloturi, însă credem că nu le vei simți lipsa.

Producădorii compensează absența rotirilor gratuite cu o funcție specială deosebită, care se poate declanșa aleator la oricare rotire. Funcția se numește Twin Reel (role gemene), ceea ce înseamnă că la începutul rotirii două role vor fi identice și vor afișa aceleași simboluri. Cele două role gemene se pot extinde la trei sau chiar patru, iar atunci când primele patru role vor fi alipite și identice ești deja în cărți pentru un câștig uriaș.

Slotul Guns N'Roses 98 de la Vlad Cazino

Slotul Guns N' Roses, realizat de NetEnt, a câștigat în 2016 titlul de "Jocul anului" la "EGR Operator Awards", după ce a fost nominalizat la nu mai puțin de 13 categorii. Are un format clasic, cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de joc fixe, fiind disponibil atât pe desktop, cât și în variantele de mobil sau tabletă.

Dispune de multe jocuri bonus și poate acorda câștiguri foarte mari.

Slotul Butterfly Staxx 98 de la Vlad Cazino

Slotul Butterfly Staxx e realizat de NetEnt și are 5 role și 40 de linii de câștig. Floarea de lotus este simbolul scatter al jocului și atunci când prinzi trei simboluri scatter primești rotirile gratuite poți primi până la 7 rotiri gratuite, iar aici te poți aștepta la câștiguri foarte mari.

Slotul Reel Rush 98 de la Vlad Cazino

Acest joc realizat de NetEnt are până la 3125 de linii de câștig și fiecare rotire câștigătoare își oferă un re-spin până la maxim 5 re-rotiri (respins). La fiecare rerotire pe role apar două simboluri suplimentare, care cresc numărul de linii de câștig. Re-rotirle se opresc fie când atingi numărul maxim (5), fie când nu realizezi o combinație câștigătoare. Dar asta nu e tot. Dacă la a cincea re-rotire prinzi o combinație câștigătoare, atunci declanșezi rotirile gratuie, unde primești 8 rotiri gratuite (Free Spins). Nu e greu să ne imaginăm ce câștiguri poți acumula după o asemenea combinație.

Cel mai valoros simbol al jocului este căpșuna, care îți poate aduce un jackpot de 1000 de fise când prinzi 5 simboluri identice pe o linie de câștig.

Slotul Fruit Shop 98 de la Vlad Cazino

Slotul Fruit Shop are 15 linii de câștig și are la bază un principiu extrem de simplu. De fiecare dată când prinzi o combinație câștigătoare cu simboluri din seria fructelor, primești rotiri gratuite (între 1 și 5), iar numărul rotirilor poate crește ulterior. În timpul rotirilor gratuite toate premiile sunt dublate. În plus, simbolul wild te ajută să realizezi combinații câștigătoare și are și el un multiplicator X2.

Deschide acum un cont și poți începe să joci sloturile cu pay-out de 98% cu un super bonus de bun venit!

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX