1. Home »
  2. Strategii Ruleta »
  3. Controversatul sistem "666" pentru ruleta online. Cum îl poți pune în practică și cât este de eficient

Controversatul sistem "666" pentru ruleta online. Cum îl poți pune în practică și cât este de eficient

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 11:56:00

image Controversatul sistem "666" pentru ruleta online. Cum îl poți pune în practică și cât este de eficient

Află cât de eficient este sistemul 666 de pariere la ruletă online și în ce măsură merită să-l iei în calcul. Orice parior care se respectă știe că, fără un plan concret, șansele de a ieși învingător în față ruletei sunt aproape nule, iar casa are un avantaj pe care îl fructifică adesea chiar și atunci când ai o strategie bine pusă la punct. Este însă sistemul 666 suficient de bun astfel încât să-l luăm în calcul înaintea mult mai celebrelor Martingale sau D'Alembert?

Utilizează acum strategia 666 pentru ruletă cu un bonus atractiv de bun venit!


Ce presupune strategia 666 la ruletă

rou1.jpg

Interesat fiind de ruleta online, probabil știi deja că dacă aduni toate numerele ruletei obții un total de 666, de unde și denumirea sistemului. Asta, plus faptul că ai nevoie de 66 de unități (sau multipli de 66 de unități) pentru a pune în practică această strategie.
 

În ce constă mai exact sistemul de pariere 666 la ruletă onlinel?

  • Plasezi inițial un pariu de 36 de unități pe ROȘU;
  • Împarți 24 de unități în șase pariuri de câte 4 unități pe câte două numere (split), după cum urmează: 0/2, 8/11, 10/13, 17/20, 26/29, 28/31;
  • Rămâi cu 6 unități din care plasezi 3 pariuri de câte două unități pe 3 dintre următoarele numere: 4,6,15,22,24,33,35;
  • Rămâi astfel "descoperit" pe doar patru numere;

Dacă bila pică pe unul dintre cele patru numere omise, pierzi întregul pariu de 66 de unități, iar în toate celelalte situații rămâi cu un profit de 6 unități. Și repeți pariul...

Sistemul "666" e  simplu la prima vedere și pare relativ greu să pierzi suma mizată. Strategia seamănă în mare măsură cu cea din pariuri sportive în care mizezi sume mari pe evenimente cu cote foarte mici, însă și în cazul ruletei este extrem de riscantă.

rou2.jpg


Cât de eficient e de fapt sistemul 666 pentru ruletă?

Trebuie spus de la început că sistemul e gândit pentru ruleta europeană (cu un singur 0), unde avantajul teoretic al casei e de 2,7%. Dacă încerci să-l pui în practică la o ruletă americană, care are și 00, vei rămâne descoperit pe cinci numere și șansele să piezi cresc considerabil.

În cazul în care mizezi cele 66 de unități la o ruletă europeană, șansele ca bila să pice pe cele 4 numere pe care nu te-ai acoperit sunt de aproximativ 11% (10,8% mai exact), ceea ce e mult mai bine decât în cazul sitemului Martingale, de exemplu, unde șansele să piezi un pariu sunt întotdeauna mai mari de 50%. Există însă o mare diferență. În primul rând miza necesară pentru a pune în practică sistemul 666 și apoi profitul generat de fiecare rotire câștigătoare (sub 10% din miza totală, în timp ce în cazul Martingale e de 50%).

În Martingale poți începe să pariezi de la o unitate, ceea ce înseamnă că îți permiți o serie mai lungă de pariuri pierzătoare indiferent cât de mică e banca ta. În cazul acestui sistem începi cu 66 de unități, iar dacă piezi din prima ai nevoie de alte 10 pariuri câștigătoare pentru a ajunge din nou pe 0.

rou3.jpg

Dacă facem un calcul simplu pentru 1000 de rotiri, vei pierde de 108 ori și vei câștiga de 892 de ori folosind sistemul 666. În unități asta însemnă 7128 de unități pierdute în cele 108 mâini în care bila pică pe numerele neacoperite și un profit de 5352 de unități în cele 892 când vei câștiga. Ar fi astfel destul de greu să spunem ca acest sistem poate fi unul profitabil pe lungă durată.

Este adevărat este că poți avea și serii câștigătoare foarte lungi care să îți aducă profit cu acest sistem de pariere la ruletă, însă să fii sigur că norocul nu te va putea ține la nesfârșit și reciproca e valabilă. Iar calculul matematic nu lasă loc de interpretări: vei ieși în pierdere atunci când "norocul" se va echilibra.

Este important să știi că niciun sistem de pariere nu e infailibil, iar ruleta ar trebui să rămână un hobby și nu o metodă de a face bani. Te poți distra în cazinourile online și cu sfaturile din categoria Cazino Online a site-ului pariurix.com îți vei crește considerabil șansele să câștigi, însă ține minte că indiferent de metoda aplicată casa va păstra întotdeauna într-un ușor avantaj.

Dacă totuși vrei să beneficiezi de șanse "corecte" atunci când joci ruletă online, te invităm ca înainte să-ți deschizi un cont la un cazino licențiat și recomandat din Româia, să te documentezi în privința celor mai bune strategii de joc pentru ruletă în acest articol

Pentru cele mai bune bonusuri de care poți beneficia la cazinourile online din Româia, verifică secțiunea specială de pe pariurix.com.

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX