5 sloturi de Crăciun de încercat la Vlad Cazino! Prinde acum bonusul special

846 0

Sezonul cadourilor a sosit, iar jocurile tematice sunt la putere în cazinourile online. Vă propunem 5 sloturi speciale pentru Crăciun, pe care le puteți juca în Vlad Cazino în luna decembrie.

Joacă acum Sloturile speciale de Crăciun pe Vlad Cazino și primești cadou un bonus de bun venit uriaș

 

1. Secrets of Christmas - joacă acum

Secrets of Christmas este un slot cu 5 role și 25 de linii de câștig realizat de NetEnt, în care poți prinde rotiri grauite cu bonusuri speciale.

Moș Crăciun e simbolul Wild în acest joc și înlocuiește orice simbol, cu excepția Scatter-ului. Wild-ul poate apărea pe oricare din cele 5 role în jocul de bază, dar și în timpul rotirilor gratuite.

Trei simboluri Scatter declanșează funcția bonus a jocului: rotirile gratuite. Primești 10 rotiri gratuite de fiecare dată când prinzi trei, patru sau cinci simboluri Scatter, iar în plus ai acces la un joc de tip pick-and-win, care îți poate aduce bonusuri suplimentare în timpul rotirilor gratuite. Ai ales din trei camere cu cadouri și numărul alegerilor e egal cu cel al simbolurilor scatter prinse (3, 4 sau 5). Poți "găsi" simboluri multiplier (x1 sau x2), rotiri gratuite suplimentare (2, 3, 4, 5 sau 10), Role wild (rola 2 și/sau rola 4) și simboluri wild suplimentare (lumânarea și/sau clopoțelul)


2. Jingle Spin joacă acum

Tot NetEnt a realizat și slotul Jingle Spin, un joc diferit din multe puncte de vedere față de sloturile clasice.

Slotul are 5 role și 20 de linii de câștig, însă modul în care declanșezi funcțiile speciale diferă. La fiecare rotire, Moș Crăciun învârte o roată a norocului pe care se află globulețe cu bonusuri (câștiguri în bani, rotiri gratuite, simboluri wild expansibile și premii surpriză).

Dacă roata se oprește în dreptul unui glob, atunci acesta e mutat automat deasupra rolelor slotului, pe rola 5, iar la fiecare rotire se mută cu o poziție la dreapta. În momentul în care pe rola alfată sub un glob-bonus aterizează un simbol Wild, atunci bonusul se activează.

Poți câștiga astfel 50, 100, 200, 500, 1000 sau 2500 de fise (premiu direct în bani), rotiri gratuite (7, 10, 12, 15, 20, 25, 30 sau 50), un simbol wild expansibil (se generează automat simboluri wild pe toate pozițiile adiacente - sus, jos, stânga, dreapta și pe diagonale) sau un premiu surpriză (poate fi oricare dintre bonusurile menționate).

În timpul rotirilor gratuite, șansele să prinzi noi bonusuri cresc considerabil și vei avea parte de câștiguri medii spre mari.


3. Slotul Merry Xmas joacă acum

Un alt slot video care are ca temă Crăciunul vine de la Play’n GO și se numește Merry Xmas. Acesta este un joc pe 15 liniii unde miza minimă pe linie este de doar 0.05RON, cu posibilitatea de a juca pe câte linii vrei (chiar și una). Deci îl putem considera un joc potrivit pentru cei cu un buget redus. Câștigurile pot fi însă consistente – până de 150 de ori valoarea pariului, plus posibilitatea unor premii speciale în jocul bonus.

4. Christmas Joker (Xmas Joker) joacă acum

E un slot cu 3 role și 5 linii de câștig realizat de Play'N Go ce are ca tematică sărbătoarea Crăciunului.

Jocul nu are simboluri Wild, însă Jokerul este simbol Scatter, iar de fiecare dată când prinzi trei simboluri Scatter primești 10 rotiri gratuite (Free Spins). Dacă în timpul rotirilor gratuite prinzi 3 cadouri de Crăciun, atunci primești automat încă 10 rotiri gratuite și poți redeclanșa această funcție până ajungi la 50 de rotiri gratuite.

În plus, de fiecare dată când prinzi două sau trei Cadouri de Crăciun, primești și un premiu în bani care variază între 1 și de 100 de ori miza, deci câștigurile pot ajunge extrem de sus.

5. Flowers - Christmas Edition joacă acum

Flowers Christmas Edition este un slot video realizat de NetEnt care are la bază un joc clasic, decorat însă special pentru sezonul cadourilor.

Jocul are 5 role și 30 de linii de câștig, iar funcția specială e reprezentată de rotirile gratuite. Simbolurile Free Spin pot fi simple sau dublate (două pe aceeași rolă), iar pentru a declanșa rotirile gratuite ai nevoie de minim 4 simboluri scatter. În funcție de câte simboluri prinzi, primești între 10 și 30 de rotiri gratuite, dar și un multiplicator al premiilor de X2, X3 sau X10.

Te-ar mai putea interesa și:

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi