1. Home »
  2. Sloturi »
  3. 3 sloturi cu tematică de iarnă de încercat în luna ianuarie 2024

3 sloturi cu tematică de iarnă de încercat în luna ianuarie 2024

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-23 10:41:00

image 3 sloturi cu tematică de iarnă de încercat în luna ianuarie 2024

Dacă îți place să “asortezi” jocurile de cazinou sezonului atunci iată trei propuneri de sloturi cu tematică de iarnă pe care le poți juca în ianuarie 2024. Zapada ne-a ocolit deocamdată în această iarnă, însă recomandările noastre au parte de ea din abundență și, cu putin noroc, îți pot rotunji și veniturile.

JOACĂ ACUM SLOTURI CU TEMATICĂ DE IARNĂ LA VLAD CAZINO, CU UN BONUS SPECTACULOS

 

1. Slotul Winterberries de la Vlad Cazino

Slotul Winterberries e realizat de Yggdrasil Gaming și poate fi jucat legal în România la Vlad Cazino. Jocul e structurat pe 5 role și 25 de linii de câștig, având 7 simboluri (fructe de pădure) care aduc câștiguri de fiecare dată când prinzi minim trei consecutive pe o linie de câștig.

Jocul nu beneficiază de un simbol WILD și nici de un Scatter care să ofere rotiri gratuite, dar are o funcție care cu siguranță va fi pe placul jucătorilor. De fiecare dată când prinzi măcar trei simboluri consecutive de la stânga la dreapta, pe o linie activă de câștig, vei primi re-rotiri gratuite pentru a adauga simboluri identice pe rolele slotului.

Vei primi re-rotiri atâta timp cât pe role va mai ateriza măcar un simbol identic. În plus, de fiecare dată când completezi câte o coloană (trei simboluri identice), de la stânga la dreapta, beneficiezi și de un multiplicator, care poate ajunge până la x5 atunci când completezi toate coloanele.

JOACĂ ACUM SLOTUL WINTERBERRIES LA VLAD CAZINO

2. Slotul Wild North de la Vlad Cazino

Slotul Wild North este realizat de Play’n Go și ne plasează într-un peisaj de basm din pădurile sălbatice ale Scandivaniei.  Cu o grafică spectaculoasă, jocul dispune de funcții bonus extreme de complexe, care pot aduce și câștiguri mari.

Jocul are 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de câștig, impresionând in special prin frecvența extrem de crescută cu care e activată secvența bonus. Evident, câștigurile în timpul jocurilor bonus sunt mai mici decât la alte sloturi  în care rotirile gratuite sau funcțile speciale sunt acordate mai rar, însă jocul se poate dovedi extrem de profitabil.

Slotul Wild North are 12 simboluri, două dintre acestea fiind Wild-ul (simbolul Râs) și Scatter-ul.

Funcția bonus e activată în momentul în care apar trei simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5, iar ulterior există 7 opțiuni diferite dintre care una va fi selectată în mod aleatoriu. Opțiunile sunt Wolf Pack, Eyes of the Owl, Wild Lynx,  Running Reindeer, The Great Wilderness, Savage Bear și Wild North Explorer, ultima reprezentând un tablou în care poți debloca atât câștiguri instant, cât și celelalte jocuri bonus.

Câștigul maxim în acest joc este de 125.000 de fise la o singură rotire.

JOACĂ ACUM SLOTUL WILD NORTH LA VLAD CAZINO

3. Slotul Santa vs Rudolf de la Vlad Cazino

Slotul Santa vs Rudolf e realizat de NetEnt și poate fi jucat legal în România la Vlad Cazino. Jocul are 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de câștig și prezintă mai multe funcții bonus atractive.

În plus, jocul dispune de o funcție mai rar întâlnită și care te va ajuta să generezi mai des câștiguri, chiar dacă acestea nu vor fi neapărat mari: acordă câștiguri "both ways", adică în ambele direcții (de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga), de fiecare dată când prinzi minim trei simboluri identice consecutive pe una din cele 20 de linii de câștig.

Simbolul Wild este prezent în acest joc, iar în timpul rotirilor obisnuite poate apărea doar pe rolele 1 și 5. În schimb, în timpul rotirilor gratuite poți prinde simboluri Wild pe toate cele cinci role ale jocului.

Simbolul Rudolf Wild apare pe rola 1 a jocului și se mișcă de la stânga la dreapta, la fiecare re-rotire. Santa Wild apare doar pe Rola 5 a jocului si se mișcă de la dreapta la stanga, cu cate o pozitie, la fiecare re-rotire. Astfel prezenta unui simbol Wild pe role iti garanteaza minim 5 rotiri in care ai cel putin un wild pe rolele slotului Santa vs Rudolf.

  • Rotirile gratuite sunt declanșate în momentul în care  un Santa Wild se "ciocneste" de un Rudolf Wild, iar cele doua simboluri se unifica. În acel moment primesti 10 rotiri gratuite și, cel putin teoretic, poti strange maxim 30 de rotiri gratuite, asta daca pe toate cele 3 randuri ale slotului se produce o "ciocnire" între Wildurile Santa și Rudolf.

În timpul rotirilor gratuite poti reactiva functia și vei reuși să o faci destul de des, luand in considerare faptul ca Wild-urile vor apărea cu o frecventa mai mare și pe toate cele 5 role. Primești astfel încă 4 rotiri gratuite de fiecare dată când se unifica doua simboluri wild.

În plus, în timpul rotirilor gratuite ai acces la două funcții bonus: Rudolf Spins și Santa's Gifts.

Concret, activezi un joc bonus dacă în timpul rotirilor gratuite "strângi" minim opt simboluri wild. Wildurile Santa activează funcția bonus Santa's Gifts, care e în fapt un joc pe sistemul Pick and Win, unde poți obține fie câștiguri direct în fise, fie multiplicatori care înmultesc la final suma obținută. Jocul se încheie când jucătorul "descoperă" căciula lui Moș Crăciun.

Jocul bonus Rudolf Spins e si mai interesant: primesti 3 rotiri gratuie în timpul cărora primești câte cinci simboluri Wild Ren, care înlocuiesc orice simbol. Astfel, câștigurile vor fi cu adevărat mari în timpul acestor rotiri gratuite, mai ales că poți genera câștiguri "both ways", atât de la stânga la dreapta, cât și invers.

JOACĂ ACUM SLOTUL SANTA vs RUDOLF LA VLAD CAZINO

Află totul despre alte sloturi extrem de populare printre jucătorii din România și nu numai:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX