Age of the Gods - Află povestea zeilor virtuali de la Playtech

520 0

În portofoliile operatorilor licențiați din România există mai multe serii de păcănele de succes, fiecare având o tematică aparte, care se poate observa în grafica și efectele speciale ale fiecărui slot. Dacă ești pasionat de mitologie, mai ales de cea a Greciei Antice, și cauți jocuri cu un gameplay palpitant, efecte speciale și premii divine, seria Age of the Gods de la Playtech este o alegere ideală!

Deschide cont și joacă la unul din cazinourile recomandate cu un super pachet de bun venit!


Prezentarea generală și caracteristicile seriei Age of the Gods

Age of the Gods (AOTG) este una dintre cele mai cunoscute și complexe serii din mediul online, fiind recunoscută pentru grafică și tematică, dar și pentru premiile și functile pe care le are. Primul slot a fost lansat în 2017, iar de atunci seria a fost completată cu alte peste 20 de titluri care sunt caracterizate de prezența a cel puțin un Jackpot: 

Portofoliul providerului de software Playtech este vast și chiar dacă toate versiunile de Age of the Gods sunt inspirate din cultura și mitologia Greciei Antice, sloturile nu seamănă prea mult între ele, chiar dacă au și elemente comune. Pe lista asemănărilor se află:

  • Grafica foarte bună, adaptată pentru desktop și dispozitive mobile.
  • Stilul design-ului în care sunt realizate simbolurile, matrix-urile, fundalurile și detaliile.
  • Amploarea efectelor speciale care marchează câștigurile, începerea și desfășurarea funcțiilor.

În afară de aceste caracteristici comune, toate mai au în comun:

  • Prezența a cel puțin un Jackpot, fie progresiv, fie fix.
  • Simboluri speciale, cu rol de Wild (stacked / standard), Scatter.
  • Funcții care oferă Rotiri Gratuite, ReSpins-uri, Multiplicatori, etc.

 

Unde poți testa în România seria Age of the Gods

Playtech este un provider de software care are licențe în mai multe țări din întreaga lume, inclusiv în România. El colaborează doar cu operatori licențiați, precum:

Înainte să îți deschizi cont la unul dintre aceste cazinouri, interesează-te care este bonusul de bun venit pe care-l oferă fiecare, ce metode de plată îți pune la dispoziție, care este oferta de promoții și ce alte jocuri are în portofoliul virtual. De asemenea, dacă este un aspect care te interesează, vezi dacă operatorul are disponibilă și o aplicație pentru telefon sau tabletă, pentru a te distra la Age of the Gods de oriunde te afli.


De ce să încerci online seria Age of the Gods 

Orice păcănea a seriei AOTG este un joc de referință, mai ales pentru gamblerii pasionați de Grecia Antică. Fiecare are numeroase bonusuri, funcții și surprize care îți vor crește șansele de câștig, dar și efecte vizuale și audio care vor completa experiența. În funcție de subiect, personaje, RTP și funcții, alege “episodul” pe care-l consideri cel mai atractiv. Zeii virtuali de la Playtech te așteaptă în online și te vor ajuta să obții câștigurile mult dorite, dacă vei crede suficient de mult în tine.
Joacă responsabil indiferent de operatorul licențiat la care alegi să te distrezi și ai grijă la investițiile pe care le faci. Perseverența te va ajuta să-ți crești șansele de câștig mai mult decât aventurarea financiară cu sume foarte mari.

Deschide cont și joacă la unul din cazinourile recomandate cu un super pachet de bun venit!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi