1. Home »
  2. Strategii »
  3. 3 sfaturi simple pentru jucătorii de cazino online! Cum să-ți protejezi bugetul

3 sfaturi simple pentru jucătorii de cazino online! Cum să-ți protejezi bugetul

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 11:53:00

image 3 sfaturi simple pentru jucătorii de cazino online! Cum să-ți protejezi bugetul

În acest articol vei găsi sfaturi extrem de utile pentru jucătorii de cazinou online, indiferent dacă abia ai început să joci sau ai deja experiență din acest punct de vedere.

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ÎN CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!

Nu am ales ponturi din categoria strategiilor așa zis câștigătoare, ci trei sfaturi care te pot ajuta sa-ți protejezi bugetul, îți pot prelungi distracția în cazinoul online și pot face diferența între o sesiune câștigătoare și una cu pierderi consistente.

Daca ai mai jucat în cazinou, știi deja ca norocul joacă un rol decisiv indiferent că vorbim de ruleta, blackjack sau sloturi, deci nu îți vom prezenta o strategie de pariere, ci mai degrabă un set de reguli pe care să le urmezi când ești la masa de joc.

1. Joacă GRATIS în cazinoul online: nu pierde bani cât înveți jocurile

Dacă nu ai mai jucat niciodată un joc anume din cazinoul online preferat, poți profita de opțiunea oferită de cazinourile recomandate de PariuriX și poți juca gratuit până te convingi că jocul respectiv e pentru tine și până îi înveți regulile la perfecție.

Pe majoritatea site-urilor poți juca gratis sloturi, baccarat, ruletă sau blackjack și nu e nevoie să-ți pierzi banii pentru a descoperi cât de profitabil poate fi un joc anume pentru tine.

Poți învăța regulile din mers și poți testa diferitele strategii despre care ai citit online. E adevărat, nu vei avea parte de valul de adrenalină generat de un joc live, pe bani reali, însă vei fi mai pregătit atunci când te vei așeza la masa de joc.

2. Reguli de aur, indiferent de joc: limite de timp și bani

Nu poți modifica șansele de câștig indiferent de sistemul și strategia de pariere aleasă, dar e obligatoriu să-și controlezi cu strictețe bugetul, dacă vrei să ai măcar o șansă să ieși pe plus.

Mulți jucători pierd sume considerabile în cazinou în special din cauza faptului că încep să joace fără un plan concret. Încep în câștig, dar pentru că nu au stabilit o sumă la care să se retragă, continuă să joace. Iar de cele mai multe ori finalitatea e una usturătoare în buzunar. Pierd câștigurile și ulterior continuă să depună bani, în încercarea de a ajunge din nou pe plus.

Cel mai bine e să intri în joc cu un plan concret: mă retrag după ce dublez sau triplez suma de început sau după ce pierd suma inițială, fără a mai depune alți bani.

Pentru că uneori nu se întâmplă nici una, nici altă, e bine să ai o a doua regulă când începi să joci: o limită de timp!

Această regulă are multiple avantaje. Pe lângă faptul că te împiedică să ai parte de sesiuni istovitoare, care cu siguranță ar transforma distracția în corvoadă, te ajută să te detașezi de un joc care poate da dependență.

Jocurile de cazinou sunt concepute să te țină cât mai mult la masa de joc, iar mirajul câștigului imediat te face să pariezi chiar și când ești evindent în pierdere, așa că e bine să-ți impui câteva limite care să te îndepărteze chiar și temporar de masa de joc.

Și nu uita nici de aspectul sănătății. Cu siguranță nu poate fi benefic pentru starea ta generală să stai ore în șir cu ochii în ecranul unui computer sau al unui telefon mobil. Deci impune-ți limite de timp când te așezi la masa de joc și respectă-le de fiecare dată.

3. Pariuri la ruletă online: rămâi în zona profitabilă

Încheiem cu un sfat destinat jucătorilor de ruletă online: mizați aproape exclusiv pe pariurile "exterioare", adică pe zonele cu cotă 2 sau 3.

Este visul oricărui jucător de ruletă să mizeze pe numărul norocos, iar bila să pice exact pe acel număr și să-și multiplice de 36 de ori miza inițială. Totuși, dacă ești realist știi deja că șansele ca acest lucru să se întâmple sunt infime și sunt toate șansele să ajungi să-ți pierzi toți banii cu această "strategie".

Alege, în schimb pariurile exterioare la ruleta online și așa poți ajunge aproape de 50% șanse de câștig, în comparație cu sub 3% cât ai avea dacă joci un număr anume. Evident, și câștigurile vor fi mult mai mici, însă măcar ai o șansă reală să le obții.

Astfel, când joci la ruletă, mult mai eficiente sunt pariurile cu șanse de aproximativ 50% de câștig - Roșu/Negru, Par/Impar, 1-18/19-36 sau cele pe coloane și duzine, cu șanse de aproximativ 30%.

Aici găsești un ghid complet de pariere la ruleta online, iar în rubrica Cazino Online a site-ului vei găsi constant sfaturi și strategi pentru a deveni mai eficient la acest joc.

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX