1. Home »
  2. Strategii »
  3. Strategia Ecart la ruleta online in 2024!

Strategia Ecart la ruleta online in 2024!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-23 11:52:00

image Strategia Ecart la ruleta online in 2024!

Afla tot ce trebuie sa stii despre Strategia Ecart, una dintre cele mai conoscute strategii pentru jocul de ruleta! Ca si sistemul Martingale, strategia Ecart isi propune sa rastoarne regulile dupa care functioneaza jocul de ruleta, dar folosind alt principiu.

Testeaza strategia Ecart la cazinoul online recomandat de PariuriX!


In ce consta strategia Ecart?

Este folosit in proportie de 90% doar la jocul de ruleta, cu sanse de castig de 50%-50%, la miza pe culorile negru sau rosu ale numarului de la ruleta, numere pare si impare, numere ce se incadreaza in grupul celor mici (1-18) sau in cadrul celor mari (19-36). Aceasta teorie considera faptul ca daca am paria in mod normal pe culoarea rosu sau negru a ruletei, acestea ar trebui extrase in egala masura, cel putin din punct de vedere teoretic. La o serie de 100 de runde ale ruletei ar trebui ca cele doua culori sa fie extrase aproximativ cu aceeasi frecventa, deci de aproximativ 50 de ori fiecare.

Acest lucru este doar o chestiune relativa deoarece in practica nu se intampla asa. Sunt momente cand se succed o multime de numere de culoare neagra, apoi doar cateva rosii si apoi iar o multime de numere de culoare neagra, fiind vorba de o disproportie enorma. Aceasta disproportie se numeste Ecart si poate fi chiar de aproximativ 10%, ceea ce este destul de mult. Strategia numerelor Ecart se poate pune in practica atunci cand aceasta diferenta, asa-zisa disproportie este foarte vizibila de catre jucatori pe parcursul a catorva runde de joc.

 

Pe ce se bazeaza principiul strategiei Ecart?

Sa presupunem ca in rundele anterioare au fost extrase de catre ruleta o multime de numere de culoare rosie, fiind mai frecvente decat cele de culoare neagra. Dupa strategia Ecart acestea vor aparea mult mai frecvent si in rundele urmatoare. Daca se joaca la culoare dupa aceasta strategie este recomandat sa se parieze pe culoarea rosie doar dupa ce au fost extrase inainte 3-4 numere consecutive de culoare neagra. Dupa o multime de statistici realizate in diferite cazinouri a reiesit faptul ca dupa o serie de 3-5 numere de aceeasi culoare extrase de catre ruleta consecutiv, la un interval foarte scurt de timp urmeaza inca o serie de numere de aceeasi culoare.

Nu este o metoda 100% sigura dar din punct de vedere statistic si teoretic ne ofera destul de multa incredere si poate fi folosita din cand in cand pentru a ne maximiza profiturile in anumite circumstante. Aceasta strategie Ecart este folosita de o multime de jucatori de cazinou din intreaga lume, dar nu functioneaza la infinit, incat trebuie sa cunoasteti extrem de bine momentul cand trebuie pusa in practica, dar pentru acest lucru este nevoie de ceva experienta care bineinteles se construieste in timp.

Testeaza strategia Ecart la cazinoul online recomandat de PariuriX!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX