1. Home »
  2. Strategii Ruleta »
  3. Strategia Biarritz in jocul de ruleta

Strategia Biarritz in jocul de ruleta

admin-pariurix
admin-pariurix

2023-01-23 11:57:00

image Strategia Biarritz in jocul de ruleta

Afla de la PariuriX tot ce trebuie sa stii despre strategia Biarritz in jocul de ruleta. In momentul de fata nu multi dintre fanii jocurilor de noroc au capacitatea de a se stapani si nu concep ca pentru ca castiga la astfel de jocuri este nevoie de calm, dar in acelasi timp si de anumite strategii bine puse la punct. Acestia vor castiguri imediate si consistente si acesta este primul motiv din cauza caruia isi pierd toate economiile.

Află care sunt cele mai populare cazinouri online din România

Jocul de ruleta este un astfel de joc, in cadrul caruia daca jucatorul nu este calculat cu siguranta isi va pierde toti banii cu care mizeaza in cel mai scurt timp. Va prezentam mai jos o strategie numita strategia Biarritz, ce-si propune sa va imbunatateasca stilul de joc si in acelasi timp si profiturile de pe urma acestui joc de noroc.


CUM FUNCTIONEAZA STRATEGIA BIARRITZ?

Acest sistem este unul pe atat de simplu, pe atat de agresiv. Pariurile se fac pe acelasi numar de fiecare data, cota fiind de 35 :1. In cazul in care pierdeti, pariul este repetat. Miza pariului ramane de fiecare data constanta, sa presupunem 1 leu. O versiune mai veche a acestui sistem necesita o statistica preliminara de cercetare si recomanda jucatorilor sa respecte cursul jocului in timp ce se incepe cu 111 jetoane (de 3 ori 37) si de a se paria pe un numar ce a fost extras de mai putin de trei ori. Statistica arata uneori o ruleta slab reglementata, unde unele numerele sunt extrase mai frecvent, iar altele aproape deloc. De aici au plecat toate strategiile care mizeaza pe probabilitatea pur teoretica si logica de a se extrage pe parcursul a catorva runde anumite numere sau grupuri de numere.

Discuta cu alti pariori despre jocul de ruleta

O multime de jucatori mizeaza pe principiul Biarritz la gruparea orphelins sau zero mai multe runde consecutive in speranta ca la un moment dat vor fi extrase. Se poate face acest lucru, dar este nevoie de un buget destul de mare. Se poate miza cate 1 leu pe zero timp de 35 de runde, dar daca nu a fost extras acest numar, va trebui mai apoi sa mizati cate 2 lei tot pe zero timp de inca 35 de runde. Si asa mai departe, dubland miza de fiecare data, la fiecare serie de 35 de runde necastigatoare.
 

Probleme ale strategiei Biarritz

Strategia Biarritz este un sistem destul de bun din punct de vedere teoretic si matematic, dar care are doua mari dezavantaje:

  • este nevoie de foarte mult timp pe care trebuie sa il acordati jocului
  • aveti nevoie de un buget destul de consistent
  • sansele de pierdere/castig sunt tot de 50 %-50%

Daca considerati ca va puteti asuma aceste lucruri si considerati ca este o metoda buna de pariere in cadrul jocului de ruleta bazandu-va pe explicatiile matematice si teoretice, atunci nu trebuie sa va mai stea nimic in cale decat sa puneti strategia Biarritz in practica cat se poate de repede.

Încearcă strategia Biarritz la acest cazino online!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX