Pariuri combinate la Ruletă online! 5 strategii alternative

2022-01-12 11:24:00 8,0k 0

Aplică aceste strategii de pariere când joci ruletă online pentru a-ți crește șansele de câștig. Află cum poți ieși în câștig fără să-ți asumi riscuri exagerate și cum poți ieși din rutina pariurilor "even money".

JOACĂ ACUM RULETĂ ONLINE CU DEALERI LIVE ÎNTR-UN CAZINO LICENȚIAT ÎN ROMÂNIA

Majoritatea strategiilor la ruletă online au la bază alegerea unui eveniment cu cotă 2 (Roșu/Negru, 1-18/19-36, Par/Impar) și aplicarea unui sistem de pariere cunoscut, dar adevărul e că poate deveni plictisitor pentru un jucător să parieze la fiecare rotire pe același eveniment modificând doar miza. În acest articol vei găsi 5 alternative cel puțin la fel de eficiente care îți vor oferi mai multă flexibilitate la masa de joc.

 

STRATEGII RULETĂ ONLINE - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

1. Pariuri interioare și exterioare când joci ruletă online
2. Propriul pariu în "cotă 2", direct pe numere
3. Pariuri exterioare combinate
4. Cum scoți profit din pariurile pe Duzine și Coloane
5. Soluția pentru cei care vor să-și asume riscuri mai mari: combinații de 5 pariuri pe numere
6. Acoperă 18 numere cu 12 unități


 

1. Pariuri interioare și exterioare când joci ruletă online

Înainte de a intra în detalii e bine să cunoști toate opțiunile de pariere disponibile atunci când joci ruletă online. Pariurile la masa de joc sunt împărțite în două categorii principale: exterioare și interioare sau, în engleză, outside bets și inside bets.

Aproape toți jucătorii experimentați te vor sfătui să te axezi în special pe pariurile exterioare dacă îți dorești să faci profit la masa de joc, însă există și alternative profitabile pentru cei care vor să încerce pariurile interioare. Singurul aspect la care trebuie să fii atent este să reușești să acoperi cât mai multe opțiuni prin pariurile tale.

Pariurile "interioare" cuprind mizele pe numere, fie că vorbim de pariu direct pe număr, split (pe două numere), corner (pe patru numere) sau street (pe trei numere). Aceste pariuri au cele mai mari cote și prin urmare și cele mai mici șanse de reușită. De cealaltă parte, pariurile "exterioare" sunt cele în care jetoatene sunt plasate în afara zonei de numere, în general pe marginea mesei și cuprind pariuri ce plătesc 1 la 1 (cotă 2) sau 2 la 1 (cotă 3), deci prin care îți poți dubla sau tripla miza.

  • Pariuri exterioare la ruletă online

Roșu/Negru - alegi culoarea numărului câștigător: roșu sau negru . Cotă 2.00
Par/Impar - alegi dacă numărul va fi par sau impar. Cotă 2.001-18/19-26 - mizezi dacă numărul câștigător va fi mai mic sau egal cu 18 sau peste 19.  Cotă 2.00
Duzină  - sunt disponibile trei categorii a câte 12 numere - 1-12, 13-24 și 25-26, ce sunt marcate în general pe masa de joc cu 1st 12, 2nd 12 și 3rd 12. Cotă 3.00
Coloană - pariurile pe coloană presupun alegerea tot a 12 numere numai că acestea nu sunt consecutive, ca în cazul "duzinelor".  Cotă 3.00

  • Pariuri interioare la ruletă online

Pariul pe un singur număr (Straight) - presupune plasarea fiselor pe un singur număr. Acest pariu are cea mai mare cotă din jocul de ruletă, dar și cele mai mici șanse de reușită - cotă 36
Split -  pariu pe două numere adiacente vecine pe tabla de joc (atenție, nu și pe ruletă). Fisele sunt plasate între oricare două numere (ex. pe linia dintre 14 și 17, care sunt vecine pe tabla de joc, dar diametral opuse pe ruletă) - cotă 18
Stradă (Street) - pariu plasat pe trei numere consecutive de pe masa de joc. Tabla este împărțită în 3 coloane și 12 rânduri, iar pariul pe o stradă reprezintă plasarea fiselor deasupra unuia dintre cele 12 rânduri (ex. pe rândul  unde apar numerele 25, 26 și 27) - cotă 12
Colț (Corner) - pariu pus pe patru numere adiacente pe tabla de joc. Presupune plasarea mizelor pe colțul dintre cele patru numere (ex. poți plasa un pariu corner între numerele 22,23,25 și 26) - cotă 9

 

2. Strategii ruletă online - Propriul pariu în "cotă 2", direct pe numere

Cel mai simplu mod prin care poți ieși din monotonia de a paria pe opțiunile "simple" oferite de jocul de ruletă este să acoperi un număr egal de opțiuni câștigătoare mizând direct pe numere. Practic, dacă alegi să mizezi pe Roșu sau Negru, acoperi un total de 18 numere, indiferent de opțiune. Poți deci să îți alegi singur numerele respective păstrând aceleași șanse de câștig. Și dacă alegi să faci asta, ai cel puțin două opțiuni, în funcție de cât de mult ești dispus să mizezi la fiecare rundă.

Metoda care te va costa cel mai puțin este să alegi să pariezi câte o unitate pe 4 cornere și una pe un split între două numere. Vei acoperi deci 18 numere, cu șansa de a câștiga fie 9 unități (profit de 4 unități), fie 18 unități (profit de 13 unități), dacă bila va pica pe cele două numere split alese.

Ex. Poți miza câte o unitate pe colțurile dintre numerele 1,2,4,5 - 8,9,11,12 - 13,14,16,17 - 19,20,22,23 și una pe split, între 31 și 32. Dacă rotirea va fi pierzătoare, vei fi pe minus cu 5 unități. Dacă rotirea va fi câștigătoare, vei fi pe plus cu 4 unități atunci când bila pică pe una din primele patru opțiuni sau cu 13 unități dacă bila pică pe 31 sau 32.

Și mai simplu este să alegi 9 split-uri pe care să mizezi câte o unitate, deci un pariu total de 9 unități, cu un câștig posibil de 18 unități, adică exact situația în care ai paria direct pe roșu/negru. Doar că în acest caz îți poți alege singur numerele.

De exemplu, vei acoperi următoarele 18 numere cu 9 pariuri split: 1 și 4, 2 și 5, 3 și 6, 11 și 12, 26 și 27, 25 și 28, 31 și 34, 32 și 35, 33 și 36.

Principalul avantaj când pariezi în acest stil este că nu vei fi constrâns de opțiunile oferite de ruletă (coloane, duzine, par/impar, etc) și vei putea alege pariuri după bunul plac, cu numere care fac parte din categorii diferite.

 

3. Pariuri exterioare combinate la ruletă online

O strategie extrem de eficientă este să încerci să acoperi și mai multe numere decât ai face-o în mod normal mizând pe opțiunile exterioare de cotă doi combinând aceste opțiuni cu alte variante. Îți vei asuma riscul ca un pariu câștigător să nu te aducă neapărat pe plus, dar vei avea și varianta în care anumite variante câștigătoare să îți aducă un profit mai mare decât în mod normal. Vei înțelege mai bine la ce ne referim din exemplul de mai jos.

Vei miza o unitate pe roșu și încă o unitate pe a doua coloană (cea care conține numerele 2, 5, 8, 11, 14, 17, 20, 23, 26, 29, 32, 35), ceea ce înseamnă că vei fi "acoperit" pe toate cele 18 numerele roșii, plus 8 negre. A doua coloană conține cele mai multe numere negre (8, față de 6, respectiv 4). Astfel miza de două unități acoperă 26 de numere.

În cazul fericit în care vei câștiga te poți aștepta la următoarele situații. Dacă bila pică pe un număr de culoare roșie vei obține cele două unități înapoi. Dacă bila va pica pe un număr din coloana a doua, vei obține profit o unitate.

Situația ideală este aceea în care ambele pariuri plasate vor fi câștigătoare, iar bila va pica pe unul din cele 4 numere roșii prezente pe coloana a doua (5,14,23,32). În acest caz vei face un profit total de  3 unități.

Marele avantaj al acestui sistem este că acoperi aproximativ 70% din numerele de pe ruletă și ai șansa de a obține un profit mai mare decât dacă ai miza simplu pe roșu/negru, 1-18/19-36 sau par/impar. Dezavantajul e reprezentat în mod evident de faptul că vor exista multe rotiri câștigătoare în care nu vei face deloc profit, dar ia în cont și faptul că riscul de a pierde toți banii sunt mai mici.

 

4. Sisteme ruletă online - Cum scoți profit din pariurile pe Duzine și Coloane

De asemenea, poți să te joci cu mizele pe duzine și coloane (ambele opțiuni cu cotă 3). Poți plasa patru pariuri (două pe duzine și două pe coloane), iar în această situație rămâi descoperit pe doar 5 numere (includem și 0-ul).

De exemplu, dacă pariezi pe primele două duzine (1-12 și 13-24) și pe primele două coloane (2-35) și (1-34) - vezi foto, singurele situații în care vei pierde toată suma mizată vor fi acelea în care bila va pica pe numerele 27,30,33,36 sau 0.

Acoperi deci un total de 32 de numere, cu un pariu de 4 unități. Dintre aceste 32 de numere 16 își vor aduce un câștig de 3 unități, deci vei fi pe pierdere cu o unitate, iar alte 16 îți aduc un total de 6 unități, deci un profit de două unități.

Nu pare enorm, dar ia în calcul faptul că îți și asumi riscuri mult mai mici decât în cazul altor pariuri, iar în cazul unei serii de câștiguri consecutive aceste profituri mici se vor face simțite.

Evident, poți schimba aceste pariuri de la o rotire la alta după bunul plac, cu singura condiție să respecți planul inițial: să pariezi de fiecare dată pe două coloane și două duzine.

 

5. Soluția pentru cei care vor să-și asume riscuri mai mari: combinații de 5 pariuri pe numere

Prin combinații de 5 numere înțelegem un mix de pariuri interioare prin care vei acoperi un total de 10 numere la fiecare rotire. Prima unitate mizată va acoperi 6 numere (pariu între două străzi), iar următoarele 4 pariuri de câte o unitate vor fi direct pe câte un număr (straight).

Acoperi deci aproximativ 27% din numerele de pe ruletă și ai șansa de a câștiga fie 6 unități (profit de o unitate), dacă bila pică pe unul din cele 6 numere pe care ai mizat o unitate, fie 36 de unități (profit de 31 de unități), dacă bila pică pe unul din cele 4 numere pe care ai mizat câte o unitate.

Iată câteva exemple de pariuri ce pot fi plasate cu acest sistem (fiecare opțiune reprezintă o unitate pariată): 1-6,20,26,32,11;
10-15,7,34,28,25; 31-36,0,12,23,14;

Acest sistem presupune riscuri mult mai mari, dar poate fi și mult mai distractiv.

 

6. Acoperă 18 numere cu 12 unități

O strategie eficientă este să plasezi 12 pariuri pe split, acoperind un total de 18 numere, adică tot atâtea câte ai acoperi jucând pe opțiunile în cotă 2. În acest caz însă vei avea și 6 opțiuni "norocoase", care ți-ar putea aduce câștiguri mai mari.

Fiecare pariu câștigător în această strategie returnează de 18 ori miza, însă 6 din cele 18 numere alese de tine vor fi prinse în câte două splituri (vezi foto jos).

Ideea e să-ți alegi numerele de pe 9 străzi (o stradă e reprezentată de ex de numerele 1,2,3 sau 16,17,18) și să plasezi pariuri între numerele alese (ex. pentru strada 1,2,3 vei plasa pariuri split între 1 și 2 și 2 și 3).

Nu e atât de important ce străzi alegi pentru acest pariu și chiar poți varia de la o rotire la alta, însă cel mai comun e să acoperi fie toate numerele de la 1 la 18, fie pe cele de la 19 la 36 sau grupurile 1-9, 28-36, cu câte 6 unități mizate în fiecare categorie. Astfel, îți va fi mai ușor să îți dai seama din prima dacă ai câștigat sau nu.

În exemplul prezentat în imaginea de mai sus, avem 12 pariuri de câte 5 lei (total 60 de lei), cu un potențial câștig maxim de 180 de lei, dacă bila ar pica pe numerele 2,5,8,17,20,23. În celealte 12 situații, am câștiga 90 de lei.

JOACĂ ACUM RULETĂ ONLINE CU DEALERI LIVE ÎNTR-UN CAZINO LICENȚIAT ÎN ROMÂNIA

Tu ai alte strategii eficiente de pariere la ruletă? Spune-ne experiența ta în cazinoul online în zona comentariilor

Citește și: