Sloturi video (păcănele) pentru mobil! Cele mai bune versiuni pe care le poți juca legal în România

Descoperă cele mai spectaculoase sloturi online optimizate pentru mobil și câștigă sume importante indiferent de unde joci.  Cazinourile online licențiate în România ne oferă posibilitatea de a juca și de pe telefoanele mobile, însă nu toate jocurile din ofertă sunt optimizate pentru noua tehnologie. Află care sunt cele mai atractive jocuri de tip păcănele și unde le poți juca legal.

JOACĂ ACUM CELE MAI SPECATULOASE SLOTURI ONLINE PE TELEFONUL MOBIL ȘI ÎNCASEAZĂ BONUSUL PARIURIX.COM

 

Fie ca le numești sloturi video sau pacanele, aceste jocuri sunt extrem de populare datorită simplității lor, dar și a funcțiilor speciale, graficii spectaculoase și a faptului că pot fi jucate și cu un buget mic, dar și pe sume cu adevărat mari. Iar faptul că îți oferă șansa la fiecare rotire să câștigi de sute de ori suma mizată transofrmă aceste jocuri într-o țintă pentru milioane de jucători de pretutindeni.

Sloturile au progresat enorm în ultimii ani, iar jocurile cu fructe și doar câteva linii de câștig reprezintă acum o simplă amintire. În prezent poți juca cele mai spectaculoase jocuri și pe telefonul mobil, oriunde te-ai afla, iar în acest articol vom prezenta cinci dintre cele mai apreciate versiuni pentru dispozitivele mobile. Am luat în calcul atât grafica jocurilor, cât și funcțiile speciale (jocuri bonus, rotiri gratuite, etc.) sau câștigurile generate.
 

CELE MAI BUNE SLOTURI ONLINE PENTRU MOBIL

  • Slotul Spinata Grande - cum și unde îl joci pe mobil
  • Slotul Jack and the Beanstalk - cum și unde îl joci pe mobil
  • Slotul Gonzo's Quest - cum și unde îl joci pe mobil
  • Slotul Starburst - cum și unde îl joci pe mobil
  • Slotul Mega Fortune Touch - cum și unde îl joci pe mobilSlotul video Spinata Grande - cum și unde îl joci pe mobil

Slotul online Spinata Grande e disponibil și pe varianta desktop însă pare creat special pentru dispozitivele mobile. Lansat în 2015, slotul are 5 role și 40 de linii de câștig, iar grafica și efectele sonore te vor face să-l îndrăgești din primul moment.

Slotul diferă de alte jocuri de tip păcănele prin faptul că pe tabla de joc apar 20 de simboluri (5x4) față de standardul de 15 (5x3), dar și prin simbolurile speciale numite "Colossal". Practic, pe role apar simboluri uriașe care ocupă 4 (2x2) sau 9 spații (3x3) și te pot ajuta să realizezi câștiguri spectaculoase.

Jocul are și o funcție bonus atractivă, declanșată în momentul în care pe ecran apare simbolul Colossal Bonus. Acest simbol acoperă în mod normal 9 căsuțe, pe cele 3 role din centru, însă poate apărea și parțial (3 sau 6 căsuțe). Simbolul reprezintă de fapt un slot uriaș și poți prinde fie direct câștiguri în bani (simbolurile bănuț), fie rotiri gratuite (simboluri Free Spins). Ai nevoie de 3 simbuluri "Free Spins" pentru a primi 5 rotiri gratuite și fiecare simbol apărut în plus îți oferă câte o rotire gratuită suplimentară.

În timpul rotirilor gratuite pe cele 3 role din centru poți prinde simboluri Colossal sau Colossal Wild (înlocuiesc orice simbol), deci șansele să câștigi sume mari sunt crescute.


JOACĂ ACUM SLOTUL SPINATA GRANDE PE TELEFONUL MOBIL

 

Slotul Gonzo's Quest - cum și unde îl joci pe mobil

Gonzo' Quest Touch (varianta pentru mobil) este un alt slot ideal pentru dispozitivele android sau iOs, cu o grafică de excepție.


Jocul are 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de câștig și prezintă o funcție mai rar întâlnită la alte jocuri de tip păcănele: câștiguri în avalanșă, cu multiplicatori. La ce ne referim mai exact? De fiecare dată când realizezi un câștig, simbolurile aflate pe o linie câștigătoare explodează și sunt înlocuite de alte "pietre", iar multiplicatorul crește. În jocurile normale, multiplicatorul poate ajunge până la X5, în timp ce în timpul jocului bonus - ROTIRI GRATUITE - multiplicatorul începe de la X3 și ajunge până la X15.

Rotirile gratuite sunt declanșate în care prinzi 3 simboluri scatter de la stânga la dreapta, pe o linie de câștig. Marele avantaj este că simbolul wild înlocuiește inclusiv simbolul scatter, așa că vei primi ajutor pentru declanșarea acestor rotiri gratuite. Din start, poți prinde 10 sau 20 de rotiri gratuite, iar funcția poate fi declanșată din nou în timpul rotirilor gratuite.

Astfel, câștigurile obținute în timpul rotirilor gratuite pot ajunge lejer la 100, 200 sau 300 de ori suma mizată.


JOACĂ AICI SLOTUL GONZO'S QUEST PE TELEFONUL MOBIL


Slotul Jack and the Beanstalk - cum și unde îl joci pe mobil

Inspirat din povestea clasică "Jack și vrejul de fasole", slotul mobil Jack and the Beanstalk este ideal pentru cei care vor să se distreze fără să fie legați de un computer.La prima vedere acest slot este unul "clasic", cu 5 role și 20 de linii de câștig, în care câștigurie nu sunt foarte mari. Totul se schimbă însă în momentul în care descoperi funcțiile speciale.

Apariția unui simbol wild pe tabla de joc îți garantează minim o rotire gratuită, iar orice câștig de pe o linie din care face parte și simbolul wild este multiplicat cu 3. În momentul în care apare, simbolul wild se mută de la dreapta la stânga de pe o rolă pe alta (câte o rolă la fiecare rotire) și vei avea jocuri gratuite până în momentul în care simbolul wild dispare de pe tablă. Partea bună e că în tot acest timp pot apărea și alte simboluri wild pe cele 5 role, ceea ce înseamnă că numărul rotirilor gratuite primte poate crește cu ușurință.

Practic, dacă prinzi un simbol wild pe ultima rolă, atunci ai garantate 5 re-rotiri gratuite, în timp ce simbolul se mută de la dreapta la stânga.

Spectacolul începe însă cu adevărat în momentul în care reușești să declanșezi funcția bonus a jocului: Rotirile Gratuite. Secventa e declanșată în care pe cele cinci role apar trei simboluri scatter (O comoară care conține boabe fermecate), moment în care primești 10 rotiri gratuite la miza avută în momentul declanșării jocului bonus.

10 rotiri gratuite nu par foarte multe, mai ales comparând cu alte jocuri, însă aceste 10 rotiri se vor transforma lejer în 20 sau chiar mai multe, în funcție de cât de norocos ești deoarece și în timpul rotirilor gratuite simbolurile Wild sunt "plimbătoare", de la dreapta la stânga, și vei primi "re-rotiri" până în momentul în care dispar.

Dar asta nu e tot! În timpul rotirilor gratuite mai ai acces la un nou simbol: cheița aurită. După fiecare cheiță aurită apărută pe ultima rolă îți cresc și șansele să ajungi la câștiguri cu adevărat mari. 3 cheițe aurite deblochează alte simboluri wild. Mai întâi punguțele cu galbeni, care apar stacked (lipite) câte două, apoi găsca cu ouă de aur, simboluri ce pot apărea stacked câte trei, iar ultimul nivel e reprezentat de Harpă (după alte 3 cheițe de aur), care se extinde pe toată rola, indiferent unde apare.

Dacă reușești să ajungi la ultimul nivel în timpul rotirilor gratuite, atunci ai asigurat un câștig spectaculos, de minim 200-300 de ori suma mizată.

La toate astea se adaugă o grafică excepțională și distracția e garantată.


JOACĂ ACUM SLOTUL JACK AND THE BEANSTALK PE MOBIL


Slotul Starburst - cum și unde îl joci pe mobil

Starburst este un slot video online cu 10 linii de câștig (5 role și 3 rânduri), în care câștigurile pot fi obținute în ambele direcții - de la stânga la dreapta și invers. Mizele la cazinourile online din România încep de la 0,05 lei pe linie sau 0,5 lei dacă mizezi standard, pe toate cele 10 linii (poți juca oricâte linii dorești) și ajung până la 50 de lei pe linie (un total de 500 de lei), fiind astfel un slot pentru orice buget.

La prima vedere, slotul Starburst atrage mai mult prin grafică decât prin funcții bonus spectaculoase, însă, chiar dacă e un joc simplu, vei descoperi că poate genera câștiguri spectaculoase.

Principalul avantaj al acestui joc este că oferă câștiguri în ambele direcții (de la stânga la dreapta și invers). Câștigul maxim este de 5000 de fise, dacă joci la nivelul 1 de mizare sau 50.000 de fise dacă joci la cel mai mare nivel (10).

Cu un payout foarte bun, de 96,1%, Starburst nu are simboluri scatter care să declanșeze rotiri gratuite, dar oferă un bonus interesant. Este vorba de simbolul "Starburst Wild". Simbolul wild poate apărea pe oricare din rolele 2, 3 și 4 și în momentul în care îl prinzi acesta se extinde pe întreaga rolă și îți acordă o rotire gratuită. Numărul maxim de rotiri gratuite e de 3, ceea ce înseamnă că toate cele trei role din centru (2, 3 și 4) vor conține numai simboluri wild și ai garantat un câștig spectaculos, format din minim 4 simbloluri identice de la stânga la dreapta și invers.

Totuși, cel mai des vei prinde maxim două simboluri "Starburst Wild", dar dacă reușești să le "lipești" de simbolurile BAR sau "7", câștigurile vor fi cel puțin interesante.


JOACĂ AICI SLOTUL STARBURST PE TELEFONUL MOBIL

 

Slotul Mega Fortune Touch - cum și unde îl joci pe mobil

Slotul Mega Fortune Touch (versiunea de mobil) este ideal pentru cei care iubesc să joace la păcănele cu șansa de a lovi un jackpot masiv, fiind recunoscut pentru sumele uriașe oferite câtorva jucători norocoși de-a lungul timpului.

Jocul are are 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de miză fixe, iar mizele variază între 1,25 lei și 200 de lei, fiind perfect atât pentru jucătorii cu un bankroll mai mic, cât și pentru cei care preferă să joace pe sume mari.

Slotul Mega Fortune funcționează excelent pe mobil și are un payout de 96,6%. Atenție însă, deoarece în acest procent este inclus și marele Jackpot, deci procentul real este mai mic.Jocul are două funcții bonus: Rotirile Gratuite (free spins), ce pot fi declanșate la apariția a trei sau mai multe simboluri scatter. Premiile din timpul rotirilor gratuie pot fi multiplicate de până la 5 ori și, în plus, poți câștiga rotiri gratuite suplimentare, de fiecare dată când mai prinzi cel puțin două simboluri scatter (în timpul jocului bonus).

A doua funcție specială este chiar jocul BONUS, pe care îl accesezi în momentul în care prinzi cel puțin 3 simboluri bonus consecutive pe o linie de câștig, de la stânga la dreapta. În acest joc vei obține premii în bani și poți ajunge până la marele Jackpot, în valoare în general de câteva milioane de lei.

JOACĂ SLOTUL MEGA FORTUNE PE TELEFONUL MOBIL ÎNTR-UN CASINO LICENȚIAT ÎN ROMÂNIA

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!