1. Home »
  2. Sloturi »
  3. Câștiguri mari dintr-o singură rotire la păcănele online! 4 sloturi spectaculoase cu premii pe măsură

Câștiguri mari dintr-o singură rotire la păcănele online! 4 sloturi spectaculoase cu premii pe măsură

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 10:42:00

image Câștiguri mari dintr-o singură rotire la păcănele online! 4 sloturi spectaculoase cu premii pe măsură

Află care sunt cele mai bune sloturi pentru câștiguri mari la o singură rotire și cum îți poți crește șansele să câștigi când joci "păcănele".

JOACĂ ACUM CELE MAI SPECTACULOASE SLOTURI ONLINE CU UN BONUS CONSISTENT

Cazinourile online licențiate în România ne pun la dispoziție zeci și sute de video sloturi din care putem alege, cu particularități și funcții bonus diferite. În acest articol vei găsit patru propuneri extrem de interesante în cazul în care intri în categoria jucătorilor care vânează câștiguri consistente cu mize relativ mici, chiar și cu riscul mai multor sesiuni pierzătoare.

Vorbim despre sloturi cu o volatilitate relativ mare în care poți prinde serii mai lungi pierzătoare, dar la fel de bine poți genera câștiguri mari dintr-o singură rotire norocoasă.

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL
1. Sfaturi pentru orice jucător de păcănele
2. Gonzo's Quest - multiplicatori la fiecare combinație câștigătoare
3. Big Bad Wolf - simboluri wild fără număr
4. Pyramid Quest For Immortality - o combinație câștigătoare e doar începutul 

1. Sfaturi pentru orice jucător de păcănele

Marele atu al video sloturilor e reprezentat de faptul că sunt extrem de ușor de jucat, nu au reguli extrem de complexe și nu pun jucătorii in situații de a lua decizii dificile. Practic, dacă ai bani în cont tot ce trebuie să faci în cele mai multe cazuri este să apeși butonul spin (rotire) și ai șanse să câștigi. Asta nu înseamnă însă că nu trebuie să fii atent la particularitățile fiecărui slot în parte sau să joci fără să ai măcar o strategie atunci când începi să joci. Aceasta e o greșeală făcută de mulți începători, care ajung să își consume fondurile mai repede decât s-ar aștepta.

Un aspect foarte important când alegi un slot video e reprezentat de payout-ul jocului respectiv. Știm că atunci când vorbim despre jocuri de casino precum Ruleta, Blackjack sau Baccarat casa are un anumit avantaj, iar acest aspect e valabil și pentru sloturi. De exemplu, la Blackjack avantajul casei este de 1%, ceea ce înseamnă că payout-ul sau câștigul estimat al jucătorului e de 99%, deci, pe termen lung, dacă mizezi 100 de lei te poți aștepta să închei sesiunea cu 99 de lei (evident, procentele sunt calculate pentru sute și mii de mâni jucate).

În cazul sloturilor, payout-ul variază destul de mult și e important să știi la ce te poți aștepta când alegi un joc anume. În plus, indiferent de playout-ul afișat de slotul ales, ia în calcul și dacă jocul respectiv oferă unul sau mai multe jackpoturi progresive deoarece sumele adăugate jackpotului la fiecare rotire sunt de asemenea calculate în câștigul jucătorului. Deci dacă un slot are un payout declarat de 90%, dar o sumă fixă merge în fondul de jackpot la fiecare rotire, atunci payout-ul real este mult mai mic, deoarece suma din jackpot va fi câștigată de un singur jucător la un moment dat. Asta nu înseamnă că trebuie să eviți în totalitate jocurile care oferă un Jackpot progresiv. Chiar dacă șansele ca marele premiu să-ți revină chiar ție, vorbim despre sume uriașe și e visul oricărui jucător să câștige la un moment dat un asemenea premiu.Când joci sloturi online mai trebuie să te intereseze și volatilitatea sau variația jocului respectiv. Dacă payout-ul este afișat de toți producătorii, în cazul variației (volatilitate) lucrurile se complică ușor. Prin acest termen înțelegem atât frecvența cu care jocul acordă câștiguri, cât și valoarea acestor premii. Un joc cu variație mică va acorda câștiguri mult mai des, însă acestea vor fi destul de mici, în timp ce unul cu variație mare te poate ține în "așteptare" mult mai multe rotiri, dar să compenseze cu un câștig notabil la un moment dat.

Astfel, dacă ai un buget relativ mic și ești interesat să-l păstrezi cât mai mult timp vei alege un slot cu variație mică, chiar dacă vei prinde mult mai rar un câștig cu adevărat notabil. Dacă preferi însă să "cauți" un câștig mare, cu riscul de a ieși în pierdere în mai multe sesiuni, alege un slot cu variație mare.

Aceste informații nu sunt afișate și va trebui în general să le descoperi singur. Un indiciu important e oferit de diferența dintre premiile pentru simboluri mai puțin importante și premiile maxime. În cazul în care cele mai mici premii nu acoperă nici miza pentru fiecare rotire, iar cele mai mari premii îți returnează de sute sau mii de ori miza inițială, atunci vorbim foarte probabil de un slot cu variație mare, în care poți avea multe sesiuni pierzătoare, dar în care un singur câștig important te poate aduce pe plus.

Nici în acest caz nu există o variantă neapărat recomandată. Dacă preferi să joci cât mai mult, fără să fii nevoit să faci noi depuneri, atunci în mod evident vei alege un joc cu variație mică, în care câștigurile vor veni mult mai des, chiar dacă vor fi mai mic. Dacă în schimb preferi să ai sesiuni scurte, cu șansa de a câștiga sume importante, atunci alege un slot cu variație mare.

Dincolo de specificațiile fiecărui video slot în parte, e bine să intri în joc cu un plan bine stabilit: să știi cât ești dispus să joci, cât ți-ai dori să câștigi și cât timp aloci acestei activități. În caz contrar, lipsa unui set de reguli minime te va împinge aproape de fiecare dată către o sesiune pierzătoare. Se întâmplă adesea să ajungem la un nivel al câștigurilor mai mult decât acceptabil, dar să continuăm să jucăm și astfel să ajungem să pierdem și suma depusă înițial. Deci învață să te oprești atunci când îți atingi obiectivul inițial și nu întinde prea mult durata sesiunilor de joc.

 

2. Gonzo's Quest - multiplicatori la fiecare combinație câștigătoare


Poți juca Gonzo's Quest AICI, cu un bonus de bun venit


Care sunt însă recomandările noastre pentru jucătorii ce vânează premii consistente? Primul joc din listă e unul dintre cele mai populare titlul  NetEnt, Gonzo's Quest.

Deși a fost lansat în 2010, Gonzo's Quest rămâne în topul preferințelor jucătorilor de păcănele de pretutindeni grație funcțiilor sale speciale.

În Gonzo's Quest, fiecare rotire îți poate aduce câștiguri extrem de mari datorită unei funcții întâlnită mai rar la alte jocuri. O linie câștigătoare în acest slot generează o "avalanșa", iar după fiecare câștig premiile sunt multiplicate. Practic, de fiecare dată când prinzi minim 3 simboluri identice pe o linie câștigătoare va începe o "avalanșă", adică simbolurile din combinația câștigătoare explodează și dispar, locurile rămase libere fiind completate cu alte simboluri în urma avalanșei. Iar această funcție continuă până în momentul în care jucătorul nu mai prinde vreo linie câștigătoare.


Primul câștig nu e multiplicat, însă ulterior fiecare câștig din aceeași rotire e multiplicat cu X2 (la a doua combinație câștigătoare), X3 (a treia combinație câștigătoare) și X5 (a patra combinație câștigătoare și toate combinațiile câștigătoare ulterioare). Cel mai puternic simbol din joc (masca albastră) oferă câștiguri de 2500 de fise (pentru 5 simboluri identice pe o linie de câștig), deci poți câștiga peste 12500 de fise la o singură rotire.

Iar distracția nu se termină aici. Dacă prinzi trei simboluri scatter vei declanșa rotirile gratuite, unde factorii de multiplicare cresc la x3, x6,x9 și x15. Deci dacă ai o miză de 2 lei, la cel mai înalt nivel vei obține premii aferente unei mize de 30 de lei, ceea ce îți poate genera câștiguri substanțiale.


3. Big Bad Wolf - simboluri wild fără număr


Joacă slotul
Big Bad Wolf AICI, cu un bonus de bun venit


Big Bad Wolf este un alt slot spectaculos în care nu ai nevoie să declanșezi funcția specială (Free Spins în acest caz) pentru a obține câștiguri fabuloase.

Realizat de Quickspin, jocul e bazat pe povestea celor trei purceluși pe care lupul cel mare și rău încearcă să-i prindă.

În acest caz însă, lupul nu e neapărat personajul negativ, în condițiile în care simbolul lup reprezintă de fapt scatter-ul care declanșează rotirile gratuite.

Ca și în cazul primului exemplu, acest joc e inovativ și oferă câștiguri succesive, după fiecare combinație reușită. Simbolurile câștigătoare dispar de pe tabla de joc si sunt înlocuite cu alte simboluri ce te pot ajuta să realizezi alte combinații câștigătoare.

În plus, în acest caz, cele trei simboluri cu purceluși (Roz, Albastru și Verde) te pot ajuta să realizezi câștiguri amețitoare la o singură rotire. Cum? După primele două combinații câștigătoare (trei sau mai multe simboluri identice pe o linie de câștig) purcelușul roz devine simbol WILD și înlocuiește orice simbol. Dacă realizezi alte două combinații câștigătoare, atunci și purcelușul albastru devine WILD, iar povestea se repetă pentru purcelușul verde, după alte două combinații câștigătoare.

Aceleași reguli sunt menținute și în cazul rotirilor gratuite, unde ai însă avantaje suplimentare. În joc intră si simbolul Lună, ce poate apărea doar pe ultima rolă. Dacă prinzi suficiente simboluri de acest tip, atunci vei primi rotiri gratuite suplimentare, iar la ultimul nivel toate premiile vor fi multiplicate x2.


4. Pyramid Quest For Immortality - o combinație câștigătoare e doar începutul


Joacă slotul Pyramid: Quest For Immortality AICI, cu un bonus de bun venit


Pyramid: Quest For Immortality este un slot realizat de NetEnt care nu oferă jocuri bonus sau rotiri gratuite (FREE SPINS), însă compensează din plin pentru absența acestor funcții. Și în acest caz poți atinge câștiguri amețitoare la o singură rotire, indiferent de miză.

Slotul prezintă 5 "role" inegale, dispuse sub forma unei piramide (cu câte 3, 4, 5, 4, respectiv 3 simboluri) și oferă câștiguri de fiecare dată când prinzi simboluri identice, în orice poziție, pe trei sau mai multe role adiacente, de la stânga la dreapta.Marele plus al acestui slot e reprezentat de faptul că premiile pot fi multiplicate de până la 10 ori (multiplicatorul va crește cu 1 după fiecare trei câștiguri succesive într-o rotire) și vei primi ajutor din partea simbolurilor WILD. De fiecare dată când un simbol aflat la ultimul nivel pe rolele 2,3 și 4 va face parte dintr-o combinație câștigătoare, acesta va genera un simbol wild pentru următoarea "avalanșă". Vei primi deci suficient ajutor pentru a genera câștiguri succesive.

E totuși destul de greu să ajungi la cei mai mari multiplicatori (pentru x7, x8, x9 sau x10 ai avea nevoie de 21, 24, 27, respectiv 30 de câștiguri consecutive), însă se va întâmpla destul de des să ajung la nivelul x3 sau x4, ceea ce îți va garanta oricum câștiguri frumoase.
JOACĂ ACUM SLOTURILE FAVORITE CU CEL MAI MARE BONUS DE BUN VENIT

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Alin Buzărin
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
2
Grigore Cartianu
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX