Sistemul de pariere Contra D'Alembert la ruletă. Cum îl aplici pentru cele mai bune rezultate

4,5k 0

Învață diferite sisteme de pariere la ruletă online pentru a-l putea impletementa și aplica pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Deși sistemele de pariere nu influențează în vreun fel rezultatele, ele te pot ajuta pe termen lung să-ți administrezi mai eficient bugetul și să profiți de seriile câștigătoare.

Analizăm în acest articol sistemul Contra D'Alembert, un sistem de pariere mai puțin cunsocut, care se bazează însă pe o strategie "clasică" de pariere, D'Alembert, denumită așa după matematicianul francez  Jean Le Rond d’Alembert, care a trăit în secolul al XVIII-lea.

Dacă nu ești familiarizat cu strategia de pariere D'Alembert, vezi mai multe informații despre articol. 

Testează acum strategia Contra D'Alembert la cazinoul online recomandat cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Contra D'Alembert la ruletă online

Ca și sistemul "mamă", strategia Contra D'Alembert presupune o progresie matematică simplă, care în ruletă poate fi aplicat pentru pariurile cu șanse egale de reușită și care returnează de două ori miza atunci când sunt câștigătoare. Vorbim deci despre pariuri plasate pe roșie/neagră, pare/impare, 1-18/19-36.

Așa cum indică și numele, sistemul Contra D'Alembert e opusul sistemului D'Alembert. Astfel, în loc să crești miza după un pariu pierzător și să o scazi după unul câștigător, vei face exact pe dos: un pariu câștigător va aduce de la sine și o creștere a mizei cu o unitate, în timp ce un pariu pierzător va presupune scăderea mizei cu o unitate.Contra D'Alembert sau cum să profiți din plin de seriile câștigătoare

Țelul e deci să realizezi un profit cât mai mare când prinzi serii câștigătoare lungi și să  limitezi pe cât posibil pierderile atunci când te lovești de mai multe rotiri necâștigătoare.

Secretul e însă să-ți fixezi o limită anume de câștig, astfel încât atunci când o atingi să poți pleca din nou de la o miză inițială de o unitate (o unitate poate valora oricât îți dorește). În cazul în care nu ai o limită de câștig setată există riscul să "întinzi" seria mai mult decât ar trebui și să risipești câștigurile

 

Cum funcționează sistemul Contra D'Alembert

Cei mai mulți își fixează aceasă limită la o serie de 3 pariuri câștigătoare consecutive sau în care să ajungi la al treilea nivel de pariere (în care să plasezi un pariu de 3 unități câștigător), ceea ce înseamnă un profit total de 6 unități pentru respectiva serie.


Vei înțelege mai bine la ce ne referim din exemplul următor. Să spunem că îți propui să câștigi 6 unități, cu valoarea unei unități fixată la 10 lei. Plasezi primul pariu de 1 unitate (10 lei) pe roșu și câștigi. Al doilea pariu va fi de 2 unități (20 de lei) și îl vei plasa tot pe una din variantele cu șanse 50-50 - să spunem negru. Dacă și acest pariu e câștigător atunci crești din nou miza, la 3 unități (30 de lei), ceea ce înseamnă că pariul e pus exclusiv din câștiguri și păstrezi primii 10 lei investiți. Dacă și al treilea pariu e câștigător ai în total un profit de 6 unități (60 de lei - 10 câștigați la prima rotire, 20 la a doua și 30 la a treia) și poți încheia progresia și să o iei de la capăt.

Evident, se va întâmpla foarte des ca pe parcursul acestei serii să pierzi unul dintre pariuri. De fiecare dată va trebui să scazi miza cu o unitate, cu excepția cazului când ești deja la primul nivel de pariere (1 unitate), iar scăderea cu o unitate te-ar duce la un pariu cu valoare 0. În aceste cazuri consideri seria pierzătoare și o iei de la capăt, țelul fiind ca în măcar una din 6 serii să ajungi la nivelul 3 de pariere și să câștigi și pariul respectiv.

Poți să setezi limita la patru pariuri câștigătoare, ceea ce ar însemna un profit de 10 unități la completarea seriei, însă în acest caz poți ajunge mult mai des la situații frustrante în care să nu atingi o serie de patru pariuri câștigătoare, ceea ce înseamnă că majoritatea progresiilor tale vor ajunge mai devreme sau mai târziu în punctul în care următorul pariu ar trebui să fie zero (0), deci pe care le vei declara "pierzătoare".

Citește articolele din rubrica Cazino Online și alege sistemul de pariere potrivit pentru tine, fie că joci ruletă, blackjack sau alt joc de masă.

Testează acum strategia Contra D'Alembert la cazinoul online recomandat cu un bonus atractiv de bun venit!