1. Home »
  2. Strategii »
  3. Strategie pentru jocul de Keno

Strategie pentru jocul de Keno

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-23 11:51:00

image Strategie pentru jocul de Keno

Descoperă cea mai bună strategie pentru jocul de keno la cazinourile online! La prima vedere Keno pare a fi un joc extrem de simplu. Acest joc consta in 80 de bile, dintre care sunt extrase 20, asta insemnand ca aveti o sansa de castig de unu din trei. Cu cat alegeti mai multe numere, cu atat sunt mai greu de calculat castigurile.

De exemplu, alegeti 5 numere. in majoritatea cazinourilor castigati cu conditia de a avea trei numere corecte. Daca acesta este cazul, veti obtine castiguri de 2 la 1, iar daca aveti patru numere castigatoare, castigurile vor fi de zece la unu. Puteti obtine castiguri de pana la 250 la 1, dar in acest caz, trebuie sa ghiciti toate cele cinci numere corecte. Keno este un joc cinstit. Pana la urma in ce consta dificultatea acestuia? Sa obtii cinci numere corecte din douazeci de posibilitati nu este un lucru atat de complicat. Acestea sunt cotele dumneavoastra de castig la unele cazinouri online: 3 numere corecte ofera castiguri de 11 la 1 4 numere corecte ofera castiguri de 82 la 1 5 numere corecte plateste cu 1550 la 1.

Află de la partenerii Casinos.ro care sunt cele mai populare loterii de tip keno pe care putem paria din România!

Joacă acum la Grecia Kino, Letonia Keno sau Franța Keno cu până la 500RON bonus!

Care sunt sansele de castig la keno online?

Jocul de Keno prezinta, dintr-un anumit punct de vedere, putine sanse de castig. Nu ar trebui sa jucati Keno de trei ori una dupa alta. Pentru a castiga potul cel mare trebuie sa va mentineti puterea de concentrarea pe termen lung. incercam sa surprindem celelalte oportunitati pe care le puteti intalni. Anumite cazinouri va vor oferi posibilitatea de a juca Keno cu 10 numere disponibile. Plata se va face dupa cum urmeaza, 2 la 1 pentru 5 numere corecte, 20 la 1 pentru 6 numere corecte, 100 la 1 pentru 7 numere corecte, 500 la 1 pentru 8 numere corecte, 1000 la 1 pentru 9 numere corecte, 5000 la 1 pentru o combinatie de 10 numere corecte. 5 numere corecte, plata de 18 la 1 6 numere corecte, plata de 86 la 1 7 numere corecte, plata de 620 la 1 8 numere corecte, plata de 7383 la 1 9 numere corecte, plata de 163,380 la 1 10 numere corecte, plata de 8.9 milioane la 1

Dupa cum puteti vedea, este nevoie de timp pentru a putea castiga potul cel mare. Dar pe de alta parte, acesta merita efortul. Jucand pe bani nu va permiteti sa pierdeti, astfel, incercand sa castigati potul cel mare este cea mai buna modalitate de a va recastiga banii. Keno este un joc distractiv, deoarece trebuie sa infruntati anumite riscuri tot timpul. Nu in ultimul rand, puteti fi ademeniti de catre jackpoturi cu sume imense. incercati insa sa va mentineti calmul. Probabil ati visat deja ca veti castiga milioane de euro, insa sansele de castig in acest caz se plaseaza la 0.35000 la 1. Tot ce putem face, este sa va uram mult noroc.

Descoperă cele mai bune strategii și scheme loto la loteria Grecia Keno! 

 

Strategii existente la jocul de keno

A vorbi de strategii in cazul jocului de Keno pare absurd, avand in vedere ca singura sarcina a dumneavoastra este aceea de a alege o anumita suma de numere. Nu aveti posibilitatea de a influenta jocul, deoarece extragerile sunt facute in mod aleator. Niciun fel de metoda tactica nu se dovedeste cu adevarat folositoare la Keno. Strategia de Keno nu se aseamana cu cea de Poker sau Blackjack. Totusi exista o modalitate de a va mari castigurile si de a va bucura de acest joc. Va puteti chiar mari sansele de castig!

in primul rand asigurati-va ca ati consultat tabelul de castiguri. Trebuie sa stiti ca tabelele de castiguri difera de la un cazinou online la altul. Unele sunt mult mai avantajoase decat altele. Compararea diferitelor tabele este un prim pas. Consultati deasemenea procentajul castigurilor si evitati aruncarea banilor pe fereastra.Unii jucatori incearca tot felu de combinatii pentru a castiga potul cel mare. Puteti miza pe numere care sunt extrase in mod regulat, sau chiar din contra, pe cele care sunt extrase mai rar. Puteti paria pe numere consecutive sau va puteti concentra asupra unei tinte pana la sfarsitul jocului. Nici una dintre aceste strategii nu va influenta rezultatul jocului mai mult decat cealalta, deoarece rezultatele sunt aleatorii.


Care ar fi cel mai eficient mod de joc la loterii de tip keno?

Cu toate acestea, cea mai eficienta metoda poate fi aceea de a alege numere care sunt extrase in mod constant. Exista posibilitatea unei greseli de soft, care face ca numerele extrase sa nu fie deloc aleatorii. Desigur exista putine sanse ca asa ceva sa se intample online, dar cine stie, puteti castiga o suma importanta dintr-o singura lovitura. Speram ca strategiile mentionate sa va fie de ajutor.Chiar daca Keno este un joc simplu, aceasta nu inseamna ca trebuie sa neglijati anumite lucruri. in cele ce urmeaza gasiti anumite sfaturi care se pot dovedi folositoare pe viitor.

Alegeti intotdeauna o masa cu castiguri generoase, scopul final este acela de a castiga jackpotul. Puteti face aceasta obtinand 10 din 10 numere, sau 15 corecte din 15. Trebuie sa pariati pe numarul maxim de numere. Pe de alta parte daca vreti sa fiti precauti, nu pariati pe toate numerele. Nu uitati ca 5 numere sunt de ajuns pentru a castiga. Este mult mai usor sa nimeriti cinci numere corecte decat opt.

Daca doriti sa parasiti un cazinou din cauza comisioanelor mari si a cotei casei, plasati un pariu interesant. Este mai avantajos sa castigati un jackpot printr-un format de 250 la 1 decat printr-unul de 300 la 1 din cauza acestei cote. Asigurati-va ca posibilitatile de castig sunt mari in comparatie cu bugetul dumneavoastra. La majoritatea jocurilor Keno electronice puteti beneficia de procentaje de castig atractive, insa totul depinde de numarul de monede pe care-l cheltuiti. in concluzie, urmariti-va propriul castig si nu contribuiti la contul cazinoului.

Joacă acum la Grecia Kino, Letonia Keno sau Franța Keno cu până la 500RON bonus!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX