1. Home »
  2. Strategii Ruleta »
  3. Strategiiile D’Alembert si Montante la jocul de ruleta

Strategiiile D’Alembert si Montante la jocul de ruleta

admin-pariurix
admin-pariurix

2023-01-23 11:56:00

image Strategiiile D’Alembert si Montante la jocul de ruleta

roulette3.jpg

Creste-ti sansele de castig la ruletă utilizand strategiile D’Alembert si Montante! Exista o multime de strategii pentru jocul de ruleta in prezent, toate avand la baza explicatii si formule matematice, deci din punct de vedere teoretic toate ar trebui sa functioneze perfect in cadrul jocului. Dar pentru a face acest lucru trebuie sa va asumati si faptul ca exista si probabilitatea ca la un moment dat sa dati gres. Asa cum spunea si Albert Einstein, totul este relativ, pana si fizica.

Sloturi video, jocuri de masă și jocuri live > joacă acum!
 

Strategia D'Alembert la jocul de ruletă

Acest sistem are la baza cresterea sumei pariate la ruleta cu 1 punct la fiecare pierdere si micsorarea cu 1 punct la fiecare castig. Asadar incepeti cu 1 jeton pariul: daca veti castiga pariati tot cu 1 jeton, daca pierdeti pariati 2 jetoane, daca pierdeti din nou pariati 3 jetoane, daca veti castiga pariati iarasi 2 jetoane, pana se ajunge la 1 jeton, moment in care sunteti in castig. Poti afla tot ce trebuie sa stii despre acest sistem de pariere din articolul

 

Strategia Montante la ruletă online

Aceasta strategie mai este cunoscuta si sub denumirea de strategia Labouchere. Acest sistem functioneaza in felul urmator: inainte de a se incepe jocul la ruleta, se noteaza cifrele 1-2-3-4 pe o hartie.

  • In prima runda se mizeaza 1+4=5 jetoane, daca se castiga, se sterg cifrele 1,4 de pe hartie.
  • In a doua runda se mizeaza 2+3=5 jetoane, daca se pierde, se adauga cifra jetoanelor pierdute (5), iar notita va arata 2-3-5.
  • Runda urmatoare se mizeaza 2+5=7 jetoane, daca se castiga, se sterg cifrele 2,5 de pe hartie, iar miza urmatoare va fi 3 si asa mai departe, pana cand toate cifrele de pe hartie dispar, in final castigandu-se 10 jetoane si se porneste sistemul de la capat.

Discută cu alti utilizatori PariuriX despre jocul de ruleta

Dezavantajul acestei metode este faptul ca mereu sunteti nevoiti sa scrieti informatii pe hartie fiind destul de deranjant si in acelasi timp acest lucru necesita cateva secunde bune, iar in cazul in care va aflati intr-un cazino real nu credem ca aveti timpul necesar pentru a face aceasta miscare. Pe langa acest lucru, ca in cazul tuturor strategiilor pentru jocul de ruleta aveti nevoie si de un buget destul de consistent, de care nu dispunem cu totii.

Aceste doua strategii prezentate mai sus sunt destul de vechi si se refera la pariurile cu sanse de 1 :1, adica rosu si negru, numere pare si impare, numere mici si numere mari. Totusi ruleta este un joc de noroc, asadar ganditi-va bine inainte sa plecati la atac cu aceeste strategii si indicat ar fi sa studiati mult mai bine jocul inainte de a va face planuri marete.

Sloturi video, jocuri de masă și jocuri live > joacă acum!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX