1. Home »
  2. Strategii »
  3. Sistemul de pariere pentru cazinoul online - sistemul de progresie pozitiv

Sistemul de pariere pentru cazinoul online - sistemul de progresie pozitiv

admin-pariurix
admin-pariurix

2023-01-23 11:52:00

image Sistemul de pariere pentru cazinoul online - sistemul de progresie pozitiv

Afla tot ce trebuie sa stii despre sistemul de progresie pozitiv, un sistem de pariere ce poate fi utilizat cu succes in cazinourile online! Veti observa ca daca veti discuta cu cei din jurul dumneavoastra despre cazinouri online vor fi multe persoane care nu vor avea o parere prea buna despre aceasta facilitate si care va vor descuraja. Vor spune ca aceste jocuri de noroc nu sunt o metoda buna de a castiga bani.

Incearca acum sistemul de progresie pozitiv la acest cazino online!

Situatia nu este asa pentru ca s-a demonstrat ca se pot castiga bani usor la cazinourile online, dar este nevoie de o strategie foarte bine pusa la punct. Plus ca in momentul de fata de managementul banilor nu vrea sa se mai ocupe nimeni, acesta fiind unul dintre cauzele principale datorita carora multi jucatori nu reusesc sa aiba profit. Nu stiu daca ati auzit pana acum de sistemul ce va fi prezentat, dar el poarta denumirea de Sistemul de Progresie Pozitiv si este destul de folosit in cazinourile online. Multi sustin ca acest sistem este in masura sa va spuna posibilitatile de castig de patru ori intr-un singur rand.

Cum functioneaza sistemul de progresie pozitiv?

In prima etapa atunci cand se incepe jocul miza este de 1 unitate, a doua miza este de 3 unitati, a treia miza este de 2 unitati iar a patra atinge 6 unitati. De aceea acest sistem mai poarta denumirea de sistemul 1-3-2-6. Sa presupunem ca plasati pentru prima data o miza de 10 euro. A doua miza, in cazul in care ati pierdut pariul, va fi de 30 de euro. Cand castigati primul pariu, cei 10 euro se vor adauga celor 20 de euro deja plasati pe masa. Totalul inainte sa plasati a treia miza va fi asadar de 60 de euro. Din acesti 60 de euro luati 40 de euro si a treia miza este de 20 de euro.

Al treilea pariu va fi de 20 de euro si dupa castig, veti lua 40 de euro. Acum pentru al patrulea pariu veti adauga in plus 20 de euro fata de totalul de 40 de euro, adica 60 de euro. In cazul in care castigati acest pariu, veti ramane cu 120 de euro. Acesta este profitul net pe care reusiti sa il faceti cu acest sistem de pariere online. Pentru a continua jocul, incepeti din nou cu miza de 10 euro si parcurgeti etapele sistemului de progresie pozitiv. Dupa incheierea celui de-al patrulea pariu o luati de la capat. De fiecare data cand pierdeti un pariu o luati de la capat cu miza de 10 euro.

Partea pozitiva a acestui sistem de pariere pentru cazinoul online este faptul ca puteti face un profit de 6 ori mai mari decat miza initiala. Cu alte cuvinte puteti castiga 120 de euro riscand de fapt doar 20 de euro.

Incearca acum sistemul de progresie pozitiv la acest cazino online!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX