Sistemul Martingale la jocul de ruleta

2022-01-12 11:24:00 6,2k 0

roulette.jpg

Află de la pariurix.com tot ce trebuie să știi despre sistemul Martingale la jocul de ruleta! O multime de fani ai jocurilor de noroc si in principiu al celui de ruleta, nu inteleg de ce uneori reusesc sa castige sume extraordinar de mari, dar alteori pierd sume si mai mari. Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc si multi au sustinut de-a lungul vremii ca ruleta nu poate fi doborata din punct de vedere matematic, dar au ei dreptate?

Testează strategia Martingale la cazinoul online recomandat de PariuriX!


Martingale - cel mai popular sistem pentru jocul de ruleta

O multime de matematicieni s-au chinuit de-a lungul timpului sa dezvolte anumite strategii si sisteme care sa reuseasca sa rastoarne fizica ruletei si in final sa aduca profituri constante jucatorilor. O parte din cei care au incercat sa faca asa ceva au reusit sa conceapa anumite sisteme, dar de pe urma carora nu se pot obtine castiguri decente. Asadar riscurile sunt mult prea mari in comparatie cu beneficiile eventuale. Totusi din punct de vedere matematic exista cateva sisteme.

Sistemul care va fi prezentat mai jos se numeste sistemul Martingale si  acesta reuseste sa obtina intr-un final un oarecare profit, dar este nevoie de foarte multa rabdare si in acelasi timp de o suma mare de bani de care sa dispuneti.

Cât de eficiente sunt cu adevărat strategii precum Martingale sau Fibonacci la ruletă? Află de la PariuriX!

 

Cum se foloseste sistemul Martingale

Sistemul Martingale functioneaza cel mai bine la ruleta europeana si consta in pariere pe culoarea numarului care va iesi. Asadar aveti de ales daca este vorba de culoarea rosie sau neagra a numarului.

 • Incepeti sa pariati pe culoarea neagra folosind pentru prima data miza de 1 euro.
 • Daca pierdeti pariul atunci dublati suma tot pe aceeasi culoare. (2 euro)
 • Sa presupunem ca pierdeti din nou. Acum mizati cu 4 euro.
 • Faceti acest lucru pana cand castigati primul pariu.
 • Apoi reveniti la miza initiala de 1 euro, dar schimbati culoarea pe care pariati.

CLICK AICI pentru a vedea care sunt cele mai bune cazinouri online la care poti juca!

 

Exemplu:

La prima invartire:

 • plasati 1 euro pe culoarea neagra
 • bila cade pe culoarea rosie

- 1 euro
 

La a doua invartire:

 • plasati 2 euro pe culoarea neagra
 • bila cade pe culoarea rosie

- 2 euro
 

La a treia invartire:

 • plasati 4 euro pe culoarea neagra
 • bila cade pe culoarea rosie

- 4 euro
 

La a patra invartire:

 • plasati 8 euro pe culoarea neagra
 • bila cade pe culoarea neagra

+ 8 euro
 

Concluzii finale despre Martingale la jocul de ruletă

Asadar, la final aveti un profit de 1 euro. Nu este un sistem care sa va ofere castiguri exorbitante, dar care ofera posibilitatea ca un singur pariu castigator sa compenseze pierderile cauzate de precedentele 3-4 pariuri pierzatoare, si sa aduca si profit. 

Problema cea mai mare este aceea ca o serie mai lunga de pariuri pierzatoare va duce la o miza foarte mare, iar atunci riscurile devin foarte ridicate. Iar realitatea este ca mai devreme sau mai tarziu vei da si de o astfel de serie. De aceea Martingale poate fi o strategie buna pe termen scurt, dar pe termen lung de regula nu este prea eficienta.

Testează strategia Martingale la cazinoul online recomandat de PariuriX!
 

Te-ar mai putea interesa si:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult