1. Home »
  2. Sloturi »
  3. Când trebuie să spui STOP. Semnale de alarmă atunci când joci la păcănele

Când trebuie să spui STOP. Semnale de alarmă atunci când joci la păcănele

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 10:42:00

image Când trebuie să spui STOP. Semnale de alarmă atunci când joci la păcănele

Învață cum să-ți limitezi pierderile când joci păcănele online identificând momentele în care trebuie să te oprești. Ține minte aceste reguli când te vei juca sloturi online și poți fi sigur că vei reuși să te bucuri de eventualele câștiguri și că bugetul tău nu va avea de suferit foarte mult în seriile pierzătoare.

Încearcă acum cele mai noi păcănele online cu un bonus atractiv de bun venit!

cleopatra.jpg

Sloturile online pot reprezenta un mod extrem de plăcut de a ne petrece timpul liber și, din când în când, ne pot aduce și câștiguri binevenite care fac ca distracția să fie și mai mare. Ce se întâmplă însă când lucrurile nu merg cum ne-am dori și suntem pe minus într-o sesiune de joc? Spre deosebire de blackjack sau poker, în cazul sloturilor online nu poți influența în vreun fel "rezultatul" final și e important să dai dovadă de autocontrol pentru a te asigura că nu lași acest hobby să se transforme într-o problemă.

Ca regulă de bază, e ideal să te oprești din jucat în momentul în care realizezi că jocul s-a transformat dintr-o metodă de relaxare într-o corvoadă, iar în cele din urmă vom detalia mai multe situații care ar trebui să reprezinte un semnal de alarmă și în care ar fi bine să te oprești din jucat.


Cheltuiești mai mult decât ar trebui și sesiunea se prelungește

Pare la mintea cocoșului că limita ar trebui să fie dată de bugetul prestabilit pentru o activitate anume, însă ai fi surprins să afli de câte ori ignoră jucătorii de păcănele online această regulă. Se poate întâmpla ca după epuizarea banilor din cont să fii tentat să faci o altă depunere pentru a continua să joci. Nu face însă greșeala să depui bani de care ai avea nevoie pentru altceva deoarece vei deschide un cerc vicios în care foarte probabil vei pierde și mai mult.  

În plus, un nou depozit va însemna evident și mai mult timp petrecut la "masa de joc", ceea ce se traduce prin oboseală, iar dacă o activitate devine obositoare e evident că nu mai putem vorbi de relaxare. Nimic nu poate fi mai dăunător decât o sesiune interminabilă, în care pierderile se adună cu fiecare rotire în plus. Este deci logic să spui stop și să reiei această activitate într-un moment în care chiar te poți bucura de ea.

Dacă te găsești în situația în care cheltuiești mai mult decât ți-ai dori, profită de funcțiile oferite de majoritatea cazinorilor licențiate din România, prin care îți poți fixa limite de depunere sau de pierdere zilnice, săptămânare, lunare sau anuale.

thunderstruck-2.jpg


Alergi după banii pierduți la păcănele!

O gândire la fel de dăunătoare care se "instalează" în mintea jucătorilor e aceea de a recupera banii jucați într-o sesiune pierzătoare sau de a ajunge din nou la un anumit câștig. O pățesc adesea jucătorii care câștigă la un moment dat sume importante și știu că aparatul respectiv poate plăti suficient încât să-și acopere pierderile, numai că e mult mai probabil ca bugetul său să fie diminuat și mai mult sau chiar să se evapore.

În astfel de situații tendința jucătorului e să crească și miza, sperând că vor prinde o specială, însă nimeni nu îi poate garanda vreun câștig. Iar de aici până la cazul prezentat mai sus - să cheltuiască mai mult decât își permit cu adevărat - e un singur pas.

Ideal e să limitezi pierderile în aceste cazuri, nu să încerci să recuperezi imediat tot ce ai pierdut. Îți poți încerca norocul în altă zi, în care cu siguranță vei gândi mai limpede.

hot-safari.jpg


Nu mai ești rațional și simți că "trebuie" să câștigi

O altă situație de care trebuie să te ferești și în care îți recomandăm să te oprești din jucat e aceea în care emoțiile negative înlocuiesc rațiunea. Aceste situații sunt generate în special de serii pierzătoare lungi, care te vor împinge inevitabil la decizii greșite (sesiuni interminabile, mize crescute, etc). Iar de distracție nici nu mai poate fi vorba.

Dacă devii frustrat și nervos în timp ce te joci sloturi online, oprește-te. Nu are niciun sens să-ți cheltuiești banii doar pentru a-ți alimenta aceste stări. Deja nu mai contează dacă câștigi sau pierzi.

La fel de păgubos poate fi să joci gândindu-te că "trebuie" să câștigi, motiv pentru care vei încerca să joc până când vei "lovi" acel bonus, vei prinde acel jackpot sau vei mai declanșa încă o dată rotirile gratuite. Ai ajuns foarte probabil să gândești așa după o serie pierzătoare lungă, iar experiența îți spune că acea "specială" nu e foarte departe.

Fii sigur că și în acest caz ai fost părăsit de rațiune. În cazul sloturilor, fiecare rotire e determinată total aleatoriu și ai aceleași șanse să prinzi un bonus în două rotiri consecutive sau deloc timp de sute sau mii de rotiri. Deci o astfel de gândire e greșită și foarte probabil dăunătoare deoarece cu cât petreci mai mult timp jucând un slot anume, cu atât cresc și șansele ca banii tăi să ajungă în contul cazinoului.

Cel mai eficient e să-ți fixezi limite de câștig sau pierdere și de timp și să te bucuri pe cât posibil de sesiunile câștigătoare.

În rubrica Casino Online a site-ului vei găsi detalii despre cele mai cunoscute și jucate sloturi online.

Încearcă acum cele mai noi păcănele online cu un bonus atractiv de bun venit!

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX