5 sloturi video inspirate din filme sau seriale!

803 0

Mulți jucători de păcănele aleg sloturile pe care să le joace în funcție de tematică, și nu de puține ori atenția li se îndreaptă către jocurile inspirate din filmele sau serialele preferate. Simbolurile cu personajele îndrăgite, coloana sonoră care te-a fascinat în film sau pur și simplu ideea de a te îmbogăți cu o linie de Batman pot fi argumente suficiente pentru o astfel de alegere. De aceea vreau să îți prezint 5 astfel de sloturi care pot fi găsite în 2019 la cazinourile online licențiate.

Joacă acum sloturi video inspirate din filme și seriale faimoase!

  • The Mask of Zorro – este un slot Playtech disponibil la Betano.ro în secțiunea Cazinou. Acesta a fost inspirat din filmul cu același nume lansat în 1998 și care l-a avut personaj principal pe Antonio Banderas. Jocul are 4 linii și 5 coloane, și nu lipsesc popularele funcții Scatter sau Wild, dar nici jocurile bonus. 

  • Jumanji – Filmul a fost lansat în 2017 și îl are în rol principal pe Dwayne Johnson. Deși nu putem spune că a impresionat la capitolul încasări sau că are vreo notă prea extraordinară pe IMDB, filmul a fost în ultimul an unul din cele mai populare de pe HBO, motiv pentru care este și redifuzat în mod obsesiv. Nu a trecut prea mult timp până să apară și slotul video Jumanji, care poate fi găsit tot la Betano.ro, dar de data aceasta în secțiunea Vegas.
  • Justice League – este un slot video disponibil la Efortuna.ro în secțiunea Cazinou. Cu o coloană sonoră destul de ”apăsată”, jocul ne aduce în prim plan cele mai îndrăgite personaje ale universului DC: Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman și Cyborg. Slotul Justice League pune la bătaie și un jackpot de peste 1 milion de euro, dar și câteva jackpoturi mai mici ce pot fi câștigate în orice moment! Alte jocuri similare ce pot fi găsite în oferta Fortuna sunt Superman, Superman II, Batman & Catwomen Cash, Man of Steel sau The Dark Knight, iar  lista poate continua.

  • Pink Panther – este un film cu o istorie bogată în spate, și de pe urma căruia inevitabil s-a făcut și un slot video ce poate fi găsit la cel mai nou cazino online licențiat – Betfair.ro. Dacă deschizi un cont acum, poți încasa și un pachet de bun venit de până la 1,000RON!

  • Narcos – Dacă ești un fan al serialelor cu droguri, e imposibil să nu fi auzit de Narcos. Intră în lumea lui Pablo Escobar și pune mâna pe comoara acestuia! Te așteaptă simboluri Wild și Walking Wild care înlocuiesc orice alt simbol pentru a da cel mai mare câștig, funcția Drive-By care transformă anumite simboluri obișnuite în wild-uri, funcția Locked Up cu care poți câștiga în orice moment de 1-10 ori valoarea mizei, dar și multe altele. Acest slot video este creat de NetEnt și poate fi găsit la Unibet.ro.