1. Home »
  2. Ruleta »
  3. Ruletă online pentru începători! 4 întrebări puse frecvent și răspunsurile corecte

Ruletă online pentru începători! 4 întrebări puse frecvent și răspunsurile corecte

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-20 11:20:00

image Ruletă online pentru începători! 4 întrebări puse frecvent și răspunsurile corecte

Deși este unul dintre cele mai vechi jocuri de cazinou, ruleta continuă să atragă jucători noi și în "era online”, iar popularitatea în continuă creștere aduce de la sine și întrebări din partea începătorilor.

Dacă intri în această categorie a "noilor jucători", iată răspunsurile corecte la întrebări pe care foarte probabil ți le pui cu privire la jocul de ruletă.

IATĂ LISTA CAZINOURILOR RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!


Pot să am încredere în corectitudinea cazinourilor online?

O întrebare pe care ne-am pus-o cu toții fie în momentul în care am decis să ne deschidem cont la un cazinou online, fie în momentul în care am pierdut primii bani jucând ruletă, însă te asigurăm că nu ai niciun motiv să te îngrijorezi, cu condiția să fi ales un cazinou online din lista celor licențiate în România.

De fapt, din acest punct de vedere ești mult mai în siguranță când joci la un cazinou online decât la o agenție stradală, unde aparatele chiar pot fi manipulate. În cazul cazinourilor online licențiate vorbim despre softuri puse la dispoziție de producători internaționali de jocuri, aflați în permanență în atenția organizațiilor care se asigură de corectitudinea jocurilor de noroc.

Faptul că softul nu este controlat propriu-zis de cazinoul unde ți-ai deschis contul reprezintă un element de siguranță în plus, în condițiile în care producătorul softului nu are niciun interes să "încline balanța" în favoarea cazinoului sau a jucătorului.

Asigură-te deci că cazinoul unde joci ruletă online se află pe lista celor licențiate în România și poți să uiți de această grijă. Răspuns corect: Da, poți avea încredere în corectitudinea cazinourilor online.

Descoperă acum și alte articole despre ruletă online!


Contează ce variantă aleg atunci când joc ruletă online?

Da! Și contează chiar foarte mult. Se întâmplă des ca începătorii să nu acorde deloc atenție acestui aspect, iar asta să-i coste efectiv bani. Ignorând șansele efective de câștig există chiar riscul ca un începător să aleagă varianta mai puțin avantajoasă pentru el din simplul fapt că i se pare mai interesantă prin opțiunile suplimentare disponibile (de exemplu posibilitatea de a paria și pe dublul 0).

ruleta-americana.jpg

Este adevărat că în toate versiunile de ruletă casa are un avantaj și pe termen lung va ieși în câștig, însă acest avantaj variază de la o versiune la alta și e de datoria ta să alegi jocul cel mai avantajos pentru tine.

Cele mai întâlnite versiuni de ruletă sunt cea Europeană și cea Americană, în care avantajul casei e de 2,70%, respecitv 5,26%. Diferența provine din faptul că în ruleta americană apare și dublul 0 (00), ceea ce duce totalul numerelor la 38, față de 37 câte avem la Ruleta Europeană.

Problema e că, deși totalul numerelor crește la Ruleta Americană, plățile rămân la același nivel cu Ruleta Europeană.

Poate crezi că diferența de nici 2,56% nu e atât de importantă, dar pe termen lung o vei simți în buzunarul tău. Dacă ești pasionat de ruletă trebuie să iei în calcul sute și mii de rotiri. Dacă 2,56% nu înseamnă așa mult când vorbim de 100 de lei, cum ți se pare același procent dacă vorbim de 1000 de lei sau 10.000 de lei?

Alege deci Ruleta Europeană oricând ai această opțiune.  


Vreau să-mi joc numărul norocos la ruletă. E corect?

Ruleta a devenit un joc atât de popular și datorită multitudinii de pariuri pe care le poți plasa, însă dacă vrei să fii un jucător eficient trebuie să elimini pariurile pe numere din jocul tău.

ruleta-888.jpg

Sigur, primul aspect pe care trebuie să-l iei în calcul când te joci la ruletă este distracția și cu siguranță e foarte plăcut să pariezi pe numărul tău norocos, să-l prinzi, și să câștigi de 36 de ori suma mizată. Dar șansele ca acest lucru să se întâmple sunt de 2,7%. Deci dacă vei paria de 1000 de ori pe numărul 8, de exemplu, te poți aștepta să-l prinzi de 27 de ori.

Mult mai eficiente sunt pariurile cu șanse de aproximativ 50% de câștig - Roșu/Negru, Par/Impar, 1-18/19-36 sau cele pe coloane și duzine, cu șanse de aproximativ 30%.

Prin urmare, poți paria propriu zis pe numere când joci ruletă online, dar îți recomandăm să nu o faci dacă îți propui ca din când în când să scoți și bani din acest hobby.

Descoperă top strategii și sisteme de joc la ruletă online!
 

Mă pot baza pe sistemele de pariere cunoscute când joc ruletă online?

Martingale, Fibonacci, Paroli și lista poate continua. Dacă nu ai auzit încă de ele, o vei face cu siguranță. Vorbim despre sisteme de mizare ce pot fi aplicate și în ruletă.

Trebuie să știi că aceste sisteme nu modifică în niciun fel șansele de câștig ci reprezintă mai degrabă o metodă de gestionare a bugetului pentru a ajunge la un câștig, la un moment dat.

Este de preferat să ai o strategie clară de pariere, dar îți recomandăm să nu te bazezi orbește pe aceste sisteme. În cazul în care prinzi o serie pierzătoare lungă, finalitatea va fi aceeași și dacă folosești sistemul Martingale, de exemplu, și dacă pariezi după bunul plac.

Asigură-te înainte de a alege un sistem de mizare că ai bugetul necesar pentru a-l pune în practică și pregătește-te moral și pentru scenariul în care nu vei câștiga.

Vei avea șanse mai mari să câștigi cu un sistem de pariere, dar aplică-l știind că nu este infailibil.

Aici găsești un ghid complet de pariere la ruleta online, iar în rubrica Cazino Online a site-ului vei găsi constant sfaturi și strategi pentru a deveni mai eficient la acest joc.

Joacă acum la ruletă online cu un super bonus de bun venit!


Te-ar putea interesa și:

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX