1. Home »
  2. Strategii »
  3. Sisteme de pariere la Baccarat online. Cele mai simple 5 strategii pe care le poți aplica

Sisteme de pariere la Baccarat online. Cele mai simple 5 strategii pe care le poți aplica

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 11:51:00

image Sisteme de pariere la Baccarat online. Cele mai simple 5 strategii pe care le poți aplica

Cu reguli extrem de simple, Baccarat-ul a devenit extrem de jucat în cazinourile online, iar jucătorii de pretutindeni încearcă să găsească cele mai bune metode prin care să "învingă" casa. Așa au apărut multiple sisteme de pariere, care, deși nu modifică în niciun fel șansele de câștig (cazinoul are un avantaj indiferent de opțiunea de pariere aleasă - banker/bancă, player/jucător sau tie/egalitate), reprezintă o metodă prin care poți profita mai bine de eventualele serii câștigătoare sau te pot ajuta să-și manageriezi mai bine bugetul.

Joacă acum baccarat online utilizând cele mai bune sisteme cu care să îți crești șansele de câștig!

1. Sistemul Martingale la Baccarat

Probabil cel mai cunoscut sistem de pariere indiferent că vorbim de pariuri sportive, ruletă sau blackjack, Martingale poate fi aplicat cu succes și în Baccarat. E unul din cele mai vechi sisteme și faptul că încă este folosit indică că e destul de eficient.

Sistemul Martingale poate fi aplicat extrem de ușor în jocul de baccarat ținând cont că există două pariuri ce plătesc în raport 1 la 1 - Banker și Player. Totuși, în condițiile în care pariurile câștigătoare pe bancă au un comision de 5%, majoritatea jucătorilor aleg să aplice sistemul Martingale mizând pe jucător (Player), pentru a-și dubla miza în cazul în care câștigă.


baccarat.jpg
Sistemul Martingale presupune dublarea mizei după fiecare pariu pierzător astfel încât în momentul în care jucătorul câștigă, acesta recuperează toate mizele pierdute și iese în profit cu miza inițială.

Înainte de a te decide să folosești acest sistem fii foarte atent care este miza maximă permisă de cazinoul unde joci baccarat. Există riscul, în cazul unei serii pierzătoare lungi, să atingi această limită și să nu mai poți aplica sistemul în mod optim, ceea ce va duce inevitabil la pierderi însemnate.


2. Sistemul Paroli la Baccarat

Sistemul Paroli este opusul sistemului Martingale, în sensul că vei dubla miza de fiecare dată când câștigi, nu când pierzi. Acest sistem pleacă de la premisa că, așa cum poți pierde mai multe pariuri la rând, la fel de bine le poți câștiga, caz în care e ideal să profiți de seria norocoasă.

În cele mai multe cazuri se începe cu un pariu de o unitate și se dublează succesiv, după fiecare câștig (2,4,8,16, etc), cu mențiunea că se revine la miza inițială după fiecare pariu pierdut. Cel mai eficient este să te oprești însă după ce dublezi de trei (8) sau patru ori suma inițială (16), astfel încât să păstrezi câștigurile și să o iei de la capăt cu miza 1.

Partea bună la acest sistem este că nu riști foarte mult și de fiecare dată când vei pierde vei avea în minus doar unitatea inițială.

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA, UNDE POȚI JUCA BACCARAT ONLINE


3. Sistemul 1-3-2-6 la Baccarat

Un sistem asemănător cu Paroli, în sensul că te ajută să profiți din plin de seriile câștigătoare, dar care în plus te ajută să-ți "asiguri" o parte din câștiguri.

Aplicarea acestui sistem presupune plasarea de pariuri succesive de 1,3,2 și 6 unități, cu mențiunea că vei trece la următorul nivel de pariere doar în cazul unui câștig.

bac34.jpg

Astfel, mizezi o unitate pe Banker sau Player, iar dacă câștigi plasezi un nou pariu de 3 unități. Dacă pierzi revii la pariul de o unitate, dar dacă câștigi vei plasa un pariu de două unități. În cazul unui nou câștig, mizezi 6 unități.

Dacă urmezi regulile, singurele cazuri în care vei fi pe minus sunt dacă pierzi primul (-1) sau al doilea pariu (-2). Dacă vei pierde al treilea pariu rămâi pe plus cu 2 unități, iar dacă îl pierzi pe al patrulea ești pe 0. Totuși, dacă prinzi o serie de 4 pariuri câștigătoare vei avea profit de 12 unități.


4. Sistemul 1-3-2-4 la Baccarat

Urmează regulile sistemului 1-3-2-6, cu diferența că ultimul pariu din seria câștigătoare va fi de doar 4 unități, ceea ce înseamnă că își vei asigura o parte din câștig și la ultimul pariu. Astfel, dacă câștigi toate cele 4 pariuri vei face un profit de doar 10 unități (față de 12 la 1-3-2-6), iar dacă vei pierde ultimul pariu vei rămâne cu un profit de 2 unități (față de 0 la 1-3-2-6).


5. Sistemul Fibonacci la Baccarat

Acest sistem este perfect pentru jucătorii precauți, care vor în primul rând să limiteze pierderile. Sistemul Fibonacci presupune ca fiecare pariu să reprezinte suma ultimelor două pariuri pierzătoare. Metoda seamănă cu Martingale, însă progresia e mai lentă și teoretic îți poți permite să o aplici pentru mai mult timp.

Iată cum aplici sistemul Fibonacci în Baccarat: Pariezi o unitate, iar dacă pariul e pierzător pariezi tot o unitate (0+1). Dacă pierzi din nou, următorul pariu va fi de 2 unități (1+1). O nouă pierdere presupune un pariu de 3 unități (1+2) și tot așa.

După fiecare pariu câștigător reiei seria de la pariul de o unitate.

bacca.jpg
Un dezavantaj e constituit de faptul că în acest sistem îți vei recupera pierderile doar parțial (ultimele două pariuri) și asta poate fi dificil de gestionat într-o serie pierzătoare lungă. În plus, câștigurile vor fi întotdeauna minime (primul nivel de pariere), ceea ce înseamnă vă vei avea nevoie de o serie lungă de pariuri câștigătoare pentru a face cu adevărat profit.

Deși progresia e mai lentă decât în sistemul Martingale, ai grijă și în acest caz care este limita maximă de pariere la cazinoul ales pentru a nu fi pus în situația de a nu mai putea să crești miza.

Indiferent de sistemul ales, ține minte că nu s-a inventat unul complet infailibil și că pe termen lung cazinoul va avea întotdeauna un mic avantaj. Încearcă deci să profiți cât mai mult de seriile câștigătoare și nu pierde mai mult decât e cazut atunci când te lovești de serii pierzătoare lungi.

În rubrica Casino online de pe pariurix.com poți găsi sfaturi și strategii de pariere prin care îți poți crește considerabil șansele de câștig, iar dacă îți deschizi astăzi cont prin site-ul nostru la unul din cazinourile licențiate în România, vei beneficia de cel mai bun bonus de bun venit de pe piață (verifică aici lista).

Joacă acum baccarat online utilizând cele mai bune sisteme cu care să îți crești șansele de câștig!

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX