1. Home »
  2. Strategii Blackjack »
  3. Strategie avansata de castig la Blackjack

Strategie avansata de castig la Blackjack

admin-pariurix
admin-pariurix

2023-01-23 11:55:00

image Strategie avansata de castig la Blackjack

PariuriX îți prezintă o strategie avansată de câștig la blackjack! Majoritatea jucatorilor de Blackjack atunci cand incep sa se descurce destul de bine si vor profituri mai mari se gandesc ca ar fi bine sa puna in practica sisteme mai avansate si mai complexe de castig. Dupa ce fiecare jucator isi pune la punct o metoda de a numara cartile, acestia pot merge mai departe spre un sistem avansat de numarare.

Află care sunt cele mai populare cazinouri online din România și alege preferatul tău!
 

  • Pariuri in strategia de blackjack

Ideea este ca un pariu mare trebuie pe pus pe anumite maini, pentru maximizarea profiturilor la mainile castigatoare. De obicei se recomanda sa se parieze mai mult in momentul cand avantajul este de partea jucatorului si exact invers. Cand cazinoul online are un avantaj mai mare este de preferat sa plasati pariuri mai mici. Asadar, atunci cand un jucator foloseste un sistem de numarare a cartilor, poate fi util sa puna pariuri in consecinta.

  • Asigurarea

Expertii ne indeamna totusi sa nu folosim optiunea de asigurare. Desi spun acest lucru, sunt cazuri cand pentru acestia asigurarea ar putea fi foarte profitabila. Un astfel de moment este atunci cand se foloseste o metoda de numarare a cartilor si cand se inregistreaza o numaratoare pozitiva, cartea aratata de dealer fiind un as.

  • Managementul banilor

Indiferent de nivel managementul banilor este cheia strategiei de blackjack. In unele cazuri, pentru cei interesati de strategia avansata de blackjack, mizele pot urca la sume destul de mari, iar managementul fondurilor are asadar o importanta cruciala. Este indicat sa plasati mize pe care vi le permiteti, nu exagerati. Cu alte cuvinte, un jucator trebuie sa isi poata finanta o pierdere.

  • Limite

Este extrem de important sa va stabiliti limitele. Pentru a minimiza pierderile este indicat sa stabiliti dinainte limitele castigurilor si a pierderilor. Trebuie sa si plecati cu bani din cazinou, este un aspect de care multi nu tin cont.

  • Practicarea strategiei de blackjack

La orice nivel de joc practica creeaza o diferenta perceptibila. Jucatorii de blackjack care folosesc o strategie de numarare sau orice alta strategie pot castiga multe din practicarea metodei

  • Norocul

Este clar ca aveti nevoie si de noroc in cadrul acestui joc, absolut la orice nivel al jocului. Un jucator experimentat care foloseste o anumita strategie are nevoie de un dram de noroc pentru a obtine castiguri mari.

Află care sunt cele mai populare cazinouri online din România și alege preferatul tău!

 

Te-ar mai putea interesa și: 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX